banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 17:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Okt 2016, 15:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
zna li se konkretno ko je iz opozicije pokrenuo tu pricu oko bojkota rtrs/a?
od koga je krenula ta prica? pdp, sds? neko treci?

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 15:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
joj Fiki,sa ovim što si napisao da se SZP ili ko već,vraća na RTRS podsjeti me na jedino lijepo iz izborne noći :D ....oko 20h je u stranci bio i kurta i murta,ali čim počeše stizati rezultati da Čava u Rosuljama ima 150,a Radojičić 450 glasova,a da na Laušu ukupno imaju oko 2000 glasova više od nas,već oko 20 i 30 ni kandidati nisu imali snage ostati i pratitiu dalji debakl :lol: :lol: ...uglavnom,do ponoći sam bukvalno jedini ostao tamo sa novinarskim ekipama i na terasi,i u čitavom tom debaklu i pišanju po nama,jedina mi je satisfakcija bila što sam sve ostale novinarske ekipe nazivao korektnim imenima,samo ovu finu plavušu i njenog kamermana sam nazivao "takozvani RTRS-vi tamo" :lol: :lol:

na stranu jeba,cura je profesionalac,mislio sam da onog Danijela što nam je dolazio u za RTRS na nekoliko prethodnih izbora niko ne može nadmašiti,čovjek stoji mirno do pet ujutro.....ali ni ovoj plavuši nije mana.....al nemoš brate biti toliko jadan,i ime koalicije mjesecima nazivati "takozvani Savez za promjene"...sve kapiram,veži konja gdje ti gazda kaže....al treba se i pogledat u ogledalo ujutro :( ...

A jedino što zamjerim sebi,je što sam nenaoružan otišao tamo.....Onom mangupu što vozi njihov SNSD kamionet,i prolazi mi ispod terase puštajući sa razglasa do daske "Nemoj neko Milorada da vrijeđa,to je junak metar preko leđa".......da napomenem,da to uopšte nije saobraćajnica...to je kod onih tržnih centara Emporio,Konzum...u krugu Čajaveca....i tu ne možeš prolaziti slučajno,već moraš namjenski doći da meni pušiš ono malo živaca što mi je ostalo nakon izbornog debakla....Ne bih čovjeku naravno naudio,ali pucanje u gumu i mojih 30 dana robije mi se čini potpuno demokratskim 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 15:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
a sa druge, krajnje simpatican je bio plavi autobus koji je vozio oko zgrade vlade pred izbore i ispucavao predizborne slogane, sav oblijepljen plakatima i parolama :D
meni sve to isto smrdi :)

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 16:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

sa dvije kategorije ljudi na ovom forumu nikad nisam ulazio u raspravu...

1-sa ljudima koje volim

2-sa ljudima koji nemaju nikakav stav ni o čemu,ne smiju ga napisati već samo gledaju kako da napišu nešto što će se svima svidjeti ne bi li ispali popularni na forumu....

ti si u prvoj kategoriji....ima vas još jedno sedmoro,osmoro....

zato,u pravu si :D

Poslednji put menjao Schlager dana 13 Okt 2016, 16:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Schlager je napisao:

A jedino što zamjerim sebi,je što sam nenaoružan otišao tamo.....Onom mangupu što vozi njihov SNSD kamionet,i prolazi mi ispod terase puštajući sa razglasa do daske "Nemoj neko Milorada da vrijeđa,to je junak metar preko leđa".......da napomenem,da to uopšte nije saobraćajnica...to je kod onih tržnih centara Emporio,Konzum...u krugu Čajaveca....i tu ne možeš prolaziti slučajno,već moraš namjenski doći da meni pušiš ono malo živaca što mi je ostalo nakon izbornog debakla....Ne bih čovjeku naravno naudio,ali pucanje u gumu i mojih 30 dana robije mi se čini potpuno demokratskim 8)

:lol: :lol: Joj znam te.......nalijevao bi sofera pivom dok ne prepjeva u nemoj neko slagera da vrijedja.....

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 16:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Ja da sam tako pobijedio nekog na izborima ja bi više podj... Ovi sa autićem u Čajevcu su nula kako bi ja to uradio :D

A što se odnosa prema medijima tiče - ima SNSD promašaja, ali bar ljudima omoguće rad u izbornoj noći za razliku od SDS-a koji ih stavi na onaj balkon. Tolika stranka, a ne mogu zakupit neku salu :confused2: . SDS godinama sam sebi lupa minuse, još od vremena kada su digli ruke od RTRS-a (a tad bili na vlasti :lol:).
Doduše, kad im sve to vodi ona teta, još su i dobri :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 16:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
filozof sa vrbasa je napisao:
opozicija se vraca na ptpc, dragi vodja ce poceti da razgovara sa amerima, a sunce danas lijepo grije

I nikada s' njima, i uvek protivu njih!

UJEBP

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 17:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Ja sam juce, nakon 48 godina, saznao da mi je najbolji drug iz djetinjstva u SDS-u.
Puko sam ko zvecka. :) :) :)

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 17:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Jel ti u ocima odmah postao ubica i nasilnik? :D

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 17:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
To mu je sada bivši najbolji drug iz djetinjstva.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 17:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prvo sam ga preskenirao detektorom za metal, da nema neku bombu il IED "uzase".
Ispostavilo se da se uclanio posle rata, da zaposli zenu . . . :D

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 17:17 
Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 17:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:)

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 17:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Ти како хоћеш, али мени и то за жену звучи сумњиво. То су их по амбасадама научили тако лукавим одговорима.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 17:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma najbolje da ga iskruzim makazama sa svih slika iz djetinjstva i obrisem sa fejsa.
Najgore sto mu telefon na "bosanskom", tu mi proradio kliker pa sam ga pitao "A da ti nisi u Savezu za Bascarsiju?"

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 17:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Jel poceo pustati vehabijsku bradu?

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 17:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kazem ja njemu, "Os prsute kume?". On kaze, ma ne mogu prsute, al mogo bi zeca.
I onda meni svanu - "Da ti nisi musliman kume?".

https://www.youtube.com/watch?v=kS7w3X1w9bk

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 18:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ne znam, al' cim je cutao do sada znaci da nesto krije...nemoj ti sa njin, pokvarice te tako zlatnog

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 18:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Fiki,u pravu si...zaista najavljuju veceras intervju sa dr Milicevicem iz Teslica u emisiji pecat na RTRS.

Upravo sam zatrazio svoje misljenje,pa da vidim da li je to neka nova odluka stranke sa kojom nisam upoznat,ili stavljam doktora u isti kos sa Micom Micicem :lol: :lol:

Kad primim svoje misljenje,javicu se 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 18:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Samo da iskopiram svoj post od pre neki dan, koji je nekako ostao zatrpan pricom o kotlovnicama i drvenoj sjecki:
Rocker je napisao:
Sad da prokomentarisem nekoliko misljenja koja su iznesena.
Prvo, ne slazem se da SDS nema najznacajnije zasluge u stvaranju RS-a. U vrijeme kad je trebalo stati ispred naroda, donijeti dosta (prakticno ilegalnih) odluka, ljudi iz SDS-a su slozno istupili napred.
Da, istina je da je medju njima bilo svega, i lopova i bandita i ubica, ali bilo je i heroja. U kontekstu donosenja politickih odluka i cvrstine u pregovaranju, Karadzic je bio nenadmasan. Svi se dobro sjecamo njegovog manevra sa slanjem "ruzicaste koverte", kad je trebalo otupiti u to vrijeme strasnu kampanju zapada da nas bombarduju ukoliko ne pristanemo na neki od silnih planova.
Koliko god mi mislili da su vojne pobjede i "vojnicka cizma" odlucujuci faktor, to ipak nije tacno. Politicke odluke su te koje su krojile sudbinu Republike Srpske i svakako da je VRS tu dala doprinos, ali taj doprinos i trud i zrtve su se lako mogle obrisati nekom politickom odlukom da nije bilo cvrstine u stavovima.
Cak i onda kad im je otvoreno zaprijeceno sudom za ratne zlocine, Karadzic i Krajisnik i Buha su ipak na kraju istrajali.

Dakle, da zakljucim, SDS u svakom slucaju ima ogromne zasluge u stvaranju RS. Sigurno je da je moglo bolje, prvenstveno uz manje pljacke i bez masovnih ubistava, ali ako pogledamo tadasnju geopoliticku situaciju oni su se izborili za skoro nevjerovatan rezultat.

SDS se nije snasao u miru. Nakon sto se Karadzic povukao, stvari su krenule lose i na povrsinu su isplivali najgori.
Nisu se libili napadati druge partije, pocevsi od Doboja i dizanja u vazduh sjedista SP-a te redakcije Alternative.

Pokusavali su na sve nacine sabotirati provodjenje svih aneksa mirovnog sporazuma, organizovali su (uz podrsku radikala) premlacivanje i zastrasivanje povratnika, bez uzimanja u obzir cinjenice da je u BiH bilo 70.000 SFOR vojnika i ko zna koliko IPTF policajaca sa infrastrukturom i resursima koji su im omogucavali da svaki incident istraze do kraja. Tokom tog perioda su desetkovani, ogroman broj inace vaznih funkcionera je je jednostavno obrisan od strane SFOR-a i OHR-a, i u politickom smislu su napravili vakuum koji su vjesto iskoristili baba sa balkona, debil Radisic i na kraju Dodik.

Na neki volseban nacin su kandidovali nereprezentativne likove tipa Paravac, ili su za predsjednika birali clanove drugih stranaka (Poplasen).
Ta cudna praksa se nastavila i sa Bosicem pa je SDS zavrsio kratkih rukava u konacnoj raspodjeli funkcija na drzavnom nivou. Ivanica su prakticno pogurali na mjesto clana Predsjednistva, a dali su njegovoj stranci ministarstvo vanjskih poslova uprkos tome sto PDP uopste nije parlamentarna stranka na BiH nivou.
Izabrali su Mektica za ministra bezbjednosti, covjeka koji svakim svojim medijskim istupom izaziva salve smijeha, covjeka koji je u najmanju ruku slucaj za logopeda i djeluje retardirano.

Sledece, cijelo vrijeme su se bavili negativnom kampanjom, pljujuci poziciju i izmisljajuci razne afere. Placali odstete po sudovima. Bojkotovali RTRS i samoiskljucili se iz medijskog prostora. Placali i finansirali Vaskovica koji je svoj integrited u RS-u potpuno izgubio dok je radio za 60 minuta.

Dozvolili su tasna strankama da koriste njihovu infrastrukturu i da se kace na njihove tribine koje je SDS placao i organizovao, jednostavno - napravili su toliko gresaka da je pravo cudo da jos uvijek postoje.

Sad se konacno vidi da mora doci do promjena unutar stranke, ali licno mislim da ce doci samo do jos podjela. Bosicevi uhljebi nece tako lako okrenuti ledja ni Bosicu ni uhljebljenjima, a da ne pominjem uticaj jedne strane ambasade na unutarstranacku kadrovsku politiku.

Po meni, stranku trebaju preuzeti Dr Milicevic i Mico Micic kao kljucni ljudi, jer su od cijele te gomile SDS kadrova ljudi sa najvecim i najcvrscim izbornim legitimitetom.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]