joj Fiki,sa ovim što si napisao da se SZP ili ko već,vraća na RTRS podsjeti me na jedino lijepo iz izborne noći

....oko 20h je u stranci bio i kurta i murta,ali čim počeše stizati rezultati da Čava u Rosuljama ima 150,a Radojičić 450 glasova,a da na Laušu ukupno imaju oko 2000 glasova više od nas,već oko 20 i 30 ni kandidati nisu imali snage ostati i pratitiu dalji debakl

...uglavnom,do ponoći sam bukvalno jedini ostao tamo sa novinarskim ekipama i na terasi,i u čitavom tom debaklu i pišanju po nama,jedina mi je satisfakcija bila što sam sve ostale novinarske ekipe nazivao korektnim imenima,samo ovu finu plavušu i njenog kamermana sam nazivao "takozvani RTRS-vi tamo"
na stranu jeba,cura je profesionalac,mislio sam da onog Danijela što nam je dolazio u za RTRS na nekoliko prethodnih izbora niko ne može nadmašiti,čovjek stoji mirno do pet ujutro.....ali ni ovoj plavuši nije mana.....al nemoš brate biti toliko jadan,i ime koalicije mjesecima nazivati "takozvani Savez za promjene"...sve kapiram,veži konja gdje ti gazda kaže....al treba se i pogledat u ogledalo ujutro

...
A jedino što zamjerim sebi,je što sam nenaoružan otišao tamo.....Onom mangupu što vozi njihov SNSD kamionet,i prolazi mi ispod terase puštajući sa razglasa do daske "Nemoj neko Milorada da vrijeđa,to je junak metar preko leđa".......da napomenem,da to uopšte nije saobraćajnica...to je kod onih tržnih centara Emporio,Konzum...u krugu Čajaveca....i tu ne možeš prolaziti slučajno,već moraš namjenski doći da meni pušiš ono malo živaca što mi je ostalo nakon izbornog debakla....Ne bih čovjeku naravno naudio,ali pucanje u gumu i mojih 30 dana robije mi se čini potpuno demokratskim