Daky je napisao:
Naravno, poštujem. Svako ima svoje mišljenje, ja stojim iza svog a to je da je ponuda katastrofa. Da Pink pušta najnovije blokbastere ne bih gledao na onakvom kvalitetu slike, a većinu tih filmova emituju FOX, TV1000 i ostala ekipa.

Stvar je upravo u tome što postoje i druge daleko bolje opcije.
Naravno da se kvalitet slike Daky, ne može porediti. To smo već apsolvirali na ovom forumu sto puta. Da može, Mitrović bi bio Rupert Murdoch a ne Mitrović.
Čak ako ćemo ići skroz u detalje, ja recimo i nemam pretjerano velike zamjerke na kvalitet slike na Pink 2, Pink 3, Pink Premium, Pink Kids i Pink Music. Oni tematski iz Cinema paketa su kritični. Stari filmovi ili loše kopije. Ko će ga znati. Ostali kanali iz ovog paketa su OK. I ja mislim da će najveće interesovanje biti za Arenasport kanale. Veliki dio Srbije ih nema, i tu će biti, po meni, najveći interes.
Samo, i dalje je ovo sve preskupo, jer nisu konkurentni ni - Polarisu.

A ljudi danas gledaju u dinar.
Jer kao što već rekoh, Polaris ima za 650 dinara i Arene i puno bolju i raznovrsniju ponudu kvalitetnih kanala.
Ponavljam, ovdje je realna cijena za paket - maksimalno 3 evra. Ciljna grupa ovog paketa biće svakako stanovništvo u ruralnim krajevima, a treba znati da ono u Srbiji itekako može birati.
Tu treba "samo" uganjati kako imati i SK i Arene - najpovoljnije. A to su i dalje Total plus Polaris paket Arena!
Nego zna li iko kako se bira ovih 5 kanala kod nas? Hoće li tu biti neki tender, ili će RAK po metodi ubode ćorava koka zrno ubadati po tv stanicama koje će emitovati digitalno zemaljski.