vlakanje je napisao:
Dok imamo rukavinu desno koji moze da sparta gore dole, lijevo je pravi problem jer em sto kolarov vise nije taj, em sto alternative su lose.
I problem je zavrsnica definitivno. U mitrovica nemam pretjerano povjerenja, ovaj iz brage je odigrao par utakmica i nista.
Ostaje da igramo bez napadaca pa da pokusamo sa nekim laznjakom

Meni se Mladenovic izuzetno svidio za ono malo vremena sto je igrao (60 minuta, koliko vec). Dakle moje bi opcije bile Mladenovic i Rukavina. Ne znam u kakvom je stanju Basta, ali ono sto je on nekad igrao je savrseno za formaciju.
Sto se tice napadaca, jebiga, ne mozes igrati igru nekih kratkih pasova i neki barselona stil ako imas robusne napadace. pokusaj im iskoristiti vrline, u ovom slucaju skok igru, to Muslin i radi, dosta centarsuteva i duela u 16 a manje trcanja bez lopte i nekih igranja laznih kvazi napadaca.
Sto se tice zavrsnice, pa cekajmo majku mu, pusti Mitrovica nek odigra 10 utakmica, golovi ce doci, dao je proslu, dace sledecu, i taj Stoiljkovic vidi se da zna ali ne moze ti Bambi Tosic biti igrac koji ce ti asistirati, polako, kad je Tadic usao odmah smo bili opasniji, mnogo dobrih ubacaja i svega sto treba napadacima.
Sta je sa Nastasicem? On bi bio dobar u ovoj ekipi sa tri stopera, zna sa loptom. U sustini trebaju nam dva bocna stopera koja znaju zapoceti akciju i Milunovic ili Rajkovic u srecdini (moj izbor bi bio Milunovic).
Kako vrijeme bude odmicalo sve rjedje cemo primati golove,bice utakmica 0:0 dosta ali siguran sam da ce protivnici poradjati svaki gol koji nam pokusaju dati.