banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 16:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 936, 937, 938, 939, 940, 941, 942 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Maj 2016, 06:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
ima li prenosa i na kojoj tv?

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2016, 13:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Mislim da će to sutra RTS prenositi.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2016, 23:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jul 2013, 14:00
3-1 protiv Izraela...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2016, 23:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Tadić naš ubjedljivo najbolji igrač.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2016, 23:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Iz ove dvije utakmice dalo se primjetiti kako ce to Muslin pokusati sklopiti. Uglavnom, imacemo stamen i jak tim, mozda malo sporiji ali mnogo stamenosti. Taktika je neki oblik 3-4-3. koji je vise 5-4-1. Ovo su opake transformacije u igri u oba pravca i ovdje ce nam trebati paklena disciplina. Ona dvojica sto budu glumili te neke bekove ce morati da trce kao navijeni 90 minuta gore dole. Dakle branicemo se sa 5 u liniji i 4 ispred, dok cemo napadati sa 7 igraca. Mnogo centarsteva, jednostavna igra, konkretna i sa sto manje komplikacija.
E sad, ja u ovoj igri ne vidim mjesta za Ljajica, nikako mi se ne uklapa i ovo sto trazi Muslin, ali vidjecemo. Takodje Kolarov ce igrati zbog imena ali on niti hoce niti moze da trci koliko treba na toj bocnoj poziciji. Kao sto Ljajicu ovo ne odgovara, Tadicu i te kako odgovara i on ce siguran sam biti nosioc ove generacije. Vidjecemo, u svakom slucaju bice zanimljivo protiv malo jace reprezentacije kakva je Rusija da vidimo kako se branimo i kako napadamo na konkretniju ekipu.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2016, 06:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Tri prekida, tri gola... Tanko...

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2016, 07:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Prvo poluvrijeme kao da je neko pustio usporeni snimak,drugo je isto lose,ne znamo gola dati normalno da ga jebes.
Uglavnom nakon ovoga po meni mjesta nema za ovoga iz radnockog,ovog drugog iz cukarickog,zdjelara.
Ivanovic ne moze igrati beka prije rukavine nikako.nije mi jasno da covjek onako ispada iz igre.milunovic i spajic su kriticni i bice bas rizik koga staviti u odbranu kad krenu prave utakmice.
Tadic i rukavina najbolji juce

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2016, 07:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Rukavina i mene pozitivno iznenadio. Tadija objasnio u ove dvije utakmice.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2016, 07:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Prvo poluvrijeme kao da je neko pustio usporeni snimak,drugo je isto lose,ne znamo gola dati normalno da ga jebes.
Uglavnom nakon ovoga po meni mjesta nema za ovoga iz radnockog,ovog drugog iz cukarickog,zdjelara.
Ivanovic ne moze igrati beka prije rukavine nikako.nije mi jasno da covjek onako ispada iz igre.milunovic i spajic su kriticni i bice bas rizik koga staviti u odbranu kad krenu prave utakmice.
Tadic i rukavina najbolji juce

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2016, 07:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Vidio sam da neko posalje 2 posta istovremeno, ali jos nisam vidio da neko posalje isti post 10 minuta nakon prvog. :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2016, 07:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
skeva je napisao:
Iz ove dvije utakmice dalo se primjetiti kako ce to Muslin pokusati sklopiti. Uglavnom, imacemo stamen i jak tim, mozda malo sporiji ali mnogo stamenosti. Taktika je neki oblik 3-4-3. koji je vise 5-4-1. Ovo su opake transformacije u igri u oba pravca i ovdje ce nam trebati paklena disciplina. Ona dvojica sto budu glumili te neke bekove ce morati da trce kao navijeni 90 minuta gore dole. Dakle branicemo se sa 5 u liniji i 4 ispred, dok cemo napadati sa 7 igraca. Mnogo centarsteva, jednostavna igra, konkretna i sa sto manje komplikacija.
E sad, ja u ovoj igri ne vidim mjesta za Ljajica, nikako mi se ne uklapa i ovo sto trazi Muslin, ali vidjecemo. Takodje Kolarov ce igrati zbog imena ali on niti hoce niti moze da trci koliko treba na toj bocnoj poziciji. Kao sto Ljajicu ovo ne odgovara, Tadicu i te kako odgovara i on ce siguran sam biti nosioc ove generacije. Vidjecemo, u svakom slucaju bice zanimljivo protiv malo jace reprezentacije kakva je Rusija da vidimo kako se branimo i kako napadamo na konkretniju ekipu.

Dok imamo rukavinu desno koji moze da sparta gore dole, lijevo je pravi problem jer em sto kolarov vise nije taj, em sto alternative su lose.

I problem je zavrsnica definitivno. U mitrovica nemam pretjerano povjerenja, ovaj iz brage je odigrao par utakmica i nista.
Ostaje da igramo bez napadaca pa da pokusamo sa nekim laznjakom :D

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2016, 08:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Vidio sam da neko posalje 2 posta istovremeno, ali jos nisam vidio da neko posalje isti post 10 minuta nakon prvog. :lol:

Nemam pojma sta se desilo,jednom sam poslao

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2016, 08:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Слажем се са влакање што се тиче Стоиљковића, велико ништа.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2016, 08:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa igro je momak iza napadaca,tu on nema sta da trazi
Nama ne bi pomogao ni puno jaci napadac,evo saberite 10 utakmica i ako je u tih 10 napravljena bar 1-2 sanse za bilo kog od tih napadaca ja glavu sijecem

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2016, 11:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Добро, ми настављамо са својом трејдмарк игром коју бисмо могли да назовемо "тотални антифудбал", али битно је да се побјеђује и у пријатељским утакмицама. Треба што прије да се вратимо на традицију да анонимусе углавном добијамо, а са бољима играмо 1:1.

Шта мислите о првом голу, је ли био фаул над голманом?

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2016, 12:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ono bi 90 % sudija sviralo faul

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2016, 12:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
vlakanje je napisao:
Dok imamo rukavinu desno koji moze da sparta gore dole, lijevo je pravi problem jer em sto kolarov vise nije taj, em sto alternative su lose.

I problem je zavrsnica definitivno. U mitrovica nemam pretjerano povjerenja, ovaj iz brage je odigrao par utakmica i nista.
Ostaje da igramo bez napadaca pa da pokusamo sa nekim laznjakom :D

Meni se Mladenovic izuzetno svidio za ono malo vremena sto je igrao (60 minuta, koliko vec). Dakle moje bi opcije bile Mladenovic i Rukavina. Ne znam u kakvom je stanju Basta, ali ono sto je on nekad igrao je savrseno za formaciju.
Sto se tice napadaca, jebiga, ne mozes igrati igru nekih kratkih pasova i neki barselona stil ako imas robusne napadace. pokusaj im iskoristiti vrline, u ovom slucaju skok igru, to Muslin i radi, dosta centarsuteva i duela u 16 a manje trcanja bez lopte i nekih igranja laznih kvazi napadaca.
Sto se tice zavrsnice, pa cekajmo majku mu, pusti Mitrovica nek odigra 10 utakmica, golovi ce doci, dao je proslu, dace sledecu, i taj Stoiljkovic vidi se da zna ali ne moze ti Bambi Tosic biti igrac koji ce ti asistirati, polako, kad je Tadic usao odmah smo bili opasniji, mnogo dobrih ubacaja i svega sto treba napadacima.
Sta je sa Nastasicem? On bi bio dobar u ovoj ekipi sa tri stopera, zna sa loptom. U sustini trebaju nam dva bocna stopera koja znaju zapoceti akciju i Milunovic ili Rajkovic u srecdini (moj izbor bi bio Milunovic).
Kako vrijeme bude odmicalo sve rjedje cemo primati golove,bice utakmica 0:0 dosta ali siguran sam da ce protivnici poradjati svaki gol koji nam pokusaju dati.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2016, 12:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nastasić je dugo bio povrijeđen, ne znam u kakvom je stanju sada.

Poslednji put menjao shakal dana 01 Jun 2016, 12:48, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2016, 12:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Trosobnom.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2016, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:
Kako vrijeme bude odmicalo sve rjedje cemo primati golove,bice utakmica 0:0 dosta ali siguran sam da ce protivnici poradjati svaki gol koji nam pokusaju dati.

То се тражи!

Додуше, још увијек након двије утакмице противник нам није дао гол из игре :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 936, 937, 938, 939, 940, 941, 942 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]