blaf77 je napisao:
Ugovor se moze raskinuti zakljucno sa krajem 7. mjeseca, i racuni do tog datuma moraju biti placeni. Tako oni traze. E sad sto neko tvrdi da moze raskiuti ugovor kad hoce - bas me interesuje kako ce proci.
Ако тако пише у уговору који си потписао са Топланом - онда ок. Ако са Топланом немаш никакав уговор, могу само да те мрзе. Ако имаш уговор, али то не пише у њему, могу исто да те мрзе...
Ја тражио ономад да искључе гријање у стану покојног оца. Пошто имају вентили напољу, треба им 30 секунди. Неће. ОК. Ја се правим блесав. Прошла једна година, прошла друга година, стан празан, гријање грије, нико не плаћа...
Треће године дођем ја некад почетком марта из БГ, гријање искључено ормарић пломбиран. Одлично...
Дошло вријеме да продаје се стан, ја у Топлану да видим како ћемо да ријешимо, мени тета на шалтеру слаже причу "па знате нисте могли да искључите тад и тад јер је била почела сезона гријања" (сезона ем није била почела, био је 1. октобар, ем нису ни били пустили воду). Иде контрапитање - "а могли сте да искључите у сред сезоне гријања кад сте сконтали да нико неће да плати". Слиједи мук.
Тако да, идиоте треба јебати. Кад год се може. Наравно да жуте банке нису добили.
Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.