Leona je napisao:
Sta vi mislite?! Da li stvarno mislite da je to sve istina sto se desava oko i sa Michaleom Jacksonom?!
Ja licno, ne mogu da vjerujem da je to tacno, ali kad je Michael J. u pitanju... onda.... nista nije iskljucivo.
Nemogu nagadjati jer jednostavno nemam pojma da li je pedofil ili ne?A i iskreno nije da umirem od zelje da saznam?!
Iz mog uvida na sve ovo postoji negdje nekoliko izopacenih i uvelicanih cinjenica koje sam primjetio, mada ne znam, ljudi su postali ludi danas, ne smije se vise ni pogledati necije djete a kamoli dodirnuti ili pomilovati po glavi, odmah te gledaju kao da si pedofil, medernizacija ej! Na programu koji je mislim sve ovo izazvao bas sam gledao prije nego sto je sve ovo pocelo,kad je covjek rekao da spava sa djecom,( ali sta ima lose u spavanju sa djecom mislim stvarno ,) medije su sve to prevele na "spavanje" sa djecom, danas stvarno trebas paziti sta govoris pogotovo ako si milioner i targetiran od strane takvih ljudi.Opet kazem nemoze se suditi na osnovu ovoga opet, covjek je rekao i mnogo drugih stvari koje opet medija je prevela totalno drugacije, ovaj svjet postaje odvratno mjesto za zivot pogotovo zapad, gdje sve nenormalno izgleda normalno i ostatak svjeta pokusava kopitrati sve to u cilju da se civilizuju i modernizuju. Uzas.
Ja mogu reci da na osnovu sto sam vidjeo i znam ja mislim da Michael Jackson nije nikakav pedofil, (uopste nisam njegov fan ako mislite da je to razlog moje odluke) vec je samo zrtva pogresno prevedenog komentara i dogadjaja.
ALI, nemoj vjerovat meni, vidjecemo.
Samo veoma cvrst dokaz moze me ubjediti da je pedofil.