banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 09:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 13 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Feb 2005, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Sta vi mislite?! Da li stvarno mislite da je to sve istina sto se desava oko i sa Michaleom Jacksonom?!

Ja licno, ne mogu da vjerujem da je to tacno, ali kad je Michael J. u pitanju... onda.... nista nije iskljucivo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2005, 20:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Nemam pojma, nisam se cula sa njim ovih dana... :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2005, 22:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
ma zauzet je lice mu se opustilo pa ga zateze :D

pedofilija je uzasna drustvena devijacija i teska je optuzba nekoga optuziti za to
medjutim on meni nikako nije normalan, pa nista ne iskljucujem
poz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2005, 11:04 
Stara kuka
Stara kuka

Iiii...? Gdje su ostali komentari..?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2005, 11:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
ma jeste...a uz to ima i previse love koju roditelji klinaca hoce da izvuku...
jako pateticno je bilo kad je onaj klinac povukao tuzbu protiv njega za ne znam ni ja koliko miliona dolara...kad to cujem,jeb ga... :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2005, 11:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
pa da je normalan nije a da je pedofil ne bi znao.
mislim da je tu prije svega neko nameracio da ga izmuze posteno. mada po njegovom stilu zivota i po tome sta je stekao ne treba mu ni jedna para.

gledao sam onaj dokumnatarac o njemu i mogu vam reci da ono nije normalan covjek.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2005, 02:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:36
TO CUDO TREBA ZAPALIT.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2005, 07:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Koliko sam upucen prilicno je sigurno - letice iza resetaka, steta pre desetak godina je bio ok, ali sad mu ni muzika nije nesto. A da negde sam procitao da je on prilicno bey para, jedino ga u zivotu drze autorska prava na svoje pesme i otkupljena prava za neke pesme Bitlsa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2005, 09:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Utopija je napisao:
Koliko sam upucen prilicno je sigurno - letice iza resetaka, steta pre desetak godina je bio ok, ali sad mu ni muzika nije nesto. A da negde sam procitao da je on prilicno bey para, jedino ga u zivotu drze autorska prava na svoje pesme i otkupljena prava za neke pesme Bitlsa.

Zaboravio si da je to SAD. Ako imaš pare, možeš kupiti sve, pa i slobodu. Kada njegovi advokati vide da se MJ neće izvući, daju par miliona oštećenima i svi sretni.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2005, 13:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Feb 2005, 14:49
Leona je napisao:
Sta vi mislite?! Da li stvarno mislite da je to sve istina sto se desava oko i sa Michaleom Jacksonom?!

Ja licno, ne mogu da vjerujem da je to tacno, ali kad je Michael J. u pitanju... onda.... nista nije iskljucivo.

Nemogu nagadjati jer jednostavno nemam pojma da li je pedofil ili ne?A i iskreno nije da umirem od zelje da saznam?!
Iz mog uvida na sve ovo postoji negdje nekoliko izopacenih i uvelicanih cinjenica koje sam primjetio, mada ne znam, ljudi su postali ludi danas, ne smije se vise ni pogledati necije djete a kamoli dodirnuti ili pomilovati po glavi, odmah te gledaju kao da si pedofil, medernizacija ej! Na programu koji je mislim sve ovo izazvao bas sam gledao prije nego sto je sve ovo pocelo,kad je covjek rekao da spava sa djecom,( ali sta ima lose u spavanju sa djecom mislim stvarno ,) medije su sve to prevele na "spavanje" sa djecom, danas stvarno trebas paziti sta govoris pogotovo ako si milioner i targetiran od strane takvih ljudi.Opet kazem nemoze se suditi na osnovu ovoga opet, covjek je rekao i mnogo drugih stvari koje opet medija je prevela totalno drugacije, ovaj svjet postaje odvratno mjesto za zivot pogotovo zapad, gdje sve nenormalno izgleda normalno i ostatak svjeta pokusava kopitrati sve to u cilju da se civilizuju i modernizuju. Uzas.
Ja mogu reci da na osnovu sto sam vidjeo i znam ja mislim da Michael Jackson nije nikakav pedofil, (uopste nisam njegov fan ako mislite da je to razlog moje odluke) vec je samo zrtva pogresno prevedenog komentara i dogadjaja.
ALI, nemoj vjerovat meni, vidjecemo.
Samo veoma cvrst dokaz moze me ubjediti da je pedofil.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2005, 03:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:36
MA TO JE LUDAK,AL NJE LOS ZA HOROR FILMOVE...MOZE SE NEKAKO ISKORISTIT.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 09:16 
Stara kuka
Stara kuka

14. 06. 2005. 08:13

SANTA MARIJA
Pop zvijezda Majkl Dzekson je proglašen nevinim po svih deset tačaka optužnice, medu kojima i za seksulano zlostavljanje maloljetnika. Porota, sastavljena od osam žena i četiri muškaraca donijela je odluku sedmog dana zasjedanja, a oslobodila ga je i optužbi za pokušaj otmice i davanje alkohola maloljetniku u cilju seksulanog iskorištavanja. Da je proglašen krivim, Dzeksonu je prijetila 20-godišnja zatvorska kazna.

A sta reci. I bilo je za ocekivati ovakav rezultat.

Vrh

Tema posta: Spavaj temo... :)
PostPoslato: 14 Jun 2005, 09:56 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Posto tema stvarno ne pripada ovom podfurumu a nakon sto je covjek o kojem se pise u ovoj temi proglasen nevinim logicno bi bilo da zakljucamo ovu temu i pustimo je da spava... Da je bezveze ne premjestam ili brisem neka je ovdje ... :)

Toliko od mene ... :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 13 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]