banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 20:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 16 Jan 2016, 21:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Upravo tako.
I onda izađe onaj direktor policije na tv, i pravda se da su to pojedinci, odrasli ljudi, i ne može on da zna šta ko radi u slobodno vrijeme, ne znam šta im bi, bili su pošteni kad smo ih primali?!? Pa kako ga nije sramota to izgovoriti, jel to policija?
Nije to pojedinačan slučaj, pa da kažemo izuzeci, već je to ni manje ni više nego 5 specijalaca, 3 inspektora za droge...

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2016, 21:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
@Schlager

Ne znam da li se samo zajebavaš ili si ozbiljan?

U svim službama, pa i u policiji je uvijek bilo ološa. Neko se provuče sam, neko sa debelom vezom, neke pozovu u službu jer vladaju potrebnim vještinama.

@Borke

Nije njihovo da se kurče, izigravaju komandose i dovode sebe i druge u opasnost zbog materijalnog dobra. Objekat ili predmet koji obezbjeđuju je svakako osiguran, prisustvo fizičkog obezbjeđenja je samo uslov da se osigurana suma naplati.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2016, 21:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
@Schlager

U svim službama, pa i u policiji je uvijek bilo ološa. Neko se provuče sam, neko sa debelom vezom, neke pozovu u službu jer vladaju potrebnim vještinama.

ne zajebavam se,i u vremenu o kojem ja pricam je zaista nezamislivo bilo da kriminalac bude u policiji...

ne pricam ni o americkim filmovima ni o danasnjem vremenu....cak ni o ratnom vremenu mog sds,kad je vec postalo normalno da kriminalac zavrsi cak i u DB :(

Poslednji put menjao Schlager dana 16 Jan 2016, 21:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2016, 21:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Evo ga Vojvoda na Studio B.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2016, 21:43 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
borke je napisao:
I druga stvar kako taj sector security moze nastavit radit kao da se nista desilo nije. Pa u svakoj normalnoj zemlji sve i jedan ugovor bi izgubio plus bi ga valjda neka nadlezna agencija zabranila do doaljnjeg...

sto bi izgubio ugovor?

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2016, 21:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
Philby nisam naravno ni mislio na to ... Svakako da nije njihovo da se kurce i ginu za to . Oni su tu da prevezu novac i paze na red .... Mislio sam na taj momenat da banke povjeravaju njima novac, a njihovi ljudi ( ovo je vec nekoliko puta se desavalo ) tipuju informacije krimosima koji poslje odradjuju.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2016, 21:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Schlager je napisao:
Citiraj:
@Schlager

ne zajebavam se,i u vremenu o kojem ja pricam je zaista nezamislivo bilo da kriminalac bude u policiji...

ne pricam ni o americkim filmovima ni o danasnjem vremenu....cak ni o ratnom vremenu mog sds,kad je vec postalo normalno da kriminalac zavrsi cak i u DB :(

Na DB i slične službe sam prije svega i mislio, a to sigurno nije počelo devedesetih. Barem sad nije problem naći svjedočenja o kriminalcima u njihovim redovima počevši od džeparoša i sitnih kriminalaca do velikih igrača.

Možda je za običnog policajca zaista i bilo teže proći, na to si vjerovatno i mislio poredeći selekciju ovih momaka iz SJP. Na više pozicije, odjeljenja koja rade u civilu i slično se uvijek dio ljudstva kupio sa ulice jer ti ima više kvalitetnog materijala da se izabere.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2016, 21:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
borke je napisao:
I druga stvar kako taj sector security moze nastavit radit kao da se nista desilo nije. Pa u svakoj normalnoj zemlji sve i jedan ugovor bi izgubio plus bi ga valjda neka nadlezna agencija zabranila do doaljnjeg...

sto bi izgubio ugovor?

Ne znam ... Mozda zato sto zaposljava izmedju ostalog i kriminalce koji u svakom trenutku mogu ugroziti cuvani objekat .. pokazalo se samo jednom recenicom... Eto da si ti banka sta bi ti poslje ovoga pomislio u momentu kad narucujes transport novca ?? Vjerovatno na to kome ce ovi odrukat. Znaci covjek je inkriminisao citavu firmu.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2016, 21:56 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Jos ja stalno razmisljam zasto nivac prevoze privatne zastitarske agencije i zasto to ne radi policija, kad vidi djavla, policiji povjeriti novac je isto kao kad bi vuk cuvao stado ovaca...

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2016, 21:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Philby je napisao:
Schlager je napisao:
Citiraj:
@Schlager

Na DB i slične službe sam prije svega i mislio, a to sigurno nije počelo devedesetih. Barem sad nije problem naći svjedočenja o kriminalcima u njihovim redovima počevši od džeparoša i sitnih kriminalaca do velikih igrača.

Možda je za običnog policajca zaista i bilo teže proći, na to si vjerovatno i mislio poredeći selekciju ovih momaka iz SJP. Na više pozicije, odjeljenja koja rade u civilu i slično se uvijek dio ljudstva kupio sa ulice jer ti ima više kvalitetnog materijala da se izabere.

ti na koje mislis,su bili samo pijuni angazovani da odrade prljave poslove za DB,i jedan po jedan su uklanjani....nije vise ziv nijedan u Srbiji...

nasi ovdje su bili malo nizeg ranga,pa osim jednog ubijenog i jednog u zatvoru,ostali i danas zive mirne porodicne zivote....ali dovoljno da napisem ono sto sam napisao....1992 su policijsku i vojno policijsku uniformu ovdje obukli juka prazina,celo delalic,musan topalovic caco,mladen naletilic tuta i isti takvi u nasim uniformama,koje necu imenovati jer nema smisla,zbog ovog sto sam napisao da su se povukli,....ja sam dozivio da mi pretpostavljeni u dva navrata bude onaj zbog koga sam zamisljao da me obcavaju sve one zahvate za privodjenje,poluge i sve ostalo :(

mislim da je 1990 bila godina kad je sve otislo u pizdu materinu,kad je polusvijet postao ruka zakona...i to na svim stranama...po potpuno istom receptu....zato i mislim da je sve ovo izdirigovano ko zna odakle.....previse je slucajnosti i podudarnosti na sve tri strane...

Poslednji put menjao Schlager dana 16 Jan 2016, 22:02, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2016, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Navescu jedan primjer nije bas vezano za narodnu miliciju jeste za jna.....moj skolski drug otisao u Bg u vojsku u vezu......radio u SSNO-u.....negdje pred skidanje predlazu mu da ostane raditi kao vojnik pod ugovorom......u neznanju razgovarao sa vise bezbjednjaka....a vamo u BL ispitali do petog koljena unazad.....bio je tad pozeljan za vojsku......porodica uza i sira sve komunisti i pravi ljudi.....niko zatvaran ili osudjivan......
Provjere su postojale i to kakve.......najmanje je tri puta provjeravan prije nego sto je prisao SSNO-u

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2016, 22:04 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
borke je napisao:
spavac je napisao:
borke je napisao:

sto bi izgubio ugovor?

Ne znam ... Mozda zato sto zaposljava izmedju ostalog i kriminalce koji u svakom trenutku mogu ugroziti cuvani objekat .. pokazalo se samo jednom recenicom... Eto da si ti banka sta bi ti poslje ovoga pomislio u momentu kad narucujes transport novca ?? Vjerovatno na to kome ce ovi odrukat. Znaci covjek je inkriminisao citavu firmu.

znaci treba zatvoriti specijalne snage, jer imedju njima ima debila koji su kriminalci..policiju kao sluzbu zastite takodje rasformirati..transport novca isto ide pod osiguranje..nije novac osiguran samo kad se u banci nalazi..da sam banka kulirao bi osim ako nije u pitanju prevoz prljavih novcanica..

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2016, 22:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

banalizujes i uporedjujes neku zastitarsku firmu sa drzavnim agencijama ... nidje veze ..

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2016, 22:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Da bi ova petorica uzeli slobodan dan, morali su bar pola mjeseca, mjesec unaprijed znati kad je dan D. Zasto, dodjavola, lik koji cuva banku tu informaciju ima tako rano?
Takodje, bar dvojica nisu ni trebali da rade u policiji. Jedan je nekoga prebio u gradu, drugi je dilao oruzje.
Sranja se desavaju, ali iz ovoga i agencije za obezbjedjenje i policija trebaju izvuci pouke.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2016, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Dok su bile velike drzave, sralo se zasto nam poljak , madjar, ceh, svabo, slovak dolazi i radi kao carsko mudo - sud , policija, poreznik...pa je poslije u jugi se seljakalo u sluzbi svagdje. A danas svak svakog zna, pa nema otkaza i kazni. Imamo ljudska prava i ostala sranja. Prije sto godina robijasi gradili po drzavi inace ne bi imali sta jesti i osrali bi ih od batina. A danas oni na Tunjicama ako nece da rade ne moraju. I hoce televizore po celijama. Itd...

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2016, 13:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Skandal u SPC: Pop podvodi poznate pevačice?!
Citiraj:
Policija došla do saznanja da je duhovnik iz RS nameštao seks za pare domaćim estradnim zvezdama. Među štićenicama bludnog popa su dve poznate sestre, misica i zvezda dens grupe iz 90-ih.
U opsežnoj akciji koju policija sprovodi u nameri da razbije lanac elitne prostitucije došlo se do šokantnih operativnih saznanja. Navodno je jedan od makroa i sveštenik SPC iz Republike Srpske.

Informacije dobijene s terena se još proveravaju, a kako ističe dobro upućen izvor "Kurira" koji je želeo da ostane anoniman one jasno upućuju na to da je pop podvodio pojedine estradne ličnosti.

Tako se osnovano sumnja da su njegove štićenice dve sestre prilično poznate javnosti. Sa njima u paketu je i narodna pevačica čiju karijeru prate skandali, a koja uzima velike honorare na crkvenim svetkovinama.

Pop klijentima nudi i usluge i dalje popularne članice jedne dens grupe iz 90-ih, ali i njenog bivšeg dečka koji je imao veze sa njenim koleginicama. Na spisku popa makroa se nalazi i jedna bivša misica koja se s vremena na vreme pojavljuje u medijima.

Taj sveštenik SPC odavno se, kako tvrde izvori, odrekao bogobojažljivog života. Svojevremeno je osumnjičen za prodaju narkotika, ali i podvođenje maloletnika jednom visokom sveštenom licu iz SPC, navodi list i dodaje da taj sveštenik voli da se druži sa mladima, odbija da vrši liturgiju ako je prisutno manje od 10 vernika. "Pre izlaska u noćni provod umeo je da za kratko vreme obavi nekoliko osveštenja i tako obezbedi novac za čašćavanje društva. Omiljeni pevač mu je Džej", navodi izvor "Kurira".

Velikom broju pevačica estrada je samo pokriće za posao kojim se zaista bave, a to je prodaja tela, Cilj im je da postanu što popularnije kako bi im skočila cena kod klijenata.

http://mondo.ba/a628495/Info/Drustvo/Sk ... acice.html
a ovdje ima malo šire
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/skand ... ak-2097647

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2016, 13:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
jel to onaj nas pop sto je imao sobu u hotel bosni ? cini mi se da su ga poslali u doboj,ili tako nesto..

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2016, 13:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa gde je ime i lrezime, slika, bilo sta... Mamu im jebem kada sirotinja ukrade koru hleba jer je gladna, mediji objave ime adresu, broj telefona i licne karte, a kada ova gamad od svestenika, politicara i slicnih funkcionera nesto uradi, to se krije kao drzavna tajna...

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2016, 13:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Dens grupa devedesetih?
Duck?
Tap 011?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2016, 13:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Hertzog je napisao:
Pa gde je ime i lrezime, slika, bilo sta... Mamu im jebem kada sirotinja ukrade koru hleba jer je gladna, mediji objave ime adresu, broj telefona i licne karte, a kada ova gamad od svestenika, politicara i slicnih funkcionera nesto uradi, to se krije kao drzavna tajna...

bas njih briga sto tvoja pokvarena masta pati :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]