hehe svega ovde ima samo nema realnosti
mnogi od vas preziru oksigen radio iz bla bla tra tra nekih lijevih razloga i zato im je bitno da se on ukine! sta da ja kazem meni je oksigen naj naj a taj vas vikom(ili neka druga stanica koja ima informativnu redakciju i koja nije cenzurisana!) i oni ga ukinu vi bi plakali a moje srce bi bilo ispunjeno radoscu! zasto ne bi mogli biti zajedno vikom i oksigen pa onaj kome pase jedno slusa jedno ovaj drugi drugo itd.
oksigen je prije 3-4 godine bio stanica po mom ukusu JAKO malo ili nimalo reklama i ostalo sve ispunjeno aktuelnim hitovima. onda su poceli da dovode neke voditelje koji se pretvaraju u programu a bojim se i u stvarnom zivotu i time usrali program jer su imali puno bezvezne price i natezanja vec pomenutih voditelja u eteru! a sve manje zike. jedina pozitivna stvar kod njih je bash koncipiran progran sa mnostvom emisija za razlicite ukuse i o razlicitim temama! neko rece zasto nema rocka, jazza i sta ti ja znam? pa zato sto je to stanica namjenjena omladini, mladjoj populaciji kojoj jazz mozda nije toliko slusljiv! a da nije bilo rocka, bilo je!
treba da se ugledamo na bugare! strava puno stanica sa razlicitim ciljnim grupama i razlicitim programom! pa tako imate stanice na kojima ide samo evergreen, rock, elektronska, hip hop i rap.... i onda zavisno od toga koju vrstu muzike slusate ili koja vam se trenutno slusa uvijek mozete da nadjete stanicu koja je po vasem ukusu... dok kod nas uvijek morate da trazite stanice na radiju jer cas idu narodnjaci pa onda zabavnjaci pa onda malo rocka pa malo ovog pa malo PM. a informativne redakcije ne samo radija vec uopste, novina televizije, radija.... su donje! tako da su vam vijesti ogranicene na srnu i josh 2 agencije i sve vijesti su potpuno identicne na svim radio stanicama! da ne pricam o kontakt emisijama, gostima, emisijama posvecenim odredjenim pitanjima.... mislim ono u ovoj sumi smeca od stanica oksigen je bar po necemu ispred svih i ima svoje ja!