banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 23:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Mar 2005, 18:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Mar 2002, 01:00
Neki dan cujem da oksigen fm ukida neke frekvencije a da ce uskoro i da ih potpuno zatvore. Kao ostace jedna eufor radio stanica (nekakav radio mir :-? ) a oksigen ce zatvoriti. Cak se i u Euforu osjeti blagonaklonost ka Sarajevu (valjda je iz sa. taj radio mir). Lose, lose!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Mar 2005, 19:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
i bilo je vrijeme. jedna losa radio stanica manje. ne treba nam sfor da nam soli pamet.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Mar 2005, 22:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Ah cuj, taj dole radio ugusi. Nista nisam drugo mogao cuti dok sam bio dole. a ovo s*anje nek zapale...kontam da ce Igor Tadic najduze govoriti....treba vremena da vatra prodje kroz onaj azbest i plastiku sto se okitio sa njom...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Mar 2005, 23:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2005, 07:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
hazoous je napisao:
Ah cuj, taj dole radio ugusi. Nista nisam drugo mogao cuti dok sam bio dole. a ovo s*anje nek zapale...kontam da ce Igor Tadic najduze govoriti....treba vremena da vatra prodje kroz onaj azbest i plastiku sto se okitio sa njom...

:D :D :D :D :D E svaka ti cast...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2005, 10:22 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Mar 2005, 10:00
fala bogu,nek se gube...
Ne treba nam niko da nam soli pamet,a ponajmanje sfor...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2005, 12:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2005, 13:26
Sto ste tako neprijateljski nastrojeni? Sta vam je Oksigen radio ucinio nazao pa imate takvo misljenje? Da je Oksigen u konceptualno slican npr. Vikom radiu, onda bi vam bio po volji? Ili je razlog sto su je u vlasnistvu "stranaca"? Oksigen radio je imao i ima dobar program vrlo slican radio stanicama u Velikoj Britaniji, mlade i kreativne ljude. Unijeli su dosta novina u radio program, a ostatak radio stanica ih je kopirao i zaostajao za njima. Cak je i Rumunija dozivjela radio revoluciju pocetkom 90-tih, dok kod nas... Mislim da je Oksigen radio bio pravo osvjezenje u moru stanica na prostoru u kojem zivimo.

Naravno, svako ima pravo na svoje misljenje i treba zastupati slobodu govora.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2005, 12:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ma daj oksigen je bez veze radio
bez ikakvog normalnog programa a kao i sve ostale radio stanice u BiH, bez normalnog voditelja (jedino je valjao onaj lik sto je vodio nocni program)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2005, 22:12 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 30 Dec 2003, 17:30
Uzasno. Ne mogu da vjerujem da mladima oduzimaju jedini medij koji im je pruzao pogled u svijet, a nije na satelitu. Taj Radio Mir je bio tipicna predratna radio stanica, a postao je bolji kad je poceo kopirati Oksigen. Oksigen je pokusao povesti radio revoluciju u BiH koja se u svim normalnim zemljama davno desila, a izgleda da cemo i tom aspektu ostati na pecinskom nivou. Ne znam ko je od pametnjakovica koji kritikuju Oksigen ikada poslusao ijednu zapadnu radio stanicu? Neka koji minut interneta potrose na istrazivanje, pa nek onda pricaju i kritikuju. I pricaju o tome sta je normalan program.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2005, 22:58 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Iskreno,poceo sam intenzivnije da ih slusam tek negdje od jesenas i to slucajno,vozio se kuci i trazio stanice i bila je neka prica po noci.Nakon toga sam jos par puta slusao taj nocni program i tip koji vodi mi se cinio ok.Onda sam malo po malo osluskivao i ostale programe...

Ako su oni losi,onda su sigurno najmanje losi od svih,rekao bih da uz big imaju najinteresantniji program...

Al' jeb'ga to je samo moje misljenje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2005, 18:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

e, persona...

sada si ti jedini pametan, a mi svi budale. ti si slusao strane radio programe, a mi nismo, pa nam solis pamet. kao, oxigen uveo revoluciju u radio program na ovim prostorima. hajde molim te. i prije njih je bilo dobrih radio stanica, a bice i poslije njih. oni su jednostavno kopirali britanski radio DJ program, sto i nije neka mudrost. meni je ta britanska fora smijesna.
inace, da, slusao sam mnoge strane radio stanice, i vjeruj mi, po mnogo cemu, ni oksigen ni neko drugi im nisu ni blizu.
imali su dobru tehniku i dobre plate. informativni program jedna velika 0. glavne vijesti na oxigenu su bile s kim je madona spavala, s kim se kurva britni, i koju manekenku sada trpa brus vilis. pusti molim te.
ostalo, stroga cenzura. znamo i zasto.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2005, 23:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Feb 2005, 14:49
Jedno je sigurno u vecini stvari koje citam na ovom forumu pa i ovdje, vi se djelite u" zapad i ne-zapad" prostore i kvalitete sto je veoma tuzno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2005, 01:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
Mr.X je napisao:
Jedno je sigurno u vecini stvari koje citam na ovom forumu pa i ovdje, vi se djelite u" zapad i ne-zapad" prostore i kvalitete sto je veoma tuzno.

pojasni mi malo ovo??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2005, 10:19 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 30 Dec 2003, 17:30
Da, oni su kopirali Britance, a ostale radio stanice Big?! Bar su imali dobre uzore i znali sta znaci ciljna grupa i format, dok ostali jos uvijek misle da su Politikin zabavnik, pa rade za sve od 7 do 77. Ti si kao nekada slusao britanske stanice? Kazes da je britanska fora smijesna, a nisi slusao nijednu britansku stanicu. Balkanski zanimljivo. Mozda si slusao neke kanale na satelitu, sto je opet posebna prica. Ipak ti malo bolje prouci komercijalne formatirane stanice i vjeruj mi da Oksigenu neces imati puno prigovoriti. Ako se vec usudjujes diskutovati, onda se potkuj. Imali su i dobrih i glupih ideja, ali bar nisu bili Winamp FM. Sto izgleda nekima najvise odgovara. Mr X je u pravu za ovu podjelu, i ja se ispravljam jer ne biste trebali probati slusati samo zapadne stanice, vec i istocne, i Bugari su davno ispred nas, ne samo Rumuni.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2005, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

big je za oxigen jedna velika, velika institucija. oni su na ove prostore unijeli mnoge novitete u radio programu. naravno i oni su mnogo toga kopirali. i tehnicki i novinarski imaju jacu ekipu.
muzika znatno bolja. na oxigenu vrte ove strane pop - dance - hip hop instant hitice. npr. tamo neces cuti jazz, blues, rock, evregreen...nema domace muzike. znamo i zasto.
informativni program im je kanta, a to je meni vrlo bitno. zanima me sta se ovdje kod nas desava, boli me uvo za svjetski džet set. nemaju niti jednog ozbiljnog novinara.
sforova cenzura brise sve, frcaju parole o multikulturi, multietnicnosti, i multivitaminima. pusti tu pricu.

imao sam priluku da slusam mnoge stanice, u italiji, danskoj, svedskoj, britaniji, sad-u. tako, da mogu reci da sam dosta upoznat sa nekim stvarima. dj fazoni. hajde, molim te. mozda to pali kod bubuljicavih tinejdzera. kod mene ne.
sto se tice jukebox radio stanica, to su ovdje balkan, uno, pink i sl. dakle svi oni koji nemaju razvijen informativni program.
oxigen je zivio dok su im stranci punili guzicu dolarima i funtama. sada je prici dosao kraj. opstaju samo oni koji se sami potrude i zarade novac.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2005, 19:31 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
big je za oxigen jedna velika, velika institucija

Jedino ako imamo u vidu ulogu koju je Big imao u ratu,sto se tice ostalog Big je iz dana u dan sve veci kurton + sto je vlasnik budala bez premca

jos uvijek su tu negdje,mada ako big nastavi sa tradicijom neinventivnosti u programu mogli bi ga mnogi prestici

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2005, 21:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
... ja bih samo dodao da su me oni glasovi sa Kiseonik radija strasno iritirali... kenjkavi, unjkavi, deri-kroz-nos, feminizirani...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2005, 05:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
hehe svega ovde ima samo nema realnosti ;)

mnogi od vas preziru oksigen radio iz bla bla tra tra nekih lijevih razloga i zato im je bitno da se on ukine! sta da ja kazem meni je oksigen naj naj a taj vas vikom(ili neka druga stanica koja ima informativnu redakciju i koja nije cenzurisana!) i oni ga ukinu vi bi plakali a moje srce bi bilo ispunjeno radoscu! zasto ne bi mogli biti zajedno vikom i oksigen pa onaj kome pase jedno slusa jedno ovaj drugi drugo itd.
oksigen je prije 3-4 godine bio stanica po mom ukusu JAKO malo ili nimalo reklama i ostalo sve ispunjeno aktuelnim hitovima. onda su poceli da dovode neke voditelje koji se pretvaraju u programu a bojim se i u stvarnom zivotu i time usrali program jer su imali puno bezvezne price i natezanja vec pomenutih voditelja u eteru! a sve manje zike. jedina pozitivna stvar kod njih je bash koncipiran progran sa mnostvom emisija za razlicite ukuse i o razlicitim temama! neko rece zasto nema rocka, jazza i sta ti ja znam? pa zato sto je to stanica namjenjena omladini, mladjoj populaciji kojoj jazz mozda nije toliko slusljiv! a da nije bilo rocka, bilo je!
treba da se ugledamo na bugare! strava puno stanica sa razlicitim ciljnim grupama i razlicitim programom! pa tako imate stanice na kojima ide samo evergreen, rock, elektronska, hip hop i rap.... i onda zavisno od toga koju vrstu muzike slusate ili koja vam se trenutno slusa uvijek mozete da nadjete stanicu koja je po vasem ukusu... dok kod nas uvijek morate da trazite stanice na radiju jer cas idu narodnjaci pa onda zabavnjaci pa onda malo rocka pa malo ovog pa malo PM. a informativne redakcije ne samo radija vec uopste, novina televizije, radija.... su donje! tako da su vam vijesti ogranicene na srnu i josh 2 agencije i sve vijesti su potpuno identicne na svim radio stanicama! da ne pricam o kontakt emisijama, gostima, emisijama posvecenim odredjenim pitanjima.... mislim ono u ovoj sumi smeca od stanica oksigen je bar po necemu ispred svih i ima svoje ja!

postao je umoran

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]