drug je napisao:
Mogao bi Kaja poflautati.

Ih jesam prognozer, ko da mi je Kuštro rod. Sukob malčice kulminirao.
Citiraj:
BANJALUKA - Predstavnici gradske vlasti u Banjaluci ponovili su danas kako nisu bili zadovoljni radom dijela Zimske službe, pa razmatraju i mogućnost raskidanja ugovora s nekim od preduzeća.
"Dao sam nalog u pisanoj formi načelniku Odjeljenja za komunalne i stambene poslove i poslove saobraćaja da izvrši analizu svih učesnika u lancu obezbjeđenja Zimske službe. Bez obzira na veličinu snijega, jedan broj preduzeća, konkretno mislim na 'Čistoću', nije bio na visini očekivanja i za to mora da snosi odgovornost", kazao je danas Slobodan Gavranović, gradonačelnik, ne isključujući mogućnost raskidanja ugovora.
Prema riječima Zorana Novakovića, načelnika Odjeljenja za komunalne i stambene poslove i poslove saobraćaja, ono što je glavna zamjeraka na rad "Čistoće" koja je prošla na tenderu je to što nije čistila trotoare dovoljno, ali što se tiče prohodnosti puteva nije bilo problema.
"Trenutno analiziramo sve propuste koje je preduzeće 'Čistoća' imalo u radu Zimske službe. Ozbiljno razmatramo i varijantu raskida ugovora, ali sve ćemo znati za sedam do deset dana", rekao je on.
Aleksandar Bajić, direktor "Čistoće", istakao je da su po programu rada Zimske službe pristupili po prioritetima.
"Zbog veće količine snijega, koji je danima neprestano padao, nismo bili u mogućnosti da u isto vrijeme, pored glavnih saobraćajnica, očistimo sporedne ulice i trotoare. Kada su padavine prestale onda smo pristupili čišćenju trotoara", rekao je juče Bajić.
http://www.nezavisne.com/novosti/banjal ... com/347511Eto novog snijega za koji dan, moliti se Bogu samo da neće napadati puno.