banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 20:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 123 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Dec 2015, 19:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Katarina80 je napisao:
Predskolska ustanova u Bl je ugovorila osiguranje djece za dva rizika: trajni invaliditet i smrt usljed nezgode.Rizike je odredila sama ustanova, a ne osiguravajuća kuća, i naknada se isplaćuje samo ukoliko nastane jedan od dva navedena ugovorena rizika. Trajni invaliditet nastaje kao posljedica teške tjelesne povrede, koja uzrokuje trajni gubitak određene psifizičke sposobnosti kod osobe, u određenom procentu. U konkretnom slučaju, radilo se o lakoj tjelesnoj povredi- posjekotini promjera 1-2 cm koja nije ostavila nikakve posljedice po zdravlje osiguranika. Kako predskolska ustanova nije ugovorila pokrivanje lakih tjelesnih povreda-modrica i posjekotina, već samo težih tjelesnih povreda, to je odštetni zahtjev odbijen u zakonskom roku, sa obrazloženjem gore navedenim, a roditelj sa foruma upućen da može uložiti žalbu, obratiti se ombudsmanu ili pokrenuti sudski postupak.
Što se tiče informacija o "masovnom odbijanju šteta" u pitanju je čista izmišljotina gore navedenog, sa isključivim ciljem nanošenja štete osiguravajućem društvu. Isti je mogao da dobije informaciju od Agencije za osiguranje da je navedeno Društvo do sada pozitivno rješilo i isplatilo 95% prijavljenih odštetnih zahtjeva, čime je broj odbijenih šteta manji od 5%. Niko od zaposlenih ne ide po gradu i priča kako se štete masovno odbijaju.
Ko je vlasnik osiguranja, sazna se kulturno, kada se ode u APIF i zatraži izvod iz sudskog registra za navedeno društvo. Trebate za tu uslugu platiti 10 maraka, tako da ćete zbog toga vjerovatno odustati i nastaviti da širite anonimno babske izmišljene priče.
A što se tiče tužbe, slobodno se obratite Kevcu, pa kad vas sud obojicu odbije, dobićete krivičnu prijavu na pet strana sitno kucanog teksta, zbog krivičnog djela klevete, te krivičnog djela uvrede časti i ugleda( vjerovatno će vam tužilac spojiti postupke da ne dolazi policija često po vas kući).

spalite se i ti i tvoja firma kad ti/vam je palo na pamet da se raspravljate po forumima... jeste li stvarno toliko besposleni ili sta? znam da vas gore po kancelarijama ima k'o kusih pasa, ali da vam je toliko dosadno pa se prepirete po forumima ne mogu da vjerujem!?

a posebno sam odusevljen nacinom na koji je reply srocen :D diiiiivno, u konkurenciji za post godine, kategorija "pouka o pravnom lijeku".... svaka cast, nije se dzaba placala skolarina na privatnim fakultetima i visim skolama...

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 20:31 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Što pet strana sitno kucsbog teksta? Šta ako je tuženi slabovid? Doniraću ja jedan ris papira da to malo razvučete.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 20:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Baš zbog ovakvog ponašanja čovjek i dobije želju da ih tuži i ne dopusti im da prave ljude budalama.Nevjerovatna doza bezobrazluka i smjelosti dotične.Očekujem još kojeg novo registrovanog forumaša (mikrofinasa) sa novim prijetnjama. :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 20:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Katarina80 je napisao:
Predskolska ustanova u Bl je ugovorila osiguranje djece za dva rizika: trajni invaliditet i smrt usljed nezgode.Rizike je odredila sama ustanova, a ne osiguravajuća kuća, i naknada se isplaćuje samo ukoliko nastane jedan od dva navedena ugovorena rizika. Trajni invaliditet nastaje kao posljedica teške tjelesne povrede, koja uzrokuje trajni gubitak određene psifizičke sposobnosti kod osobe, u određenom procentu. U konkretnom slučaju, radilo se o lakoj tjelesnoj povredi- posjekotini promjera 1-2 cm koja nije ostavila nikakve posljedice po zdravlje osiguranika. Kako predskolska ustanova nije ugovorila pokrivanje lakih tjelesnih povreda-modrica i posjekotina, već samo težih tjelesnih povreda, to je odštetni zahtjev odbijen u zakonskom roku, sa obrazloženjem gore navedenim, a roditelj sa foruma upućen da može uložiti žalbu, obratiti se ombudsmanu ili pokrenuti sudski postupak.
Što se tiče informacija o "masovnom odbijanju šteta" u pitanju je čista izmišljotina gore navedenog, sa isključivim ciljem nanošenja štete osiguravajućem društvu. Isti je mogao da dobije informaciju od Agencije za osiguranje da je navedeno Društvo do sada pozitivno rješilo i isplatilo 95% prijavljenih odštetnih zahtjeva, čime je broj odbijenih šteta manji od 5%. Niko od zaposlenih ne ide po gradu i priča kako se štete masovno odbijaju.
Ko je vlasnik osiguranja, sazna se kulturno, kada se ode u APIF i zatraži izvod iz sudskog registra za navedeno društvo. Trebate za tu uslugu platiti 10 maraka, tako da ćete zbog toga vjerovatno odustati i nastaviti da širite anonimno babske izmišljene priče.
A što se tiče tužbe, slobodno se obratite Kevcu, pa kad vas sud obojicu odbije, dobićete krivičnu prijavu na pet strana sitno kucanog teksta, zbog krivičnog djela klevete, te krivičnog djela uvrede časti i ugleda( vjerovatno će vam tužilac spojiti postupke da ne dolazi policija često po vas kući).

:lol: :lol: :lol:
Nekom od klijenata se mogu svidjeti vaše usluge, nekom ne. Hvala Bogu, imamo pravo izbora a ti si ovim postom napravila neviđenu antireklamu za svoju kuću :lol:
Kolega forumaš je dobio savjet da se obrati pravniku baš zato da on vidi kakvu ste vi to polisu prodali i ima li elemenata za žalbu pa i tužbu. I ne kontam kako bi sud obojicu odbio...nije se baš redovno išlo na predavanja.
Isto tako mi nije jasno kako je, ako je, vrtić uopšte smio zaključiti takvu polisu. Možda tu ima elemenata i za inspekcijsku kontrolu. Ne znam, nisam školovala.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 21:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
Nisam se odavno nasmijao na post kao na ovaj od doticne! Tacno se osjeti ona nervoza i ona arogantnost kao kad udjes u njihovu ustanovu! Fuj.

Poslato sa Alfe 90

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 21:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Poljubac za Kaću...

Je suis Kaća...

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 21:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Blackrose je napisao:
Hvala Bogu, imamo pravo izbora a ti si ovim postom napravila neviđenu antireklamu za svoju kuću :lol:

ma neeeeeee :lol: nije to ta prica :D :D :D

e a zbog ovoga bih vise volio da se doticna ponovo javi ovdje na forum nego da shakal padne na tiketu :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kontam da je angažovana od strane konkurencije. Drugog objašnjenja nemam za ovo pljuvanje sebi iznad glave.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 21:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
E moja Kato koji te djavo tjer'o ovamo :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 21:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RhFk-YIEynY[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2015, 21:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nadam se samo da je Kata neka big faca tamo jer ako ovaj post dođe do poslodavaca, mogla bi Kata početi nolajfati ovdje obzirom da bi mogla imati previše slobodnog vremena. Ne znam koliko bi im se svidjelo ovo iznošenje podataka..ono..poslovna tajna i te fore. Pogotovo davanje municije suprotnoj strani.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 22:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
To je ta bahatost i samoljubljenje, svojstvena ovim terenima, kad sebi neko umisli ko sam, šta sam , ma ja sam iznad svih i niko mi prići ne smije.Bezobrazluk, egoizam i maloumlje.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 00:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Katarina80 je napisao:

:confused2:

Ovo je školski primjer kako se NE treba ophoditi, toliko loš potez da je katastrofa.

Blackrose je napisao:
Kontam da je angažovana od strane konkurencije. Drugog objašnjenja nemam za ovo pljuvanje sebi iznad glave.

Kakva konkurencija? Vidiš da iznosi podatke iz konkretnog slučaja što znači da radi tamo.
I to govori puno o tom osiguranju, ali i o njihovoj kadrovskoj politici. Nažalost.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 07:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Mislim da Blackrose uopste ne moze pojmiti ovakvu kolicinu ljudske gluposti,pokusava naci bilo kakvu logiku...pa je pomislila na konkurenciju :)

btw...ko je vlasnik/direktor ovog osiguranja?

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 09:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Choban je napisao:

Blackrose je napisao:

Kakva konkurencija? Vidiš da iznosi podatke iz konkretnog slučaja što znači da radi tamo.
I to govori puno o tom osiguranju, ali i o njihovoj kadrovskoj politici. Nažalost.

A vi kako te?

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 09:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 09:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ima zene, ima pare :D

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 09:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Sad ćemo mi to lijepo prijaviti šefovima...

Osim ako Kaća ne zatrpa pp nekim slikama pa odustanem...

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 09:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mene vise sad brine katina sudbina. A ni traga ni glasa... hm

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2015, 10:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Kata je poslala mail administraciji u kojoj moli da se obrise njen upis na ovu temu zajedno sa njenim nalogom na forumu
Da je Kata procitala pravila prilikom registrovanja znala bi da je to protivno pravilima foruma
A pravila se, kao sto Kata i njeni drugovi iz Mikrofina tvrde, itekako moraju postovati

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 123 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]