nemz je napisao:
Forty Two je napisao:
Na koji način PayPal može zloupotrijebiti podatke sa lične karte? I koje to podatke uopšte imaš na ličnoj karti?
Uostalom, ne šalje podatke tamo nekoj kompaniji, već finansijskoj instituciji većoj nego što je banka u kojoj ima otvoren račun.
Брате, ја бих тебе питао на који начин не може да је злоупотријеби тамо неко?
То што је ПП велика компанија, зар ти требаш слободно давати личне податке. У свакој компанији раде људи, а у овој компанији ради више људи него у банци у којој ми имамо отворене рачуне и самим тим ти подаци су доступни већем броју људи него у твојој банци.
У сваком случају свако о свом.
Кад год неко овако "драми" око злоупотребе података, ја се сјетим времена кад се морала вадити виза за ЕУ, и тако одем у жабарски конзулат у'сарај'ву са хрпом потребних папира, и тад си морао да имаш или кредитну картицу или путничке чекове да докажеш да имаш паре за боравак, и узме тета све папире, узме картицу и ископира ОБЕ стране на фотокопиру и убаци у фасциклу.
Толико о томе.
Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.