_Krol_ je napisao:
Schlager je napisao:
ne bih ulazio u neke stručne diskusije,obični sam navijač..al samo ću reći da vama kojima ovo sinoć nije valjalo,neće valjati nikad ništa od naše fudbalske reprezentacije...
toliko...
Joj mojne tisra majke ti
Pobjeda je u rangu one nad bih i 2-2 u lijepoj njihovoj ali igra kao igra fudbala na terenu je kita
Pa dobro....ne slazemo se...
Po tebi "sa bezveznom igrom smo pobjedili igrace splita i rijeke",a po meni stvari izgledaju malo drugacije...
Pobjedili smo jako kompaktnu ekipu, koja dosad ima samo jedan poraz,i to golom ronalda u 96-oj minuti....racunajuci i one utakmice sa francuzima koje svi igraju...u albaniji su pobjedili francusku a u parizu odigrali nerijeseno...pobjedili su portugal u gostima......ni sa danskom nisu izgubili nijednu...u krajnjem slucaju,i sa nama su u beogradu drzali ravnopravnih 0-0 u onakvoj atmosferi,do 40-te minute i prekida
otisli smo pod velim pritiskom u drzavu gdje te mrzi svaki kamen,svako drvo...kamenovani...praceni vojskom i helikopterma....
nijedan od momaka koji zaradjuju i do 100 000 maraka nedjeljno,nije se vadio na "povrede,istegnuca"...
od prvog minuta smo se postavili sa mudima,nismo dosli kao ovce na klanje...cak i onaj zuti luke milivojevica u prvom minutu,zbog kojeg sam pizdio na rizzolija,me obradovao....naravno,ne zbog kartona,vec da siptaru odmah pokazes gdje mu je mjesto...
svih 90 minuta se moglo vidjeti koja ekipa je cvrcsca,homogenija,jaca...koja zna tacno sta hoce,ima i glavu i rep...utisali smo i one majmune na tribinama koji su prije utakmice skandirali UCK....vec na intoniranju himni,vidio sam da ce momci izginuti,al ne izgubiti...onakvo pjevanje iz sveg glasa jos nije vidjeno...
eto,vidis da nam se vidjenja potpuno razlikuju....mozda zato sto ja zaista nisam ni ocekivao ni navikao na ovako cvrstu reprezentaciju srbije u zadnje vrijeme...cak sam mislio i da cemo izgubiti,da ce nam tole u saradnji sa albancima,uefom i sudijama "srediti" neki crveni u prvom poluvremenu ili tako nesto....ja sam zadivljen,bez zajebancije...
cak mi je krivo sto sam i na poluvremenu i na kraju izdvajao jednog pojedinca,adema ljajica...ali to je samo zato sto sam ja zaljubljen u te fudbalske "desetke",majstore...kao laika,uvijek su me manje zanimali ovi koji "zatvaraju,presijecaju,trce,prave pametne faulove...."...ali sve i jedan momak je zasluzio desetku za ovu utakmicu...