banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 16:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 904, 905, 906, 907, 908, 909, 910 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Okt 2015, 20:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
vlakanje je napisao:
Hertzog je napisao:
Prodaje igrace kroz reprezentaciju, a rezultata nigde, kada izgubimo sve sanse, on dovede neku solidnu postavu, odbijemo bodove favoritima i krece prica kako smo na pravom putu i kako je to recept za naredne kvalifikacije

albanija favorit :D

a sa druge strane, kome nije drago zbog pobjede sinoc, taj nije normalan. naravno, jedna pobjeda ne znaci da je sad sve u redu generalno.
ovo evropsko ce biti smece zbog svakavog bofla koje ce biti tamo. utakmice islanda, madjarske, slovacke ce biti interesantne i jedva ce se cekati kao upaljena zanoktica na kaziprstu!
je8es to, nije isto kao na sp kad se cekaju utakmice hondurasa, kosta rike ili sjeverne koreje ili novog zelanda iz polusprdnje-poluznatizelje da se vidi sta su i kakvi su.
to ce biti uspavanke, 0-0 i umiranje od dosade kada budu igrali madjarska i island ili rumunija slovacka...

Nisam mislio na ovu utakmicu, nego uopsteno na kvalifikacije, kao proigramo na kraju kada su sve sanse izgubljene... Tole je kreten i dok je god on u vrhu, ili njemu slicni, od reprezentacije nema nista, do ovako povremenih radovanja...

Jbt spali smo na to da nam je najveci uspeh kvalifikacija pobeda nad Albanijom i da ljudi izlaze na ulicu da to slave kao da smo medalju uzeli...

Svaka cast za pobedu, doduse na guranje, ali ovo nece doneti nista dobro, naprotiv, ucvrstice poziciju raspalim lopovima u savezu

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2015, 20:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Slavimo pobjedu nad Siptarima zbog zla koje su nam nanijeli...nema to veze sa fudbalom.....zao mi je sto Sulejmani nije dao go pa da vidis kako Goranci slave.....to je narod iz sela Gora na Kosovu koji su siptari gore satrali nego bilo kojeg srbina iako imaju imena i prezimena ko i siptari i muslimani su uvijek su i bezrezervno na srpskoj strani.....

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2015, 20:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma nije problem pobeda i slavlje, nego izjave toleta nakon toga i cinjenica da ga ne moze oterat nakon ove pobede... Kakve smo kurate srece, pobedicemo portugal koji ce doci bez pola tima, a onda ces videti zla koje izlazi iz usta glavonje

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2015, 20:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Mi i Grci smo najveće luzerčine ovih kvalifikacija. Kada vidim koja će sve fukara da igra a mi ne, sloši mi se.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2015, 20:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Mi smo jos i dobri, oni su izgubili obe utakmice od Farskih Ostrva. :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2015, 20:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

GialloRosso je napisao:
Mi i Grci smo najveće luzerčine ovih kvalifikacija. Kada vidim koja će sve fukara da igra a mi ne, sloši mi se.

Ovo je poenta, koju su sakrili ovom pobedom nad Albanijom

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2015, 21:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Svasta,ova austrija od mogucih 27 ima 23 boda

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2015, 21:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
zerocool je napisao:
Mi smo jos i dobri, oni su izgubili obe utakmice od Farskih Ostrva. :lol:

Danas svako igra fudbal.... Lopta je okrugla...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2015, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
skeva je napisao:
Danas svako igra fudbal.... Lopta je
okrugla...

E ova mi je izreka uvijek u glavi kad igram kladionicu i 100 % je tacna.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2015, 22:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
zerocool je napisao:
Madjarska ide 99% kao najbolja treceplasirana ekipa, jedino nece ici ako Ukrajina pobjedi Spaniju, sto je malo vjerovatno. :D

Sunce ti jebem, iz grupe u kojoj su Sjeverna Irska, Rumunija, Madjarska, Finska, Farska Ostrva i Grcka ce ici tri ekipe direktno na EP, a ni jedna od tih nije Grcka. :lol:

Do mene, nisam skontao da Ukrajina ima i danas utakmicu, koju su uzeli. :lol:
Tako da ce oni najvjerovatnije biti najbolja treceplasirana ekipa, ili eventualno Slovacka, zavisi sta ce biti u toj grupi u posljednjem kolu. :D

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2015, 09:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Za sve goste, Aleksandra Prijovic i "Za nas kasno ee..": https://instagram.com/p/8nEYPTu5rT/

Ljaja u zagrljaju Sulejmanija - neke stvari se ne mogu kupiti novcem.. :laughing6:

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2015, 09:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Zabrojali se Ljaja i Sulejmani, bilo je 2 komada :laughing7:

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2015, 10:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
zerocool je napisao:
zerocool je napisao:
Madjarska ide 99% kao najbolja treceplasirana ekipa, jedino nece ici ako Ukrajina pobjedi Spaniju, sto je malo vjerovatno. :D

Sunce ti jebem, iz grupe u kojoj su Sjeverna Irska, Rumunija, Madjarska, Finska, Farska Ostrva i Grcka ce ici tri ekipe direktno na EP, a ni jedna od tih nije Grcka. :lol:

Do mene, nisam skontao da Ukrajina ima i danas utakmicu, koju su uzeli. :lol:
Tako da ce oni najvjerovatnije biti najbolja treceplasirana ekipa, ili eventualno Slovacka, zavisi sta ce biti u toj grupi u posljednjem kolu. :D

Али им се не рачуна та утакмица, јер је Македонија задња у групи. Тако да су Мађари 90% најбоља трећепласирана.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2015, 11:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Popokatepetl je napisao:
Тако да су Мађари 90% најбоља трећепласирана.

Irska, Poljska, Njemacka, Hrvatska, Norveska, Izrael, Rumunija ne mogu biti najbolja treceplasirana (po ukupnim bodovima)?

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2015, 12:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ne racunaju se bodovi protiv zadnjeplasirane ekipe.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2015, 12:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
_Krol_ je napisao:
Schlager je napisao:
ne bih ulazio u neke stručne diskusije,obični sam navijač..al samo ću reći da vama kojima ovo sinoć nije valjalo,neće valjati nikad ništa od naše fudbalske reprezentacije...

toliko...

Joj mojne tisra majke ti :lol: :lol: :lol:
Pobjeda je u rangu one nad bih i 2-2 u lijepoj njihovoj ali igra kao igra fudbala na terenu je kita

Pa dobro....ne slazemo se...

Po tebi "sa bezveznom igrom smo pobjedili igrace splita i rijeke",a po meni stvari izgledaju malo drugacije...

Pobjedili smo jako kompaktnu ekipu, koja dosad ima samo jedan poraz,i to golom ronalda u 96-oj minuti....racunajuci i one utakmice sa francuzima koje svi igraju...u albaniji su pobjedili francusku a u parizu odigrali nerijeseno...pobjedili su portugal u gostima......ni sa danskom nisu izgubili nijednu...u krajnjem slucaju,i sa nama su u beogradu drzali ravnopravnih 0-0 u onakvoj atmosferi,do 40-te minute i prekida

otisli smo pod velim pritiskom u drzavu gdje te mrzi svaki kamen,svako drvo...kamenovani...praceni vojskom i helikopterma....

nijedan od momaka koji zaradjuju i do 100 000 maraka nedjeljno,nije se vadio na "povrede,istegnuca"...

od prvog minuta smo se postavili sa mudima,nismo dosli kao ovce na klanje...cak i onaj zuti luke milivojevica u prvom minutu,zbog kojeg sam pizdio na rizzolija,me obradovao....naravno,ne zbog kartona,vec da siptaru odmah pokazes gdje mu je mjesto...

svih 90 minuta se moglo vidjeti koja ekipa je cvrcsca,homogenija,jaca...koja zna tacno sta hoce,ima i glavu i rep...utisali smo i one majmune na tribinama koji su prije utakmice skandirali UCK....vec na intoniranju himni,vidio sam da ce momci izginuti,al ne izgubiti...onakvo pjevanje iz sveg glasa jos nije vidjeno...

eto,vidis da nam se vidjenja potpuno razlikuju....mozda zato sto ja zaista nisam ni ocekivao ni navikao na ovako cvrstu reprezentaciju srbije u zadnje vrijeme...cak sam mislio i da cemo izgubiti,da ce nam tole u saradnji sa albancima,uefom i sudijama "srediti" neki crveni u prvom poluvremenu ili tako nesto....ja sam zadivljen,bez zajebancije...

cak mi je krivo sto sam i na poluvremenu i na kraju izdvajao jednog pojedinca,adema ljajica...ali to je samo zato sto sam ja zaljubljen u te fudbalske "desetke",majstore...kao laika,uvijek su me manje zanimali ovi koji "zatvaraju,presijecaju,trce,prave pametne faulove...."...ali sve i jedan momak je zasluzio desetku za ovu utakmicu...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2015, 13:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Slazem se nisu igrali kao picke i ovce....sreca prati hrabre pa i dadose golove kad treba....iskreno i albanci su imali veliki pritisak i pali zbog toga ali su imali i neke sanse.....svejedno IGRA reprez. Srbije mi se ne dopada i to je to.....hocu da igraju brze da sa max 2-3dodira pre pasa ......hocu da igraju kao sto igraju za svoje klubove.....a jebi ga opet dosta zavisiod protivnika.....evo portugal nema veze sto nece igrati pola portugalaca nisam siguran da ce pobjediti...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2015, 13:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa naravno,ne tvrdim ni ja da cemo nesto pobjediti portugal....niti moze zeleno-crveni dres portugala obuci neko ko ne zna igrati fudbal (bez obzira na te izostanke),niti smo mi ikad znali igrati dvije utakmice u tri dana,zato u tom turnirskom dijelu na zavrsnicama uvijek i popusimo...to je brate za italijane,argentince,svabe,brazilce....

nema to veze nikakve sa ovim gore sto sam napisao...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2015, 13:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
E sad pazi kako u fudbalu ne mogu a u kosarci , odbojci, vaterpolu mogu.....isti je narod ....nesgo je tu drugo u pitanju.....mislim da su fudbaleri malo razmazeni kao i mi navijaci.....ocekujemo najvise kad ono kurac....pisaj ga ja to nerazumijem....

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2015, 13:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

i to smo vec obrazlagali....neukusno je fudbal porediti sa bilo kojim drugim sportom,osim samo sa kosarkom,i to donekle...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 904, 905, 906, 907, 908, 909, 910 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]