warhead je napisao:
Pošto sam se nešto zajeb'o tokom clean instalacije na upgraded win10, morao sam sve ispočetka. Srećom naletih kako da preskočim sve procedure update-a i čekanja.
Evo kako odraditi "odmah" clean install sa DVD-a ili USB flasha u par poteza bez dosadnog čekanja na full windows7 update u upgrade na win10. Sve preskocite u par poteza.
Radi ko' satić. Naravno podrazumijeva se da ste prije svega skinuli i narezali Windows 10 na DVD. Instaliranje win7 i clean install win10 i aktivacija za cirka 20 minuta.
NOTES:
1. This process won't magically add license to windows 10, it will simply preserve old license information for Microsoft to issue your free windows 10 license.
2. All update restrictions still apply, you cannot update from windows 7/8.1 Home to Windows 10 pro.
3. Eligible license are : OEM, pre-installed, RTM, system builder. DAZ loader works for update from windows 7. ProWMC updated Windows 8.1 works.
KMS is not officially supported, but you can try.
4. Keep windows 10 installation media ready..
PROCEDURE:
1. Validate your windows 7 SP1/8.1 online (better use Internet Explorer) (genuine check your windows)
2. Open windows 10 installation disk/USB and copy gatherosstate.exe from /sources folder to desktop..
3. Run gatherosstate.exe as administrator, it will generate 'GenuineTicket.XML'. Save this file elsewhere for later use..
4. Clean format your windows and install Windows 10. (Skip to enter keys at setup) Choose OS version correctly (home or pro).
KEEP YOUR INTERNET DISCONNECTED.
5. Copy 'GenuineTicket.xml' to 'C:/programdata/microsoft/windows/clipsvc/genuineticket/' (ovo je hidden folder na C: nemojte da vas zbuni)
6. Connect to internet, go to system properties and click on activate. It should activate..
This process saves your time by skipping the annoying upgrade process, and avoids any errors that might happen during upgrade process..
Da li je neko uspio ovaj nacin? Meni ne radi, izbaci dva-tri puta Activatio aborted ili sl, I onda izbaci kako nije tacan key...
Takodje sam pokusao KMS pico, valjda je primjenjiv na win10, medjutim, moj je neki znj, u poredjenju sa ovim sto citam na netu... Trebao bi izbaciti neki prozor sa crvenim dugmetom, kod mene samo instalira neko smece (IE, Opera, neki kineski program, ne znam ni ja sta vec)... I da, sve to radi dok je cmd pokrenut u pozadini na kojem pise Downloading and Installing KMS Pico...
Moze li mi neko poslati ispravnu verziju...
Btw, ni upgrade sa Win7>DAZ nije radio, I dalje pisalo da je win neaktivan...