Lolly mangup je napisao:
Čiča iz Rogače je napisao:
Meni je ovaj Babić enigma.Lik je iz Getaldusa uz pomoć SDSa prešao u Bosku,tamo napravio džumbus,kriminal,debelo se okoristio,procesuiran..............bez obzira na presudu,ne može ga oprati ni Dunav ni Sava jer se zna koliki stepen bahaćenja je tamo bio.I sad takav lik vedri i oblači u vrhu gradskog odbora SDSa.
Ono,baš ste se pročistili od smutljivaca (upućeno Schlageru).
Ja bas ovo hocu napisati par dana pa mi uvijek mrsko jer kucam s mobitela. Jbt za vrijeme njega kao direktora je i doslo do sumnjivih rasporodaja izloga i ostalih kriminalnih radnji. Sto rece cica i procesuiran za smijesno nesto u odnosu koliko se uplusao.
I na sve to ga drzite ni manje ni vise vec za sekretara.
ti si bebo,jos mlada i politicki neiskvarena,pa me ovaj tvoj post i ne cudi...ne cudi me ni tns,koji je inteligentan momak,ali je vani i vrlo tesko moze na pravi nacin percipirati odnose ovdje....cudi me spijo,koji je stariji i od mene par godina i misli da se od udbasa moze ocistiti ijedna stranka i ovdje,i u u srbiji...hrvatskoj...sloveniji...nebitno...
mozes gorana popovica,nedu kesica.stevandica,ili o kome vec pisete, pokusat marginalizovat koliko hoces,ali onda ti on dodje sa tvojom fotografijom sa violetom iz moldavije iz kissa,ili alinom iz rumunije koja ti sjedi u krilu kod Seve i jasno ti predoci ostatak akcije,ko je prije dozivio vrhunac i svim ostalim pikanterjama koje si i ti zaboravio

...dok ti je zena bila u tom i tom mjesecu trudnoce.....karikiram,ali ne fulam poentu...
znaci,ponovicu i vama,ono sto nasoj djeci ponavljam stalno...nije SDS savrsen...nema takvih stranaka.....politika je kurva...a jedina razlika izmedju nas i njih je ta sto je kod nas pola ljudi tu zbog interesa i vlastitog materijalnog statusa,a pola zbog ideje i ljubavi....a kod njih zbog ideje nije niko!!
i ne prizivajte vise Micu,ako Boga znate

...Da je on pobjedio Mladena proljetos ,vec odavno bi SDS i SNSD bili u koaliciji na svim nivoima
I time bi obesmislio sve buduce izbore u sledecih bar 10 godina!
Ugasio bi ovom narodu i poslednju nadu da ce bilo kad i bilo ko odgovarati za to sto je unistio buducnost i nasim unucima,zaduzivanjem,kradjom, i unistavanjem obrazovanja,podjelom ovog naroda i svim ostalim...