banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 02:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Sep 2015, 20:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Čiča iz Rogače je napisao:
Meni je ovaj Babić enigma.Lik je iz Getaldusa uz pomoć SDSa prešao u Bosku,tamo napravio džumbus,kriminal,debelo se okoristio,procesuiran..............bez obzira na presudu,ne može ga oprati ni Dunav ni Sava jer se zna koliki stepen bahaćenja je tamo bio.I sad takav lik vedri i oblači u vrhu gradskog odbora SDSa.
Ono,baš ste se pročistili od smutljivaca (upućeno Schlageru).

Ja bas ovo hocu napisati par dana pa mi uvijek mrsko jer kucam s mobitela. Jbt za vrijeme njega kao direktora je i doslo do sumnjivih rasporodaja izloga i ostalih kriminalnih radnji. Sto rece cica i procesuiran za smijesno nesto u odnosu koliko se uplusao.
I na sve to ga drzite ni manje ni vise vec za sekretara.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2015, 20:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Pa vidite da Vaskovic kaze da je Milin covjek i da mu je Ana Trisic Babic snajica :D
Jadan Boske, sve ga neko levati.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2015, 20:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da, inace su svi u sds koji se ne pokazu bas najbolji, dodikovi podmetnuti ljudi :lol: a dodik je sam sebi tetka :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2015, 20:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne kopiraj V@nju :lol:

Ali covjek da se zapita kakve su sposobnosti tog Bosica kad mu toliko podmecu. Mada ruku na srce, i on je Cavica mucki otjerao zbog poraza. Ali sta onda tek on zasluzuje sa svojim debaklima.

Bome, moram korigovati svoju prognozu... Ako ovaj Bosicev SDS sastavi do lokalnih izbora bice dobro.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2015, 20:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne kopiram, nego je to bulvalno tako.
Jbt, pa dokle oni sezu, te je dodik platio tadicu da se blamira po atv, za sta znam da nije tako, pa mu podmece kalinica, pa je podmetnuo babica, pa je potplatio banjca, stevandica i dunjica...
Ova prica je toliko prejadna, te da je i istina, ja bih je skrivala od javnosti, jer je to nevidjena sramota i samo govori koliko je sds nesposoban.
Sto je po meni zalosno, jer smatram da dobra drustva bolje funkcionisu kad je opozicija jaka te tjera i poziciju na bolji rad.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2015, 20:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ti si mrzitelj malih zeka, Vojvode i Bosica :D

Ali slazem sa tobom, ako u citavom SDS.u nema niko sposobniji od Bosica, Tadica, Kalinica i slicnih, onda ne treba da postoje.
Neka grupno beru maslacak (by V@nja)

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2015, 20:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Lolly mangup je napisao:
Čiča iz Rogače je napisao:
Meni je ovaj Babić enigma.Lik je iz Getaldusa uz pomoć SDSa prešao u Bosku,tamo napravio džumbus,kriminal,debelo se okoristio,procesuiran..............bez obzira na presudu,ne može ga oprati ni Dunav ni Sava jer se zna koliki stepen bahaćenja je tamo bio.I sad takav lik vedri i oblači u vrhu gradskog odbora SDSa.
Ono,baš ste se pročistili od smutljivaca (upućeno Schlageru).

Ja bas ovo hocu napisati par dana pa mi uvijek mrsko jer kucam s mobitela. Jbt za vrijeme njega kao direktora je i doslo do sumnjivih rasporodaja izloga i ostalih kriminalnih radnji. Sto rece cica i procesuiran za smijesno nesto u odnosu koliko se uplusao.
I na sve to ga drzite ni manje ni vise vec za sekretara.

ti si bebo,jos mlada i politicki neiskvarena,pa me ovaj tvoj post i ne cudi...ne cudi me ni tns,koji je inteligentan momak,ali je vani i vrlo tesko moze na pravi nacin percipirati odnose ovdje....cudi me spijo,koji je stariji i od mene par godina i misli da se od udbasa moze ocistiti ijedna stranka i ovdje,i u u srbiji...hrvatskoj...sloveniji...nebitno...

mozes gorana popovica,nedu kesica.stevandica,ili o kome vec pisete, pokusat marginalizovat koliko hoces,ali onda ti on dodje sa tvojom fotografijom sa violetom iz moldavije iz kissa,ili alinom iz rumunije koja ti sjedi u krilu kod Seve i jasno ti predoci ostatak akcije,ko je prije dozivio vrhunac i svim ostalim pikanterjama koje si i ti zaboravio :( ...dok ti je zena bila u tom i tom mjesecu trudnoce.....karikiram,ali ne fulam poentu...

znaci,ponovicu i vama,ono sto nasoj djeci ponavljam stalno...nije SDS savrsen...nema takvih stranaka.....politika je kurva...a jedina razlika izmedju nas i njih je ta sto je kod nas pola ljudi tu zbog interesa i vlastitog materijalnog statusa,a pola zbog ideje i ljubavi....a kod njih zbog ideje nije niko!! :(

i ne prizivajte vise Micu,ako Boga znate :( ...Da je on pobjedio Mladena proljetos ,vec odavno bi SDS i SNSD bili u koaliciji na svim nivoima :(

I time bi obesmislio sve buduce izbore u sledecih bar 10 godina!

Ugasio bi ovom narodu i poslednju nadu da ce bilo kad i bilo ko odgovarati za to sto je unistio buducnost i nasim unucima,zaduzivanjem,kradjom, i unistavanjem obrazovanja,podjelom ovog naroda i svim ostalim...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2015, 20:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
The_new_Statesman je napisao:

Bome, moram korigovati svoju prognozu... Ako ovaj Bosicev SDS sastavi do lokalnih izbora bice dobro.

Ovaj SDS jedino može spasiti ako Karadžića puste iz Haga :D

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2015, 20:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I on je Dodikov pobogu Spijo.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2015, 20:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ah da, Schlgzi... Pa znam ja te igranke... Nisam pao sa kruske... Izvlaciti se na udbu je vise nego komicno... Ali ajd...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2015, 20:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ne vjerujem,ako mu se supruga nešto slikala sa Dodikom (vjerovatno iz ljubomore jer se Dabić nije štedio kod žena za vrijeme skrivanja) ne znači da mu je Rašo zaboravio kako ga je bitangom nazvao.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2015, 20:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja se sjecam nekih papreno naplacenih cvijetnih aranzmana...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2015, 20:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Ah da, Schlgzi... Pa znam ja te igranke... Nisam pao sa kruske... Izvlaciti se na udbu je vise nego komicno... Ali ajd...

vjeruj da nije smijesno nimalo :(

ne moras cak ni na rijec...

prati samo ovo sudjenje perkovicu u minhenu,kako ni on ne otvara usta da bi okrivio nekog "kolegu" (iako je proslo 30-40 godina!!!!!),nebitno da li je iz srbije,crne gore,a pogotovo kako je nemoguce naci svjedoka protiv njega iz tih krugova u cijeloj bivsoj yu....i pogledaj gdje mu je sin zadnjih 20 godina,bez obzira ko je na vlasti...

namjerno sam napravio odmak od rs,i otisao na njemacku i hrvatsku,da ne bude ona prica "teorija zavjere,vatikan,cia,picke materine..."...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2015, 21:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A njima svima upravlja baba Jula. Da.

Schlagzi, smanji dozivljaj. :)

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2015, 21:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa dobro,izvinjavam se sto sam i sumnjao da ti otuda sve bolje znas...

Imam i jednog takvog u familiji :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2015, 21:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ako ti nije punac, ne pika se :D

Aj mozda ti nekad negdje ispricam ponesto od onoga sto znam ;)

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2015, 21:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

uglavnom,i ja sam dijelio vase iznenadjenje vaskrsenjem vlade babica....

prije par mjeseci,herc mi na pp posalje jednu sliku sa jednog sds skupa i kaze,sve ove ostale znam,ali ko je ovaj u cosku medju vrhuskom?

i ja mu kazem,to je vlado babic,ali sam ubjedjen bio da je to neka stara slika...ne vjerujuci njemu,pogledam u ono "inspect elements" i vidim da je stvarno frisko.... :-?

raspitam se malo,saznam ponesto i,kao sto vidis i ne iznenadjujem se vise....

al dobro...cucemo i tu tvoju verziju...al uzivo...jebes forume :D

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2015, 21:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nego... Ti udbasi po tebi posjeduju neke supermoci koje im omogucavaju da rade sta zele i kako zele... Bar tako ti zvucis kad ih opisujes :D

E sad moje pitanje glasi: Kako to da je jedan Bosic neko od koga ih boli glava? I to tolike godine.
Mislim, iskreno... Bosketa ne bije glas kao nekog sposobnog covjeka koji se moze suprostaviti takvim nadljudima :D

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2015, 21:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Moja mama i danas misli da je Bosic mutav!!

Dodik joj je faca,pojava,ljudina...

Vjeruj da sam i ja mislio da nam treba sposobniji Predsjednik stranke...do Skupstine u Doboju 2009,kad je izbacio Cavu...i godinu dana kasnije Gorana Popovica...Ko god je ikad cuo za banjalucki SDS,zna sta je Goran tu predstavljao..

Kad sam vidio ko je bio Security,ko je mogao uci na Skupstinu,koliko je sve u stotu,u sekund,bilo isprogramirano,tad sam zakljucio ono sto cete vi i moja mama za nekoliko godina zakljuciti...

ko Bog da zdravlja,tad cemo komentarisati koliko je taj covjek SVE,ali ne i mutav,smotan i nesposoban...

Necemo sad....pred zoru mrzne...

Poslednji put menjao Schlager dana 08 Sep 2015, 21:24, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2015, 21:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Majstore, šest godina je prošlo od tad. Koliko se mora još čekati?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]