GialloRosso je napisao:
V@nja je napisao:
A svadba se pravi zbog koverte?
Jebem ja danasnje svadbe i brakove u kojem je mlada trudna do zuba, a zvanice se biraju na osnovu procjene koliko ce ostaviti u koverti ne bi li se buduci sretni par sto vise uplusao na tome.
I to postao ozbiljan biznis.
Zato brakovi i jesu kurac.
Pa ne pravi, ali je koverta jako bitan dio, odnosno pravi razliku hoće li se išta zaraditi ili će ostati na glavi. Mladence se uvijek darivalo, i sasvim je legitimno i normalno razmišljati o tome koliko će se para zaraditi za svadbu. Početak novog zajedničkog života i to. Svakako bolje nego ostati u minusu, kud ćeš gori početak zajedničkog života.

Sto da ne?
Ojacace odnos zajednickim kopanjem iz minusa
Citiraj:
Ja bih ( i u sali) razmislio pre nego ovako nesto kazem... Ljudi koji prave svadbu da bi zaradili ne rade to da bi kasnije sa tim parama izlazili, jednostavno nemaju drugog nacina da dodju do para za stan ili nesto slicno, pa im treba neki pocetni kapital koji ce iskoristiti da se stambeno obezbede...
Masa je ljudi u danasnje vrijeme koji te pare spickaju ubudale
Da ih pametno iskoriste pa i Boze pomozi
Ja sam bio na svadbi gdje koju je gospodin organizovao u sportskoj dvorani, pozvao milju dusa, uplusao se 50 000 maraka i u narednih 12 mjeseci ih skrsio na ruletu
To je ona vrsta svadbi koja se meni ne dopada i od koje zazirem
Citiraj:
Jok, napraviću svadbu da nahranim i napijem 200 ljudi od kojih pola i ne poznajem kako treba
Ako imas taj blagoslov da ti je rijeseno stambeno/finansijsko pitanje i mozes si priustiti da na svadbi budes malo u minusu ili na nuli zoves drage i bliske ljude da se sa tobom provesele na taj dan i ne razmisljas mnogo da li ces imati plusa ili minusa hiljadu - dvije maraka. U slucaju da nisi ispaceni kreten koji hoce da se pokaze velelepnom svadbom male su sanse da ce tu biti nepoznatih ljudi, pa ti onda i ne bi trebalo biti zao para.
Naravno, ekstrema u svakom pravcu i jednih i drugih, al' oni i nisu predmet price.