banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 08:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4837 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 242  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Premier League
PostPoslato: 30 Avg 2015, 14:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2015, 08:35
Kakvo katastrofalno suđenje u ovoj Premijer ligi :angry4: Šta su sve sjebali u ovom i prethodnim kolima treba ih na kakvo juniorsko takmičnje prebacit.

U Čempionšipu suđenje klasa iznad.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2015, 14:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Sta im radi tadic

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2015, 14:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Naravno, a ja ga izbacio iz fantasya bas prije ovog kola. Sad ocekujem 3 asistencije i gol od njega. :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2015, 14:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Valjda ima nekih problema pa ne igra svaku utakmicu,brzo se umara.kao krv nesto nije u redu

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2015, 14:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam to znao, sranje. :/

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2015, 14:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Dva gola za sada.a igra ko u transu od pocetka utakmice.postavlja se pitanje da li ce ga proci volja za igrom kada sleti u BG

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2015, 14:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Naravno, a ja ga izbacio iz fantasya bas prije ovog kola. Sad ocekujem 3 asistencije i gol od njega. :lol:

Nije da nisam rekao. Dva gola, a ima se jos igrati. :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2015, 15:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
mandrak je napisao:
Sta im radi tadic

sad radi, a sto protiv onih danaca neki dan nije radio, jebo li mu ja mater!

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2015, 18:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
United nastavlja da sahranjuje fudbal... Ljudi ne mogu gola dati... Ono je strasni... Kakav cudan pocetak sezone za vecinu timova

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2015, 19:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Biće zanimljiva sezona, doće dobro nekim timovima ova pauza.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2015, 19:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

encore na koga ciljas da je murinjo rekao u vezi da ne igra dobro i koga ce vjerovatno proglasiti za krivca za ove rezultate

ja ciljam na vilijana, azpilketu ili baneta

neki spominju i matica,ja ne mogu da vjerujem.pa taj covjek krpi sve pozadi.bas gledam kad se fabregas vraca u ispomoc ivanovicu,samo laganica trckara

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2015, 19:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ocigledno je nezadovoljan Maticem, juce ga je izveo iz igre a on Matica nikad ne izvodi kakav god da je rezultat. A Bane je vec cetvrtu utakmicu najlosiji igrac Celsija. Oba gola su primljena nakon sto je njegova strana probijena. Ne znam koliko ce to Murinjo vise tolerisati, treba probati Dejva prebaciti na desnog beka a Babu Rahmana staviti na lijevog.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2015, 19:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ne znam samo sta on vise moze ocekivati od matica,covjek igra standardno uvijek.treba traziti krivca gore medju hazardom,vilijanom i kostom

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2015, 19:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prošle sedmice je izjavio da su svi igrali loše, Ivanović, Matić, Fabregas, Hazard... Ali je i bio u pravu. To su sve igrači koji nemaju konkurenciju u timu. Fabregasa i Hazarda nema nigdje od početka sezone. Gore od ovog ne može, biće to bolje već od sledećeg kola... vidjećemo da li će i dovesti nekoga do sutra veče...
Mnogo tu i mediji seru. Da ne pominjem "navijače" koji pozivaju bukvalno ba linč igrače poput Baneta nakon tri loše utakmice.. Pa jbt čovjek prošle sezone (a i ranije) jedan od glavnih igrača na osnovu čega je postao zamjenik kapitena a sad odjednom "jose bench him"...

Poslednji put menjao enc0re dana 30 Avg 2015, 19:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2015, 19:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jbg, ne moze ocekivati da Matic pokriva Fabregasa stalno, ovaj ni prstom da mrde kad je defanziva u pitanju.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2015, 19:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Jbg, ne moze ocekivati da Matic pokriva Fabregasa stalno, ovaj ni prstom da mrde kad je defanziva u pitanju.

e to,bas sam pratio sad zadnju utakmicu fabregasa u odbrani,katastrofa

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2015, 19:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne sikiram se ja mnogo zbog toga... Na klupi je Murinjo, ako neko može napraviti red, to je on. Ima para da se potroši, jedan dobar MC i štoper.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2015, 20:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Sezona je stvarno pocela totalno iznenadjujuce....prvo ovo gubljenje Chelsea, definitivno najvece iznenadjenje, znam ja da je vec pomalo zasicena ekipa al opet je previse tu igraca koji mjenjaju tok utakmice i obrcu sve na pravu stranu da bi to tek tako proslo....ManCity dobar, opet od njih sam ocekivao da ce bit potpuno potonuce posto se nakon prosle lose sezone igra opet oslanja na Tourea i Silvu, doduse predobri su to igraci da im se poklopi onako losa sezona....ManUtd sa puno promjena al opet na kraju sa po meni izuzetno losim trenerom, svaka cast VanGalu za sve sto je osvojio al uvijek mu se potrefio tim i jednostavno ga ne mogu priznat kao dobrog trenera, Moyes je bio bolji al ga je trebalo istrpit...LFC iznenadjujuc sa otvaranjem sa dvije pobjede i jos remi na emirejtsu sa dobrom igrom, al onda protiv WHU totalno rasulo i opet onaj isti tim od prosle godine, nemogucnost da se probije protivnicka duboka odbrana, samo jos jedan od dokaza da BR pojma nema o igracima, transferima, igri, taktici i da ga je jedino Suarez odrzao na klupi....

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2015, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
enc0re je napisao:
Ne sikiram se ja mnogo zbog toga... Na klupi je Murinjo, ako neko može napraviti red, to je on. Ima para da se potroši, jedan dobar MC i štoper.

Jel ti jos sanjas titulu ove godine za Chelsi,daj probudi se :D :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2015, 21:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Apr 2011, 15:27
Ako nastave igrati ovako kako igraju normalno da nema ništa od titule za Chelsea. Previše je ovo kvalitetan sastav da se ne bori za titulu, sve ekipe će imati pad, tako da je za očekivati da i City prokocka bodova. Za sada se oni jesu pokazali kao prvi favoriti, doveli su i DeBruynea, Kolarov napokon igra umjesto onog mutanta i sve to izgleda jako dobro. United mi nikad nije ni bio konkurent za titulu, bar ne dok je Van Gal na klupi, a i ova skupina igrača nema kvalitet za titulu. Liverpool mi je enigma prava, prva 2 kola su uzeli na mišiće a u trećem odigrali odlično protiv Arsenala, vjerovatno su i trebali pobjediti. Nisam gledao protiv WHU, ali svi kažu da je bio raspad sistema, što znači da će i oni igrati promjenljivo i da ne mogu odigrati sezonu u kontinuitetu. Arsenal, mislim jel iko više uzima tu ekipu za ozbiljno? Kontam da se bore za 3-4 mjesto do kraja...

Što se tiče Chelsea, sve zasad izgleda raštimano. Odbrana je prespora, umorna, baš djeluju neskoncentrisano, neorganizovano a to mi nikad nije ličilo na Chelsea. I kad je napad zakazivao, odbrana je uvijek bila na nivou, a sad to nije slučaj. Jer sad i napad zakazuje, Fabregas se ne vidi već 4 utakmice, Hazard kao da pati od kurcobolje. Nema lucidnosti, nema direktnih pasova u dubinu, puno se ide okolo, ne ostavlja se Hazardu da igra 1na1. Ova pauza je došla taman, malo da se zbiju redovi što bi se reklo. Ako se dovede još neki igrač dobro i jeste, a ako ne, to ne bi smio biti alibi za lošu sezonu. Pedro je unio malo živosti, i mislim da je protiv CP opet bio najbolji igrač, ali i ostali se moraju uključiti u sezonu. To je i Mourinho naglasio, da je mogao napraviti 5 izmjena to bi uradio, nisu igrali kao tim jer neki pojedinci nisu bili na potrebno nivou, a ti pojedinci su nosioci igre. Hazard, Matić, Ivanović, Fabregas i Costa. Opet ponavljam, previše je ovdje dobrih igrača da nastave ovako igrati. Nadam se da će u toku pauze, prvenstveno psihički se odmoriti i spremiti za nastavak sezone, i očekujem da će uz City do kraja prvenstva se boriti za titulu. Čak sam i uvijeren da će je odbraniti. Ne znam šta kaže statistika, jel bilo slučajeva kad je branilac ovoliko zaostajao i da su je odbranili, ali to me i ne zanima. Ako iko može preokrenuti situaciju to je Mourinho. Mislim da će ih sad nahajcati da grizu svaku utakmicu, da će im probuditi želju za fudbalom, jer sad djeluju toliko bezvoljno i nezainteresovano da je to strašno. Uglavnom vidjećemo, da je sezona čudna, čudna je... ako ništa bar ima zanimljivih utakmica za gledati.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4837 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 242  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]