munja.alex je napisao:
A Manjački mi dio istorije baš i nije drag zbog opredeljenja vojno sposobnih iste 41-45 jelte zvanično su sarađivali sa naci okupatorima, iako je stanovništvo Dobrnje poslije ne baš lijepo potjerano da bi se napravio poligon i Mika Bosnić. Što nije razlog da recimo sir bude heraldički predstavljen al to vam nije palo napamet, kritičaru kritike....

Po stoti put, ja sma samo neko ko se i sam bavi po malo heraldikom i ucestvovao sam na konkursu. Grb mi je sjajan i moje je da pokusam objasniti nekome ko ne zna da pita, nego odmah pocne sa kritikama a nema pojma o ovoj tematici. Dakle, jedan sasvim pristojan pokusaj da objasnim nekome ko kritikuje. Postoje argumenti struke koji su vrlo jasni i koji govore zasto je nesto na grbu. Sreca pa si ti bio na javnoj prezentaciji, cuo opis, i pitao sve ovo autore...i ja sam bio skeptican ali ljudi su lijepo objasnili sve i docekani su na nož bez ikakavog razloga. Ako se nekome ne dopada grb, to je ok, licno misljenje koje se postuje. Sto se tice sira, evo to neka ti pojasni autor.
Ja nisam vidio ni jednu tvoju konstruktivnu kritiku kao sto su je iznosili neki forumasi. Cak je bilo i konkretnih prijedloga. Uradi nesto, daj nesto, neki grb odradi, ispravi sta mislis da treba pa cemo polemisati sa autorom. Ja to non stop ko navijen govorim...Na javnoj raspravi se iznose argumenti a ne licna misljenja sto je ovo ovako, sto nema ovoga, sto nije ono. Nadam se da se vidimo na javnoj raspravi kad bude, da bar ima mnooogo vise ljudi zainteresovano za ovu temu!
I da, ja sam ovde javno, ne skrivam se iza nekih "nick"-ova !!!