"MIS`IM STA RECI...???"
Citiraj:
Ovaj drugi dio zasniva se na staroj slavi prvog djela,vecine jeftinih fora,fine scenografije,dobre produkcije i zahvalne publike koja na rijeci poput karanje pada sa stolice.
LHfinaA, vidim i ti si naucio repliku iz filma, i to je neki znak!
Citiraj:
Na kraju i prvi dio je komedija pa je ostao jedan od kultnih filmova ne zato sto su glumci mladji nego zbog svog kvaliteta kako glume tako i citave price i neke svoje "filozofije"smisla.
Stvarno mislis da nema glume, price, smisla u drugom dijelu???
To mi moras objasniti...
Citiraj:
nije najgori, ne boj se
ma ipak je to samo nastavak... a nastavci su obichno
ba0bab, ovo je stvarno misao godine, sa takvim ti `odusevljenjem i misljenjem` ides gledati film? Prilicno konstruktivan komentar...
Citiraj:
bezvezarija obichna ovaj 2. dio.. nije vrijedno poredjenja sa 1.
al' mora se ubrati koja parica, ne?
Ljudi idu da gledaju film PO NEKOLIKO puta, u citavoj bivsoj Jugi, eto zasto ce film zaraditi lovu, koju itekako zasluzuje, a ne samo zato sto je nastavak. Ili su mjerilo kvaliteta ljudi koji unaprijed `obozavaju` nastavke???
Replike su odlicne, glumci su odlicno odradili svoj posao, film je definitivno drugaciji od svega, gotivan mi je fazon sa spajanjem filmova, djelovima iz `RANA`, Lepih sela, Andjela 1...
"Srbima nista nije sveo osim Golfa 3!"
"Priroda ovo, ono..."
"Svak j.... sta je doveo"
"Nevenka, hoce li mene ikad nesto lijepo docekati..."
"A da sad namestim da Klinton nekom pusi?"
"...Dzepni bilijar..."
Kako se igra za kurtonima dok prica sa Marinom...
itd..
Film nasmijava, ako ne kao prvi, barem priblizno, samo treba otvoriti oci, i skinuti cvike zamrljane predrasudama...
U zdravlje!