_зока je napisao:
nepokoreni je napisao:
A..Ozbiljne mušterije nemaju tih problema, i ja kad naručujem sa Ebay, Pandawill i sl. registrujem se, dam generalije, platim ako mi paše, sve regularno i sigurno...ako ne paše obiđem i mirna Bosna. Šta je tu smetanje i nerviranje?
Pa neće svako da plaća karticom. Nema svako ni karticu. Ionako to nije rješenje. Pa meni je na ebay-u čovjek pokušao iznuditi pare da otkaže reklamaciju kad je skontao da neće moći dobiti i jare i pare....a platio paypalom, znači da je registrovao karticu. I šta je ebay uradio kada sam mu se ja žalio na tog korisnika sa prepisom poruka u kojima me ucjenjuje? Ništa. Nije mi čak obrisao ni njegov loš komentar na profilu. Isto rade i stranci i pik samo što ti ne prodaješ na inostranim sajtovima pa te ne smaraju i tamo.
Картица не мора да буде средство плаћања, него средство верификације, пошто већ по закону не можеш да тражиш ЈМБ, јелте. Па кад попијеш трајни бан по картици, иди вади нову да би се поново регистровао. Што се тиче "шабана" на Ибеју, има их и тамо наравно. Зато имаш Кинезе који напишу да шаљу у цијели свијет, осим Италије. Рецимо.

А то што је "шабанлук" заштитни знак ове "државе", џебат га, тако нам и треба. И на Ибеју дефинитивно немаш замјена. Имаш код појединих продаваца опцију "најбоља понуда" да ти понудиш колико мислиш да то вриједи, и продавац прихвати или одбије и то је то. Никакве замјене са профила и будалаштина. И никаквих дилова ван Ибеја, тј. ако неко и иде у дил ван Ибеја, сам ће да буде крив за све што га евентуално снађе. И онда се зна ред.
Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.