banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 12:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 283 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jan 2015, 11:05 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pričao je Balašević kada je imao koncert negdje u Skandinaviji i otišli da popiju kafu na nekom najprometnijem trgu u tom gradu (pretpostavljam da je u pitanju glevni grad neke od skandinavskih država) i da su vidjeli samo jednu baš lijepu curu, a kad su krenuli da joj dobacuju i komentarišu ispostavilo se da je iz ex-Yu.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2015, 11:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Нова Варош je napisao:
cicak je napisao:
2. Stariji ljudi su svugdje malo poružni, bit ćemo i mi kad ostarimo...
!

ŠTa kaže 40+ foruma na ovo ? :lol:

Да имам гузицу i noge ко било ко са 20+. :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2015, 11:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Naziv teme je za šamare.

Ono što sam vidio po Danskama i po Engleskama... To je sve nešto ili bolesno ili mašala. Bljedunavo, nikakvo.

"Ti si vidim momak na svom mestu, samo si mi nekako mekan, nikakav."

Slavenke su mi jedno 7 puta ljepše. Ja b pomenuo da su u Bjelorusiji skoro sve :love7: ali će me onda chils provocirati opet jedno godinu dana.

P.S. Krol, Ćaća je za sebe sam pisao da je ko šumski put za Trešnjik :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2015, 11:19 
Citiraj:
Cura 20 godina, 165cm i nekih 85kg, u minicu i na stiklama - stotine takvih. Brrr, najezio sam se...

Ovo sam u Hamburgu cesto znao vidjeti, bas je brrrr...

Btw nase su daleko ljepse nego recimo svabice, daleko od toga da nema lijepih svabica, ali kada se ljeti prodje kroz gospodsku...

I da, jeste naziv teme za samara...

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2015, 11:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
Ovdje je riječ o muškarcima doba 40 -tih
Pogledajte naše političare i naše šefove na poslu pa sve ce vam biti jasno , pogledajte naše trenere , profesore ,dekane i td pogledajte ljude sto rade n parkingu Haha pa ce vam biti jasno , a kao tinejdžeri smo jedni od ljepši u Evropi :) pa ljude sto voze autobuse , taksisti i td konobari su većinom ok

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2015, 11:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Svi o ženama, a ti o muškarcima. Možda se starletama javi pa da objasni :)

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2015, 12:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Rek'o sam ja, covjek samo zagleda u muskarce. Jeblo ga sve, zivi u Boriku, tu je kampus, studentkinja ko kise, a on zagleda u muske turiste. Zato smo dosli tu gdje smo dosli.

Poslednji put menjao Raskoljnikov dana 22 Jan 2015, 12:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2015, 12:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2013, 07:33
Standard zivota, nemastina, stres, urednost, tek izasli iz rata, lose oblacenje, glavudze koje su tek sisle sa planine u centru daju utisak da su ljudi u BiH ruzni. U globalu mislim da smo fizicki ljepsi od ostatka Evrope. Ali da smo ruzni u medjuljudskim odnosima kao i po kulturi.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2015, 13:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Dojde Kristijan Boricki potpali laganice vatru na forumu, zapali joint na istoj i broji.. iljade i iljade famoznih postova i surealnih komentara.. :P

A sta je tacno pitanje? Iz koje perspektive?

Ako cemo ovak iz unutarnje ka izvana generalno smo jako ogadnili kao pleme u zadnjije nedje dvaes i pet godina u poredjenju sa najvecim ostatkom Evrope.. (mozda nas jos sad "Ukri i Novorusi" preteknu) Bas smo nagrdjeni kao puk, a kad to velim mislim na najveci dio nas iz SFRJ. Postali smo toliko do najniznjeg primitivizma zatucani, da iole normalnog covjeka prosto i fizicki zaboli kad baci pogled oko sebe i vidi rogobatne dushe onih naj samopromovisanih..

Ali to ne znaci da smo mi ostali sasvim izgubili (stvaralacki) duh, cak mislim i da nam je pusta i uboga sudba balkanska gdje nam se u danu dogodi ono sto se drugim narodima dogodi za 10god., odn. situacija u kojoj se pati i trpi permanentan i svakodnevan zivotni pritisak, namjenila da se izrodi narod posebnog senzibiliteta i kreativnog duha..

Kad gledam jos ovako iz te perspektive, sve ove stare, krezave i zapustene babuskare i didovi danas su cak andjeoska ljepota kakvi cemo mi tek biti kad odrastemo (ako uopste preteknemo kad jos vidimo kakve gadarije ostavljamo iza sebe. odn. pojedinacna stoka kojoj je dopusteno da kreira preovladjujuci mejnstrim) Pa recimo, npr. ovo: http://www.b92.net/biz/vesti/region.php?yyyy=2015&mm=01&dd=22&nav_id=949520

Kad se sad misaono vrnes pa opet pomislis o svemu tome, onda jos pomislis koji smo mi to samozaljubljeni qrac, odn. nadarena, (bogomdana-kakav podli sarkazam) genetika ako danas iljadurucke i s nikad vecom predanoscu testerisemo zelenu granu na kojoj sjedimo i nagrdjujemo zemlju koja nas je sazdala ovakve..

Potpis jos za komentar dr. Johannesa.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2015, 13:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Maj 2013, 20:35
starletama je napisao:
Standard zivota, nemastina, stres, urednost, tek izasli iz rata, lose oblacenje, glavudze koje su tek sisle sa planine u centru daju utisak da su ljudi u BiH ruzni. U globalu mislim da smo fizicki ljepsi od ostatka Evrope. Ali da smo ruzni u medjuljudskim odnosima kao i po kulturi.

Zlatna :cat:

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2015, 13:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo i jedan od komentara citalaca ispod teksta koji sam linkovao, a koji pogadja samu sustinu stvari:

"Suma se nazalost ne moze obnoviti za 20-30 godina. Za to je potrebno oko 60 godina. U medjuvremenu nerezonska seca moze dovesti do erozije/klizista, presusivanja izvora i izumiranja ili smanjenja biodiverziteta.."

A onda navalite na bljutavu vodurinu balkanskoga usljivog XXI vijeka.. i mastajte kako ce do njegovog isteka gospodskom i dalje paradirati jedre i nadarene.. :laughing6:

Npr. u michigan-varoshi vec se osjeca slabi pritisak na cesmama..

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2015, 13:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Nirvana je napisao:
starletama je napisao:

govnava
međuljudski odnosi na ovim prostorima su oduvjek bili na visokom i zavidnom nivou u poređenju sa nekim društvima iz zapadne hemisFere....poplave i ostale prirodne katastrofe koji su bile najrealniji su dokaz koliko je u ovom narodu razvijen humanizam bez obzira na vjeru, naciju i sve ono čime nas vjekovima truju "ljepotani po kulturi" sa vana.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2015, 14:03 
Zalosno je sto se mora desiti poplava da bi ta kultura isplivala na povrsinu...

Ne, daleko smo mi od kulture i medjuljudskih odnosa...

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2015, 14:07 
Administrator
Korisnikov avatar

Koje kulture? One kojom se prikriva licemjerje? Draži mi je moj komšija koji ne pozdravlja ali ni ne pomišlja da otme moje nego onaj uglađeni koji gleda kako da te iskoristi. Serem se na međuljudske odnose i kulturu civilizovanog zapada.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2015, 14:11 
Kako mislis da ti otme, zasto bi ti neko nesto otimao?

Ne razumijem o cemu tacno govoris...

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2015, 14:12 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Feb 2014, 21:53
_зока je napisao:
Koje kulture? One kojom se prikriva licemjerje? Draži mi je moj komšija koji ne pozdravlja ali ni ne pomišlja da otme moje nego onaj uglađeni koji gleda kako da te iskoristi. Serem se na međuljudske odnose i kulturu civilizovanog zapada.

Znam da je spam, al pratim malo ove tvoje postove i mogu ti reci da si bas gotivan i pametan lik. 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2015, 14:13 
Administrator
Korisnikov avatar

Govorim o tome kako smo mi "loši ljudi", a kao primjer dobrih i kulturnih se uzimaju Evropljani koji su ubijali, krali, otimali, silovali vijekovima i još uvijek to rade u ime napretka, civilizacije i kulture. Je l' sad razumiješ?
@baron
To mi i mama kaže.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2015, 14:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
Nirvana je napisao:
starletama je napisao:

govnava
međuljudski odnosi na ovim prostorima su oduvjek bili na visokom i zavidnom nivou u poređenju sa nekim društvima iz zapadne hemisFere....poplave i ostale prirodne katastrofe koji su bile najrealniji su dokaz koliko je u ovom narodu razvijen humanizam bez obzira na vjeru, naciju i sve ono čime nas vjekovima truju "ljepotani po kulturi" sa vana.

Ne zajebavaj chicha, medjuljud. odnosi su nikad gori.. To da i dalje negdje duboko zakopano u nama postoji poseban odnos i sentiment prema covjeku i pojedincu samom (dovoljno samo cuti koju starogradsku ili sevdalinku), to da.. ali daj malo izadji iz te raspale BiH, balkana danas.. Sa tom poplavom isplivao je i sopstveni golemi javasluk, hinjske podvale drugom i nasa narocito istaknuta osobina "da se zaradi na tudjoj muci" za sopstveni ćar i sl. Problem je danas najvise u nama, a ne na onima sa strane koji bi da nam "uvoze" nesto. Nemoj reci da je i Pink-nadrikultura produkt trulog zapada i sve sto je iz 'juznog vjetra' poteklo.. :lol:

A i citaj malo vise Andrica za tu drugu stranu medalje, on nas je karakterno hirurski najpreciznije isecirao svojim perom i tintom.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2015, 14:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
hm, možda je onaj vizuelni dojam koji nam kvari prosjek sažet u tome što smo poprilično u prosjeku staro stanovništvo i kad izađeš negdje na javnu površinu vidiš jako puno starih ljudi koji jako loše izgledaju, sad dal je do starosti kao takve ili do ekonomske krize i teškog života, to je za diskusiju, međutim ima puno mladih koji su zapušteni do te mjere da im je normalno imati 25 kg viška , i šetati bojler u nekoj usranoj trenerci koji nisu prali mjesec dana.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2015, 14:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
a sta si ti nego evropljanin da nisi azijat mozda
drugo kad je jedan hans u bavarskoj koji gleda svoja posla pozdravi komsiju i koji pozajmi makaze za sisanje zivice komsiji ako mu zatrebaju tebe potkacio opljackao te iskoristio te
daj molim te dokle vise to dvoguzo dvolicno licemjerje kad pritisnu sa istoka mi evropljani kad upregne zapad onda mi amebe
zajebi tu pricu mi smo dusevni i ne krademo
moto laktaske lake brigade
kod nas kradu braca jedni od drugih a da ne govorimo o komsijama
ako bogdo dodje do suda na tuzakanje nema cega nema a naj cesce ni ne dodoje jer sikira cakija kramp prvi prorade

lijepi smo u poredjenju sa azerbejdzancima skoro pa kao turci al fali nam pokoji srdacan osmijeh da bi bili za fotografije

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 283 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]