banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 13:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 45  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Nov 2014, 20:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
sta god,i kako god da se formira,za mene smo mi ove izbore izgubili onog momenta kad je ognjen izgubio od dodika...bez obzira sto je samo 7000 glasova odlucilo.

skoro da ravnodusno gledam ovo u sarajevu,a u RS bih formiranje vlasti dozivio kao samar,jer u tu vlast bi usli bukvalno SVI osim snsd .....prestrasno:( :(

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2014, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Bez nekih politickih prepucavanja...al mene je malo strah...zadnji put kad su se dogovarali(bez stranaca) SDA i SDS,sa pricom ja Srbin ,ti musliman...desio se rat :)

Ukratko..kako se meni cini...mi smo popusili u RS..ovako ili onako...SDA i HDZ nas ebu kako hoce...ukratko...nema nas nigdje..reforme ce poceti punom parom...EU..NATO ...

Ako cemo jos dalje u pesimizam...sve se radi na sjebavanju Srba,pravoslavlja i Slavena (ne znam zasto..sta smo Bogu zgrijesili) ...moja predvidjanja da za 200 godina nece vise biti Srba u ovom danasnjem obliku...bicemo neko moderni ,novi EUROPLJANI..i imacemo neku tradiciju i obicaje kao sto danas imaji Luzicki Srbi ...jbg,propali smo kao nacija...idemo ka istoriji

*nema nikakve veze sa formiranjem vlasti..ali mi se ova razmisljanja jave kad god pomislim sta bi nam bilo bolje..ko da pobjedi na izborima...ko bi bio bolji da formira vlast...ali uvijek dodjem do zakljicka.... RESISTANCE IS FUTILE

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2014, 21:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Ako je vama svejedno onda je i meni ali dođe li SDS na vlast i u Republici Srpskoj očekujte nova prenošenja nadležnosti entiteta na državni nivo. Stav tzv. međunarodne zajednice je da oni imaju mrlju iz nedavne ratne prošlosti te je njih mnogo lakše ucjenjivati nego SNSD.

Poslednji put menjao g|e@ck dana 10 Nov 2014, 21:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2014, 21:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Joj priča. Eto sds će sve dati tamo, ali zato snsd ne da ni po kakvu cijenu RS. Daj smarate sa tim.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2014, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Нова Варош je napisao:
Joj priča. Eto sds će sve dati tamo, ali zato snsd ne da ni po kakvu cijenu RS. Daj smarate sa tim.

Navedi mi ijednu nadležnost koja je prenesena na državni nivo u zadnjih 8 godina. Sjećam se koliko je bilo natezanja da se ukine MUP RS i oforme nekakvi regioni čije bi granice prelazile entitetsku liniju jer je neki činovnik iz EU rekao da je to uslov za pristupanje BiH EU a nakon nepopuštanja tadašnje vlasti u Srpskoj ispostavilo da takav uslov nije ni postojao nego da je izmišljen sa ciljem dalje centralizacije BiH.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2014, 21:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Pa cinjenica jeste da je SNSD uspio usporiti prenos nadleznosti...i smanjiti uticaj visokog predstavnika...ako mislis da se to desilo samo od sebe...onda si u debeloj zabludi ( nista se ne desava slucajno i samo od sebe)

Na muslimane i Hrvate moras gledati kao na neprijatelje(jer su nam totalno razliciti interesi)...onu opciju za koju se oni odluce...onda znaci da je losija opcija za tebe (ako jedni druge ne zajebu u svojim stavovima ...ili ako vam se nekada poklope interesi da sjebete onog treceg )

* SDA nije izabrao SDS zato sto voli RS ili Srbe..vec je izabrao jer smatraju Dodika za vecu prijetnju u vezi njihovih interesa (koji znace nase unistenje)

** HDZ nije izabrao Dodika sto vole Srbe ( sacuvaj nas Boze od Hr ljubavi) ...vec je izabrao zato sto imaju zajednicki interes..slabljenje drzave BIH ...a u njemu vide ozbiljnijeg partnera od ovih

Ukratko...da bismo imali kakve takve izglede za prezivljavanje u BIH...mora biti samo 1 stranka kod Srba...al posto je demokratija kurva ( i svaka budala ima pravo da glasa i da se kandiduje)...to ce nas sjebati

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2014, 22:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Zamisli srece sro i oni tamo nisu nista sposobniji :P

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2014, 23:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
The_new_Statesman je napisao:
Zamisli srece sro i oni tamo nisu nista sposobniji :P

hrvatski poker tim formira vlast? :o

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 07:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To.

Elem, cika Schlageru da porucim da je mnogo, mnogo vise ljudi glasali ZA Milu nego ZA Ogija.
To ga cini kompletnim luzerom. I njega i Bosica jer isto vazi i za stranku kojoj je on sef.

I sad umjesto da se tvoj dvojici luzera zahvalite i pokazete im izlaz vi ih odrzavate u politickom zivotu trgujuci sa Bakirom.

A dedo Bakir sasvim sigurno nije odlucio da od SDA pravi leglo postenja, ljubavi i tolerancije pa da mu sa druge strane treba neko kao suza cist i nevin. Tako bar po vama ispada kada prezentujete taj vas dogovor.

A nije Bakir slijep pored ociju da ne vidi Bosicev i Tadicev kapacitet. Kao sto mu je jasno da je iz Zlatkove i Miline ljubavi Zlatko izasao donji.

Ukratko, moja poruka da malo vise mislite na stranku i narod nego na Tadica i Bosica. Skupo je.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 10:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

to je,naravno,tvoje mišljenje i ne pada mi na pamet da te ubjeđujem u suprotno,ali pošto si me i ti poimenično pomenuo-odgovoriću...znači,tvoj stav...a za mene je taj stav u rangu onog preksinoć kako "će izbori biti ponovljeni" 8)
mladen bosić nikad veće poštovanje u stranci nije uživao,kolokvijalno i žargonski na svakom ćošku ćeš čuti priču o tihom čovjeku koji malo priča a mnogo radi,o tome kako uši zavrće nakon ovih izbora,svojom politikom "tiha voda brijege roni"...niti se gubi u izbornoj noći "ljubeći se i čestitajući pobjedu izbornoj gubitnici","niti lupeta o 45 srpskih poslanika pa ga ujutro 36-orica demantuju", niti tvrdi kako će sa "čovićem i sda biti okosnica vlasti u bih pa sutra kmeči na svim medijima"...tih,odmjeren kao i uvijek,triput mjeri jednom siječe...

i nemoj nikad brkati ovo što ja lično mislim da smo mi ove izbore izgubili,sa tim kakvo je preovlađujuće raspoloženje u stranci....ja to malo suviše romansirano gledam :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 10:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tako i Vucica tapsu u stranci. A ovamo mu trpaju. I to bez vazeljin.

Izbore ste izgubili. To nije tvoje licno misljenje vec cinjenica. Narod nije glasao za vas, to ne zaboravi.

A Bakiru niste vi potrebni. Potreban je on vama. A cinjenica da je izabrao vas valjda dosta govori o vasoj ponudi. I naivnosti. Cak se bojim da ste se upecali kao klenovi u mrezu koju ste sami ispleli. ;)

Priznajem kiks u vezi vanrednih izbora. Ali nesto ne vidim da ste formirali vlast sa Bakijem i Zeljkecom. Fali vam kockica :)

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 10:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pardon. Bakir je potreban Bosicu i Tadicu. Izvinjavam se.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 10:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I sta je to Bosic postigao u zadnjih mjesec dana osim sto je podigao cijenu kufer strankama? Tako da ce svaka buduca vlada biti bar jos 50% tromija i nesposobnija nego sto bi inace bila.

Bra'o! Odgovorno! Drzavnicki!

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 10:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Odgovoriću i na ova tri posta. Što se tiče formiranja vlasti u Sarajevu,potpuno ravnodušno sam to primio preksinoć,ali sad kad vidim da na dnevniku rtrs po 20 minuta cvile i kukumavče,lažu,petljaju-sad mi je drago!
Od svih ovih gore Milinih postizbornih gubljenja,najveći pogub mu je bio odlazak u Mostar odmah nakon izbora i bahato saopštenje kako će oni formirati vlast uz poziv SDA da im se priključi :lol: :lol: :lol: ...To je kao da Levante i Rayo Valekano osnuju nešto i pozivaju Real da im se pridruži... 8)...SNSD i HDZ nemaju zajedno poslanika koliko SDA sam :( :(

Iako je Bakir dotad davao izjave da će državnu vlast formirati sa onim ko bude na vlasti u RS,čim sam jutro nakon mostarskog sastanka Čović-Dodik,pročitao saopštenje SDA da "oni vode procese,a ne priključuju se",već sam otprilike predosjetio šta će biti...na stranu što i ptice na strani znaju da je SDA bolji sa nama a SNSD sa Lagumdzijom i Radončićem....Ali ovdje su dovođenjem pred svršen čin još dodatno ponizili i iznervirali onoga ko se u Bosni osjeća najjačim i najmnogoljudnijim......Pokušali su glumiti mangupe,a naletjeli su na većeg mangupa od sebe...To je ukratko to...
A ono što si pisao za Čovića,ja sam više mislio da njega sa moralne strane treba pozvati u vlast,kao izraz volje hrvatskog naroda...Uopšte on matematički nije bitan...precijenio se opasno...na državnom nivou 4/42 mandata,na entitetskom 12/98....čak i onom hrvatskom domu naroda,može se sa devedesetkom sve izglasati...
Eto,tako sam ja vidio ovo...Naravno,ne tvrdim da sam u pravu

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 11:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije moje da crtam sta ce se desiti 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 11:18 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Kako se izjašnjava Komšić i ova njegova NF? Kao nacionalna ili multi-kulti opcija?
Jebo Bakira, mene Komšić brine.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 11:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nije moje da crtam sta ce se desiti 8)

TNS,ne precjenjuj se da možeš znati šta će se desiti..Ne možemo to znati ni ti ni ja...ja sam jedino uvjeren da neće valjati nikako...
Ako Mile ovdje i uspije formirati vlast,u šta mu skoro više niko i ne vjeruje,sa ta 42 poslanika,gdje je dovoljno da jedan ne dođe ili bude suzdržan pa da se ne može progurati ništa,i ako pokuša raditi opstrukcije na nivou BH,ne ide bez para....Dzaba,iz prazne (čitaj krediti,MMF,UIO i sve ostalo vezano za državni nivo) se ne puca...

A još gore će biti ako Savez za promjene ovdje formira vlast sa svakom budalom :( :(

Ja ne vidim nijedan optimističan rasplet,i ako ga ti vidiš-napiši,da malo razvedrimo temu :D

A sa Zokom se konačno u nečemu slažem politički,hahaha..Da,Komšić je ZLO!!! :(

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 11:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mogu se izjasnjavati kako hoce. Ali iskreno Dodikov je rezultat i propast SDPa i te demagogije o multikulti partiji. Sada umjesto fasizma umotanog u jakoj socijaldemokratskoj partiji imamo dve male stranke veoma jasnog karaktera. Profasistickog.

Vide Schlageru, citaj Nezavisne. Izmedju redova. Ima Covic ;)
A za ostalo... Rjesite se Bosica i dovedite nekog da se radi.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 11:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I da... Bakir se nasao uvredjen pa izabrao SDS :D Joj :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2014, 11:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Nikakav Bakir ni Komsic ne mogu uciniti neko zlo za Republiku Srpsku ako mi to ne zelimo, ako mi ne damo podrsku.
Stvarno mi nije jasno sto je vecina pala na dodikove spin price kako je ovo destabilizacija Srpske. Ako se vratimo unazad cetiri godine, sjeticete se sta je dodik govorio o Lagumdziji i sta je taj isti Lagumdzija govorio o dodiku i Republici Srpskoj. Od dodikove izjave da ni u ludilu nece sa Lagumdzijom dosli smo do toga da su postali odlicni jarani. Sva ta lajanja pred izbore postaju bezopasna kad se vlast treba da formira.
Drugo, Komsic nema snagu da ucini neko zlo Republici Srpskoj.
Ali pustimo to. Necemo se jos sto godina je.avati oko Republike Srpske, Bosne, Hrvata. Republika Srpska je trajna i to odlicno znaju i Bakir i Zeljko. Kad strane sile pozele da rasciste stanje u BIH, e do tada smo mirni. Sta ce poslije toga biti, to ni Bog ne zna, ali ova dvojica nista ne mogu.
Nego, daj nek nesto urade, nek osposobe ovu nazovi drzavu. Nek smanje dugove, naprave neko dobro za narod i nikoga nece biti briga da l nas komsic i Bakir vole. Neka ispune ono sto su potpisali neki dan i dobro je od njih.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 45  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]