jellyfish je napisao:
Ma sto je najgore, i popovi su gejevi, a ovamo drugima nesto seru. Evo npr Kacavenda i Pahomije, one iz Vatikana, Irske i Amerike da i ne pominjem.
Ali katolike shvatam, zabranjeno im je imati zenu sto je prirodna potreba muskarca, ali ove pravoslavne i protestantske ne shvatam... Ali shvatio bih ja i njih, neka su, njihov izbor, samo da ne seru drugima...
Najgore je to sto oni druge kritikuju, a sami svojim primjerom ne pokazuju. Evo Kacavenda prima penziju, i dalje obilazi skupove, nije iskljucen iz crkve i njega niko ne kritikuje, jos ga ugoscavaju popine, a kad je parada pedera onda se patrijarh oglasava... Pa prvo neka sredi svoje dvoriste, pa onda tudje... Ne smetaju meni ni popovi ni religija, nego licemjerje...
To i ja vazda tvrdim.
To je još jedan od dokaza da propovijedaju nešto u šta sami ne vjeruju.
Od svih ti vjerskih zajebancija, Pavle je najnajnaj...ni Savo iz Krupe nije puno drugačiji, mada sam čitao na forumu loše i o njemu...bar prije rata, mislim.
Talija je napisao:
eric_cartman je napisao:
Pop Marin, koji dominira na Paprikovcu i Petrićevcu, je napravio sebi zadužbinu preko puta moje kuće.
"Dana 18.10.2014 godina (subota) u 09:00 časova obaviće se osvećenje zvona hrama Sv. Velikomučenika Georgija na Paprikovcu i prva Sveta Liturgija u zakrovljenom hramu (kod Zavoda za distrofičare, ul. Ranka Šipke).
Osvećenje će obaviti Njegovo Preosveštenstvo episkop banjalučki Gospodin Jefrem sa više sveštenika i đakona.
Poslije obreda osvećenja biće upriličen zajednički ručka".
Njegovo Preosveštenstvo?
NJEGOVO PREOSVEŠTENSTOV?!
Razmišljam da li sa prozora da ih gađam jajima i toalet papirom.

Tako se službeno obraća preosveštenom licu, bilo to čestito lice ili pedo bear.

Nego, ne slušaj ti ovog Timotića u vezi zastave, može je neko ozbiljno shvatiti pa ti svrate gejevi na kafu (u BL rekoste nema gej kafića).

Znam, zato me i nervira

Pa, niste mi dali da "kitim" kuću gotivnim stvarima, najbolje zastave da kačim