Citiraj:
Slageru, sjeti se sad price o kvalifikacijama za LS. Zar nisi tvrdio sto je i malim ekipama olaksan put? Eto ti sad, je l' vidis da sam bio u pravu.
nisi me kolega shvatio,nemam ja ništa protiv malih reprezentacija,naprotiv....samo protiv sistema takmičenja,u kojem je platini svojeručno UNIŠTIO i kvalifikacije i grupnu fazu EP....
njemačka ili holandija npr,čak i da nekim čudom budu treće u svojoj grupi,sa velikom sigurnošću mogu računati na plasman,jer možeš misliti koliko je "jak" taj protivnik u baražu,koji je u svojoj grupi bio treći
a dosad,samo ako nisi prvi u grupi,i ne odeš direktno,bila ti je velika lutrija...jer u baraž ideš na vrlo neugodnu ekipu,drugu iz svoje grupe....ovo je takva limunada,da sam ja više nego razočaran...a u čitavom svijetu fudbala,sam uz borac uvijek najviše volio ove reprezentacije,kvalifikacije,pa ep,sp...mnogo,mnogo više nego premieršipovi,serie a,lige šampiona......sad skoro i ne gledam
naravno,uz kvalifikacije,uništio je i grupnu fazu ep sa ovim formatom 24....iz 4 grupe od 6,čak po tri reprezentacije će u osminu finala,pa onda možeš misliti koja će to boza biti...pobjediš prvu i odmaraš lagano igrače za nokaut fazu
propast....
uglavnom,i oni su već uvidjeli koliko je ovo debilno,i već za sledeći ep spremaju novi sistem kvalifikacija,koji je toliko debilan da sam ja juče dobio nagon za povraćanjem...nemam volje ni da objašnjavam,jer za ono treba biti kvantni fizičar da bi shvatio one turnire,lige nacija i ostalo koji će voditi na ep 2020
ali koliko sam god zgrožen ovim sada,da pohvalim i ono što je dobro....fenomenalno je ovo što ssu od četvrtka do srijede svako veče po par utakmica,i to u fixnim terminima 18h i 20 i 45....sjajno!!!
ono je bilo kretenski,hiljadu utakmica nabiješ u dva dana,i nemoguće pohvatati jer sve ovo što najviše pratim,naši,bosna,hrvatska-u 90% slučajeva su igrali u isto vrijeme...za ovo skidam kapu ko se sjetio!!!!