banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 16:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 635 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 32  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Okt 2014, 20:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Schlager je napisao:
belgija igra u sesnaestercu bosne,fula pet sansi i bosna dade gol...a ja igrao dvojku,polako hvatajuci ritam za lige i pocetak ozbiljnog kladjenja

sve me ide ovih dana,haha :D

Jebiga, nece li I nas sreca popaziti...:-) I mi protiv kipra 20 suteva prema golu, penal...oni dvije sanse I dobise 2:1.

Valjda je doslo vrijeme da I mi "na guzove" uzmemo kakve bodove...a da je Belgija bolja - jeste, I to za klasu...

Sto neko rece: "kakvu ekipu imaju sunce ti"...a fale im Benteke, Mirallas...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 20:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
moze...ne prihvatam jedino nerijeseno,pa da svi ucesnici duela budu zadovoljni osim mene :D

ako me vec sruse,bar pobjedite majmune.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Island premocni, malo u ribu malo na fudbal.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 21:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Schlager je napisao:
moze...ne prihvatam jedino nerijeseno,pa da svi ucesnici duela budu zadovoljni osim mene :D

ako me vec sruse,bar pobjedite majmune.

E jebes ga :lol:

Svaka cast momcima, Belgija je jedna strasna, strasna ekipa...covjece.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 22:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Belaj pravi :lol: pomenuh ja neki dan Island.Trude se ljudi jbg. i eto hin...prvi na tabeli 3 meca 9 bodeva i gol razlika 8:0 ljudi melju,znaci Boze :lol:
Ko je kriv nizozemcima sto nemaju Stojketa da odbrani penal Sigurdsonu i Bambija da makar izjednaci i da se ne sramote :D
Naravno,ima jos da se igra dosta ali Islandu moze mnogo na kraju valjati ovaj furiozno-savrseni pocetak.
Bosna je u svojoj grupi porazom na svom terenu od Kipra u prvom mecu sebi jako otezala situaciju.Izvuci remi u Velsu i veceras sa Belgijom nije ni lose ali poraz na pocetku ih moze puno kostati.
Kipar smijesan,pobjedi Bosnu u gostima pa izgubi od Izraela kuci i veceras rikne od Velsa a imali su skoro cijelo drugo poluvrijeme igraca vise.
Hrvatska je Boga mi satrala Azerbejdzan dok se Italija sa njima patila kao i veceras sa Maltom koju eto uzese 0:1.
Poljaci odusevili i jako mi je drago sto nabise germane :D
Kvalifikacije sveukupno za sada jako interesantne.

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 22:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Галеб je napisao:
Kvalifikacije sveukupno za sada jako interesantne.

jašta, kad prolazi 540 ekipa, pa ove najbolje ekipe, mogu raditi šta hoće.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 22:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Na kraju cemo mi biti treci kao i Holandija i naravno dobicemo njih u barazu i poduvati najstrasnije.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 22:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pa kolko prolazi iz grupe jeblo ga zito?Ne prolazi valjda 5 ekipa od 6 iz grupe,dvije idu direktno,najbolji treci ide takodje,bice neki baraz ili ima jos nekih stvari?
Ne kontam sto uvijek bolji na papiru moraju pobjedjivati.Svima je stalo da se domognu EP-a.Na kraju ce vjerovatno mnogo toga doci na svoje ali neka malo ovako...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 22:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prolazi toliko kako si ti rekao, sto je previse, nema u Evropi toliko kvalitetnih ekipa pa ce prvenstvo biti razvodnjeno.
Mislim gledaj grupe : Sjeverna Irska, Finska, Rumunija, Grcka, Madjarska i Farska Ostrva i onda skontas da ce dvije ekipe sigurno biti na EP, a mozda i treca..
Stari format je bio savrsen, nije bilo slabe ekipe na EP i manje vise svi mecevi su bili zanimljivi, ovo sad ce biti kao grupna faza SP, gdje uvijek imas 1 levatsku ekipu koja sluzi za popravljanje gol razlike.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 22:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

U redu ali ljudi to znaci da cemo imati za oko 20-ak utakmica vise na EP.Meni je to odlicno.Jel´ se vama ne svidja sto cemo imati vise toga za gledati.To kao prvo.Kao drugo,u ovoj situaciji imaju svi vece sanse da odu na prvenstvo,ovdje prvenstveno mislim na nas u slucaju kakve frke.Kao trece, isto tako ce neke ekipe iz grupne faze na EP-u moci kao treceplasirani otici u nokaut fazu(ili se varam),opet pomisljam na nas,ne zato sto mislim da ce tako biti nego jednostavno sta ako se desi da eto nama bas to malo fali da prodjemo evo npr. ove kvalifikacije.Da li ce se neko ljutiti?
Naravno da to treba da odradimo bez razmisljanja o nekim barazima itd...ali sta ako...
Nemojte se zajebavati,bolje da EP traje duze i SP i sve ostalo sto duze da traje u svakom sportu,samo da se ostala sranja smanje ili da ih covjek nije primoran gledati.
Ja bi uveo pravilo da fudbalska utakmica traje 3x po sat vremena,sa 2 pauze od po pola sata i da trener ima pravo izvrsiti po 3 izmjene u svakom od ova 3 perioda,et´..samo da se sto manje gledaju izopacene budalije kojima televizija obiluje kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 22:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije bolje ako ce te utakmice biti Njemacka - Sjeverna Irska i slicno, sta imas od toga? Onda, neka tako ekipa ce proci slucajno i grupnu fazu pa i taj mec ce biti los + i onako su igraci vec premoreni i ove dodatne utakmice ce ih samo jos vise sjebati. Pola igraca je bilo uzasno na SP bas zbog toga, a zamisli sad kad budu morali igrati jos vise utakmica i na EP..
Jbg, meni je kvalitet vazniji od kvantiteta.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 22:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Kakav kurac od kvalifikacija, jos mi treba da gledam jebeni Island na prvenstvu. Izrael, Finsku, Sj. Irsku, Albaniju... Jebi se Platini majmune, ovo ce biti samo gore.

Slageru, sjeti se sad price o kvalifikacijama za LS. Zar nisi tvrdio sto je i malim ekipama olaksan put? Eto ti sad, je l' vidis da sam bio u pravu.

edit:

pa jebote kru', holandjani i svabe su kvalifikacije zavrsali sa svim pobjedama ili eventualnom nekim remijem a vidi ovo

Poslednji put menjao shakal dana 13 Okt 2014, 22:53, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 22:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To je to otprilike. On je dosao na vlast zbog manjih drzava, pa im to sad vraca.
Aj sto su zavrsavali sa svim pobjedama, nego su dominirali u kvalifikacijama, svaka utakmica po 2-3-4 gola razlike, ko prodje sa 1:0 moze biti sretan. A sad kad sto ekipa prolazi, ljudi se sprdaju u utakmicama, boli ih uvo kad znaju da ce sigurno proci.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 23:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.mozzartsport.com/vesti/sta-k ... -1-0/86765

Italijane medjutim i dalje boli kurac, igraju svoju igru :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 23:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Dobro svako ima svoje misljenje,samo ispade da onda treba gledati prvenstva od 1/8 finala pa na dalje jer su grupe dosadnije jbg.
Ti svi silni fudbaleri,zapravo mnogi od njih i ne prikazuju u svom zanimanju mnogo u odnosu na to koliko su placeni pa neka makar jos odrade posla za te enormne pare koje inace u klubovima zaradjuju.Ima momaka koji nemaju mjesta u svojim klubovima,ne pruza im se mnogo sansa a da im je da igraju,da se dokazuju itd...
Nije mnogo bitno,mozda ovaj sistem nije dobar ali ja licno ne vidim mnogo toga loseg.
Mnogima je EP u Portugalu bilo neinteresantno samo zato sto je ,,mala,, fudbalska sila Grcka osvojila i to kao ,,provlacili se,, ,,nisu oni ovo zasluzili,, ,,ruzan im je fudbal,, itd...samo neka to budu te neke velike sile pa nek´ igraju i losije od Grcke.Dosta je i njih vise.
Na kraju krajeva i pored svega ovog vrlo lako se moze desiti da neke,,velike,, reprezentacije i pored ovakvog sistema ne odu na EP iako neki misle da se oni sprdaju.Moze biti svasta...
Meni je drago sto je Island naguzio Holandiju,Poljska Njemacku,itd...mnogi to vole a mnogi i ne,najvise zbog toga ako se klade pa im rikne listic,e jbg.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 23:18 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Biće previše ekipa na prvenstvu. Čim se sjebe kvalitet onda postaje nezanimljivije. Prije i ako se neka slabija reprezentacija plasira to znači da imaju dobru ekipu u tom trenutku. Bojim se samo da najbolji igrači zbog toga ne bojkotuju prvenstvo ko što to znaju košarkaši. Lafo umor od sezone i ti folovi.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 07:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Erazmo Roterdamski je napisao:
Bojim se samo da najbolji igrači zbog toga ne bojkotuju prvenstvo ko što to znaju košarkaši. Lafo umor od sezone i ti folovi.

+1
Ko će igrati 5 utakmica u grupi :roll:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 08:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tesko ce do tog doci u fudbalu, nece im sponzori dozvoliti tako nesto.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 08:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Slageru, sjeti se sad price o kvalifikacijama za LS. Zar nisi tvrdio sto je i malim ekipama olaksan put? Eto ti sad, je l' vidis da sam bio u pravu.

nisi me kolega shvatio,nemam ja ništa protiv malih reprezentacija,naprotiv....samo protiv sistema takmičenja,u kojem je platini svojeručno UNIŠTIO i kvalifikacije i grupnu fazu EP....

njemačka ili holandija npr,čak i da nekim čudom budu treće u svojoj grupi,sa velikom sigurnošću mogu računati na plasman,jer možeš misliti koliko je "jak" taj protivnik u baražu,koji je u svojoj grupi bio treći :(

a dosad,samo ako nisi prvi u grupi,i ne odeš direktno,bila ti je velika lutrija...jer u baraž ideš na vrlo neugodnu ekipu,drugu iz svoje grupe....ovo je takva limunada,da sam ja više nego razočaran...a u čitavom svijetu fudbala,sam uz borac uvijek najviše volio ove reprezentacije,kvalifikacije,pa ep,sp...mnogo,mnogo više nego premieršipovi,serie a,lige šampiona......sad skoro i ne gledam :(

naravno,uz kvalifikacije,uništio je i grupnu fazu ep sa ovim formatom 24....iz 4 grupe od 6,čak po tri reprezentacije će u osminu finala,pa onda možeš misliti koja će to boza biti...pobjediš prvu i odmaraš lagano igrače za nokaut fazu :(

propast....

uglavnom,i oni su već uvidjeli koliko je ovo debilno,i već za sledeći ep spremaju novi sistem kvalifikacija,koji je toliko debilan da sam ja juče dobio nagon za povraćanjem...nemam volje ni da objašnjavam,jer za ono treba biti kvantni fizičar da bi shvatio one turnire,lige nacija i ostalo koji će voditi na ep 2020 :D

ali koliko sam god zgrožen ovim sada,da pohvalim i ono što je dobro....fenomenalno je ovo što ssu od četvrtka do srijede svako veče po par utakmica,i to u fixnim terminima 18h i 20 i 45....sjajno!!!

ono je bilo kretenski,hiljadu utakmica nabiješ u dva dana,i nemoguće pohvatati jer sve ovo što najviše pratim,naši,bosna,hrvatska-u 90% slučajeva su igrali u isto vrijeme...za ovo skidam kapu ko se sjetio!!!!

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2014, 08:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Citiraj:

nisi me kolega shvatio,nemam ja ništa protiv malih reprezentacija,naprotiv....samo protiv sistema takmičenja,u kojem je platini svojeručno UNIŠTIO i kvalifikacije i grupnu fazu EP....

Pa o tom ja i pricam, nemam nista protiv malih klubova/reprezentacija ako se izbore za plasman na onaj nacin sto sam pricao - stisni se, napravi ekipu,
uigraj, razvij reperezentaciju pa se ponosaj sa velikim momcima, a ne ovako da te pustaju preko veze.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 635 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 32  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]