Čita Mujo oglas u novinama i veli:
- Vid', Haso, policija traži muškarca od 20 do 30 godina, jačeg stasa, pomalo ćelavog, koji noću hoda po parku i siluje zene.
- Pa?
- Pa, razmišljam da im se javim. Može bit' dobra plaća!
-------------------------------------------------------------------------------------
Otac ulazi u sobu i zatekne cerku sa vibratorom u ruci:
- Kceri... sta to radis?
- Jao, tata, znas i sam; debela sam, ruzna sam i niko me nece.
- Pa dobro...
Kaze on to i izadje iz sobe. Sutradan vraca se cerka iz skole, ulazi u kucu i naleti na oca; u jednoj ruci mu je vibrator a u drugoj pivo.
- Tata... sta to radis?
- Nista, dete, pijem pivo sa zetom.
-----------------------------------------------------------------------------------
Ulazi goli policajac u policijsku stanicu i pita ga komandir:
- Zasto si go, gdje ti je uniforma?
- E, sefe , to je duga prica. Prolazim ja ulicom i cujem da je u stanu iznad galama i muzika......Popnem se ja na sprat da ih upozorim da je muzika preglasna i da stisaju muziku. Otvori mi zenska i poslusa, pa me ponudi pivom. Onda pocele da se skidaju zenske do gola, pa poceli muskarci da se skidaju do gola , pa rekli i meni da se i ja skinem. Tako stojimo mi goli, kad se ugasi svetlo i neko rece -A sad svi na posao....I ja dosao, evo me.
------------------------------------------------------------------------------------
Postavili partizani zasedu nemcima u šumi, i seli da ih čekaju.
Ali Nemaca nema pa nema.
Komandant zabrinuto rece:
-Pa gde su, da im se nije nešto desilo?
------------------------------------------------------------------------------------
Nasli se Amer,Rus i Bosnac pa pocnu da se hvalisaju
Kaze Amer:
-Sto mi u Americi imamo hotel,moze da stane 20.000 gostiju u njega!
Na to ce Rus:
-Ma nije to nista imamo mi avion koji moze da preveze bar 5.000 putnika!
A Boske ce:
-Pa imam ja drugara iz Dervente koji ima onu stvar od 50cm!
Kad su to culi ova dvojica malo splasnu pa kaze Amer:
-Ma dobro nije bas onaj hotel toliki,stane mozda 10-tak hiljada u njega
A Ruja:
-Pa jeste i u onaj nas avion moze realno da stane najvise 2-3000 ljudi
A Bosanac:
-Pa dobro nije bas taj moj drugar iz Dervente,nego iz sela u okolini!
Budi se covek iz anestezije posle teske operacije,vidi coveka u belom pa pita:
-Doktore,izvinite molim vas recite mi kako je prosla operacija?
-Nisam ja doktor,ja sam Sveti Petar !!
Dolazi decak kod svoga oca i ga pita:
"Tata, sta je teorija i sta je stvarnost?"
Otac: "Hmm, gledaj." Dode kod svoje zene i je upita: "Da li bi ti spavala sa Majklom Dzeksonom za 20 miliona dolara.?" Zena: "Da, naravno!". Onda dode on kod svoje cerke i rece istu stvar. Kcer daje isti odgovor. Konacno pita on svoga sina isto pitanje, sin malo misli i odgovara "da".
Otac: "Sad slusaj, teoriski mi imamo milione dolara, ali u stvarnosti mi imamo samo dve k*rve i jednog p*dera"
Dosao ciga kod frizera:
-Dobar dan, jel' moze jedno sisanje?
-Moze, kaze frizer, kako zelite?
-Pa ovako kume, sa jedne strane mi ostavi rupu velicine pesnice, a sa druge tri-cetri manje rupice. Pozadi repovi da mi budu neravni, a siske da mi idu ukoso i da budu retke...
-Pa ne znam da li cu znati kako da vas osisam...
-A prosli put si znao, pizda ti materina!!!
---------------------------------------------------------------------------------
Ide pandur ulicom i vidi klinca kako puši. Priđe mu i povišenim tonom ga upita:
- Znaš li ti, mali, da pušenje skraćuje ljudski život na pola?
Klinac sleže ramenima i stidljivo će:
- Ne znam....
- Koliko ti imaš godina? - upita ga pandur.
- 10...
- Eto vidiš, da ne pušiš,sad bi imao 5...
-----------------------------------------------------------------------------------
-U kupeu voza sede baba i mladic. on zvace zvaku a baba gleda i kaze: "dzabe pricas, sinko, nista baba ne cuje!"
|