banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 15:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Avg 2014, 19:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
bili smo na crnoj listi,zato sto se ljudi ni po cijenu svih mogucih privilegija nisu htjeli odreci svojih prijatelja koji se skrivaju pred nato zlocincima iz haskog suda :( ...preko 200 ljudi je ostalo i bez posla i svih gradjanskih prava,cak i putnih isprava i licnih dokumenata jer znaju da ovom svjetu ima i nesto vaznije nego "u se,na se,i poda se" :( :( ....ja sam mozda vec star,i tebi je to mozda i nepojmljivo da nije najvaznije koje auto vozas i koliko para imas...za taj tvoj mentalni sklop,vjerovatno nije racionalno ni poginuti za RS,vec je mnogo racionalnije otic u NJemacku...ali za 20,30,40 godina,vjeruj da ces shvatit o cemu pricam...

ti danasnji rtrs-obilici,su po medlinkinim rijecima bili "dasak vjetra na balkanu",sa tenkovima sfor-a su kroz prozor banskog dvora izbacili Nikolu Poplasena legitimno izabranog Predsjednika RS...ali bukvalno!! :( :(

Isto sto im je poslo za rukom u Banjaluci,pokusali su i u Bijeljini 27 avgusta 1997,da preuzmu stanicu policije,cak dosli do secerane,ali tu ih je narod tijelima zaustavio...i ne samo narod vec i dobar dio ovih kojima je "zabranjeno bavljenje politike zbog terorizma" :( :(

jednom kad bi otisao na neku najnizu instancu sds-a,vidio bi da je esencija srpstva tu :( :( ...bijeda,sirotinja,koja ce prije umrijet nego izdat ili prodat se za privilegije...to su potomci onih koji nisu prodavali "vjeru za veceru" :( ..a kada bi na netu vidio kako isti takav skup izgleda u snsd-u,one napirlitane dame i tajkune,mozda bi ti malo blize bile ove moje rijeci... :( :(

a za rukovodstvo vec ne bih smio stavit ruku u vatru..tu se samo mogu nadat da smo drugaciji :( :(

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2014, 19:35 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
Ma neka Stevandić nije tajkun. :roll:

I opet kažem, ta stranka je kriva zbog onoga što se desilo. Kriva je što svakome ko je srušio džamiju u BL nije odsjekla ruku. Znaš zbog čega ? Da bi se prodala priča o multietničnoj BL. Da bi se to sve snimilo, dalo poznatijim stranim novinarima od kojih neki to ne bi objavili, neki uz novčanu injekciju bi i zadnji primjerak kasete nabiti Aliji Izetbegoviću u usta.

Kako je to Dodik uspio zaustaviti prenos policije i ostalih resora na državni nivo bez sankcija ? Mogao je i SDS, da su bili sposobniji.

Ma ja, neka je Aco zato Dodikovac. To što kritikuje zdravstvo, što kaže da bi prvi glasao za Miću Mićića to se ne računa.

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Poslednji put menjao Aleksandar MK dana 19 Avg 2014, 19:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2014, 19:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Za vrijeme prvog Dodikovog mandata smo ostali bez pasosa RS,bez dinara kao plateznog sredstva,bez cirilicnih tablica RS,i svacega neceg....

Za reformu policije mu skidam kapu,i nisam od onih zatupljenih koji nece priznat i nesto dobro...Dobro je i sto je Banjaluka ovako cista,dobro je sto se auta manje kradu,dobro je i sto imamo ovu zgradu Vlade RS,bez obzira na milionske pronevjere i pepeljare od 1200 maraka.......Drugacije te slusaju stranci kad ti dodju u ovakvo zdanje,nego u one nase barakice na Palama :( :( ...Svaka mu cast sto je procjenio da je neophodno da se etablira jedan centar u RS,koji bi bio pandan onim sarajevskim zgradama...a najvise mu svaka cast sto ja mogu nesmetano ovako lajati protiv vlasti,iako sam 30 metara odatle :( :(

Ima jos dobrih stavri,i nikad to necu tajiti...

Da se nisu ovoliko odrodili od naroda i stvorili tu kastu od 3% privilegovanih,kontra 97% teske sirotinje,mogli su vladat ko Joza,dok ne umru prirodnom smrcu :( :(

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2014, 20:01 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pa eto, imate priliku da mijenjate stvari. Prvo krenite od sebe. Nije valjda onaj litonja Bosić toliko uticajan da se ne može razriješiti funkcije predsjednika stranke ? Treba vam neko prodorniji, neka jača ličnost za predsjednika stranke. Taj čovjek je SDS-u omča oko vrata.

Mislim da bi bilo interesantno da je Mićo kandidat za neku veću funkciju. Ognjen jeste dobar, ali već je 2 puta gubio izbore. A to je funkcija u kojoj nije bitno jesi li imao 1% ili 50% manje glasova od pobjednika.

I najjača stvar, Savez za promjene sa Ivanićem i Čavom. :-? :-? I što je najgore po SDS, ovaj prvi će najviše profitirati od toga i uvaliti se u predsjedništvo i biti jedini pozitivan rezultat ove koalicije. A SDS ispušiti, po ko zna koji put.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2014, 20:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

i ti,a i svi ostali bi trebali shvatiti da je potpuno efemerna ova bitka za parlamentarnu vecinu,kao i ova trka cvijanovic-ivanic,iid...

onaj ko pobjedi u duelu Tadic-Dodik-NOSI SVE!!

kad je bio 5,oktobar u Sbiji,to su bili samo obicni Predsjednicki izbori,i to za predsjednika SRJ,cak ne ni Srbije....obicna protokolarna funkcija...i Vlada SRbije,Vlada SRJ,Predsjednik Srbije Milutinovic,svi su ostali na funkcijama!!!

Ali dzaba,tog 5 oktobra se sve srusilo kao kula od karata!!

Ne treba ni ici tako daleko....Prije dve godine je sve bilo spremno da i treci mandat u Srbiji budu zajedno Tadicevi zuti i Dacicevi komunisti,jer se ocekivalo da Boris pomete Nikolica...Ali,cim je Toma pobjedio,socijalisti su izmakli nogu i prikljucili se naprednjacima...Tako ce biti i ovdje...Ako Ognjen pobjedi,svi ovi DNS-ovi,SPS-ovi slicne marginalne stranke ce se utrkivat da ne idu u kohabitaciju,vec da se priklone SDS..Naravno,isto ce biti i kontra,Mitrovic i ostali ce ljubit stope Mili....

svi u SDS-u su duboko svjesni toga,i niko ne vidi nijedan argument kojim Dodik moze tu izdominirati...ekonomsku situaciju,potpuno razumljivo,ne pominju uopste!!

idu na tu neku srpsku pricu i mantru "probosanske politike sds-a"...a i to bi svakome ko ima dva osnovne bilo jasno ko je u ratu svercao cigare,a ko je bio logoras u Lori :( :(

procjena je da ce Mile te duele izbjegavat apsolutno,jer nijedan PR mu ne moze nijedan adut ubacit u ruke...

Zasad cak i u Zapadnom dijelu RS Ogi vodi...

Poslednji put menjao Schlager dana 19 Avg 2014, 20:19, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2014, 20:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
svi u SDS-u su duboko svjesni toga,i niko ne vidi nijedan argument kojim Dodik moze tu izdominirati...ekonomsku situaciju,potpuno razumljivo,ne pominju uopste!!

idu na tu neku srpsku pricu i mantru "probosanske politike sds-a"...a i to bi svakome ko ima dva osnovne bilo jasno ko je u ratu svercao cigare,a ko je bio logoras u Lori :( :(

procjena je da ce Mile te duele izbjegavat apsolutno,jer nijedan PR mu ne moze nijedan adut ubacit u ruke...

Економску ситуВацију боље да ни СДС не помиње.
Па ако СДС не води ту про-политику ја не знам како се Аљо јуниор створи ту гдје се створио. Два пута. Први пут без обиљежја РС-а и без икога из Владе РС.
Дудек нудио мјесечни ТВ дуел Босићу, овај подвио реп.
А ко води... бумо видели, не? :D

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2014, 20:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
А ко води... бумо видели, не?

naravno kolega,pa zato izbori i sluze...ove godine nam je darko babalj glavni za tu kontrolu i organizaciju izbornog procesa,odusevljen sam kako je izorganizovao to sve...ni sam ne bih bolje :lol: :lol: ..ne znam ni ja koji su mi ovo izbori,ali ovako jos nije bilo.....ako srpski narod odluci drugacije i izabere druge,prvi cu cestitat ako izgubimo,jer zaista nas ovaj put ne mogu pokrast,i ako ovi moji krenu srat da smo izgubili zbog kradje,znajte da jedu g.... :lol: :lol:

Poslednji put menjao Schlager dana 19 Avg 2014, 20:37, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2014, 20:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Мени лично би било супер да Дудек узме то што и сад има а да у Скупштини РС СДС склепа неку коалицију и узме већину. Каква би то игранка била. :) Ал цијеним да ћете бити доњи само тако. Ништа од игранке. :(

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2014, 20:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma kakvi...ako Ogi izgubi,bar petorica iz ovog jebenog saveza za promjene ce zaboravit na svoje opozicionarstvo i krenut da se ulizuju Mili :roll: :roll:

ti nisu gadljivi ni na jednu vlast,gligoric pogotovo...i sad su nam prisli zato sto su nanjusili da ce se narod vecinski vratit svojoj stranci :(

Jovan Hadzi Mitrovic je krenuo i prije izbora drugu stolicu obezbjedjivat :( :(

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2014, 20:46 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
i ti,a i svi ostali bi trebali shvatiti da je potpuno efemerna ova bitka za parlamentarnu vecinu,kao i ova trka cvijanovic-ivanic,iid...

onaj ko pobjedi u duelu Tadic-Dodik-NOSI SVE!!

kad je bio 5,oktobar u Sbiji,to su bili samo obicni Predsjednicki izbori,i to za predsjednika SRJ,cak ne ni Srbije....obicna protokolarna funkcija...i Vlada SRbije,Vlada SRJ,Predsjednik Srbije Milutinovic,svi su ostali na funkcijama!!!

Ali dzaba,tog 5 oktobra se sve srusilo kao kula od karata!!

Ne treba ni ici tako daleko....Prije dve godine je sve bilo spremno da i treci mandat u Srbiji budu zajedno Tadicevi zuti i Dacicevi komunisti,jer se ocekivalo da Boris pomete Nikolica...Ali,cim je Toma pobjedio,socijalisti su izmakli nogu i prikljucili se naprednjacima...Tako ce biti i ovdje...Ako Ognjen pobjedi,svi ovi DNS-ovi,SPS-ovi slicne marginalne stranke ce se utrkivat da ne idu u kohabitaciju,vec da se priklone SDS..Naravno,isto ce biti i kontra,Mitrovic i ostali ce ljubit stope Mili....

Idu na probosansku politiku stranke SDS-a, ne Tadića. E to je problem o kom sam ti pričao. Ognjen bi uz boljeg lidera stranke imao daleko veće šanse, da ne govorim da je u SNSD-u, pomeo bi izbore.

A ako je tako po istraživanjima, zašto nema ništa u medijima ? Bila bi odlična stvar za opiziciju da neko istraživanje pokaže da oni vode pred izbore.

Bečka je sve rekao, Laktaši pred oktobar će mnogo toga reći.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2014, 20:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

to za laktase stvarno ne bih prognozirao...navijacu naravno za Vulu,ali otkad je otisao od nas i presao kod Cave,nije to vise to :( :(

klub za koji navijas i stranka se ne mijenjaju!!

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2014, 20:52 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
to za laktase stvarno ne bih prognozirao...navijacu naravno za Vulu,ali otkad je otisao od nas i presao kod Cave,nije to vise to :( :(

klub za koji navijas i stranka se ne mijenjaju!!

By Nikola Špirić.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2014, 20:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol:

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2014, 21:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Schlager je napisao:
!!

Koja ironija,navijaš za onog ko je na tebe pucao početkom devedesetih :D

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2014, 21:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

cek,cek,de mi malo pojasni...pa vule je bio ovdje i prije rata,nije mogao biti u hv...drzao onu milku,ili prodavnicu oruzja,sta vec..??

jedino ako mislis na onu akciju "regina" :D

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2014, 05:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
regina naravno :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2014, 09:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ljudi moji moram prijaviti da sam zaboravio na SDS dok sam bio kuci. Gdje su nestali? Da nisu izbori otkazani?

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2014, 12:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
spremaju se za kampanju,a do tada ratuju konferencijama za medije :lol:
bolje im je sto miruju,snsd sam sebi nanosi vise stete i izgubiće vise glasova nego kad su ovi iz sds-a aktivni
a i ko im je na listi (stevandic nosilac :lol: :lol: )bolje da se ucute skroz,mozda osvoje sva mesta u skupstini

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2014, 12:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Je l' postoji negdje lista kandidata za narodne poslanike?

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2014, 12:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
http://izbori.ba/Documents/OpciIzbori20 ... 14-srp.pdf

bl je u izbornoj jedinici 3 za skupstinu rs

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]