bili smo na crnoj listi,zato sto se ljudi ni po cijenu svih mogucih privilegija nisu htjeli odreci svojih prijatelja koji se skrivaju pred nato zlocincima iz haskog suda

...preko 200 ljudi je ostalo i bez posla i svih gradjanskih prava,cak i putnih isprava i licnih dokumenata jer znaju da ovom svjetu ima i nesto vaznije nego "u se,na se,i poda se"

....ja sam mozda vec star,i tebi je to mozda i nepojmljivo da nije najvaznije koje auto vozas i koliko para imas...za taj tvoj mentalni sklop,vjerovatno nije racionalno ni poginuti za RS,vec je mnogo racionalnije otic u NJemacku...ali za 20,30,40 godina,vjeruj da ces shvatit o cemu pricam...
ti danasnji rtrs-obilici,su po medlinkinim rijecima bili "dasak vjetra na balkanu",sa tenkovima sfor-a su kroz prozor banskog dvora izbacili Nikolu Poplasena legitimno izabranog Predsjednika RS...ali bukvalno!!
Isto sto im je poslo za rukom u Banjaluci,pokusali su i u Bijeljini 27 avgusta 1997,da preuzmu stanicu policije,cak dosli do secerane,ali tu ih je narod tijelima zaustavio...i ne samo narod vec i dobar dio ovih kojima je "zabranjeno bavljenje politike zbog terorizma"
jednom kad bi otisao na neku najnizu instancu sds-a,vidio bi da je esencija srpstva tu

...bijeda,sirotinja,koja ce prije umrijet nego izdat ili prodat se za privilegije...to su potomci onih koji nisu prodavali "vjeru za veceru"

..a kada bi na netu vidio kako isti takav skup izgleda u snsd-u,one napirlitane dame i tajkune,mozda bi ti malo blize bile ove moje rijeci...
a za rukovodstvo vec ne bih smio stavit ruku u vatru..tu se samo mogu nadat da smo drugaciji