BOSS66 je napisao:
Schlager je napisao:
Ja mislim da je to onaj mladi štoper (igra nekad i u vezi) što je važio za velikog talenta u hamburgu,igrao sa Grahom u U21..Ali čim je on prešao iz Hamburga u Ferencvaroš,nekako mi to nije nikakav obećavajući korak kad je njegova karijera u pitanju

Pa sad mislim daje Ferencvaroš u ovom trenutku kvalitetniji od Hamburga i mislim daje ostao tamo samo bi propao kao i oni sami.Ovo mu je sansa da ode u jacu ligu i jaci klub,a mislim da hoce.
Hoce sigurno.. zainteresovani neki njemacki klubovi za njega, uz dobru predstavu na SP ide sigurno.
BL Boy je napisao:
Mislim da realno Bosna moze proci grupu. Nigerija jeste jaka, ali nije bolja sigurno od Bosne. S druge strane Bosna moze iznenaditi svakoga i ako prodju dalje vjerovatno u osmini finala idu na Francuze koji u zadnje vrijeme nisu dobri sto su pokazale i kvalifikacije. Tako da nije nemoguce da Bosna dogura do cetvrtfinala, ali veliki uspjeh bio bi proci grupu sto je kazem realno. Hrvati ce tesko proci grupu Kamerun odlican nije dzabe rezultat sa Njemackom koja se nije stedjela zeljeli su ih uzeti pred svojim navijacima ali nisu mogli. Mexico isto dobra ekipa tako da bice i tu velike borbe za 2.mjesto.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Najveca prednost nigerijaca sto su fizicki potkovaniji. Dakle mogu trcati kao konji, dok im taktika nije jaca strana. Ne dati im prostora, uz brz gol na pocetku, to je raspad sistema po njih. Te price o cetvrtfinalu su u ovom trenutku ipak malo predaleko..
Po meni ubjedljivo najvece otkrice u zadnjih godinu dvije, momak koji ce tek puni potencijal pokazati u Brazilu..