banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 08:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 63  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jun 2014, 10:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ja mislim da je to onaj mladi štoper (igra nekad i u vezi) što je važio za velikog talenta u hamburgu,igrao sa Grahom u U21..Ali čim je on prešao iz Hamburga u Ferencvaroš,nekako mi to nije nikakav obećavajući korak kad je njegova karijera u pitanju :( :(

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 10:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Odlicna igra, gledao sam do nekog 70og minuta dok nisam zaspao. Mnogo bolje to izgleda sa jednim napadacem. Onaj Besic igra u Madjarskoj ligi? Nije los uopste, sta vise. Steta za njih sto nemaju jos jednog dobrog stopera, mada ko zna, mozda se pokrpe. Izgleda da se stanje posle nekih pobuna umirilo, da li su se igraci prepali za mjesto ili sta je vec ali svi se bore, jebiga ulog je veliki, ne igra se na SP svaki dan. Sve u svemu cestitke, prognoziram jednu pobjedu u nekom realnom domenu, pobjedu i nerijeseno i nekoj super opciji ili jedan nerijesen samo u nekoj najgoroj opciji. Mislim da tri poraza sigurno nece imati.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 10:26 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Pa ljudi su jedno vrijeme baš fino igrali, pa onda su malo pali. Vidilo se da odbrana ne može izdržati, pa je dobro što je gurnuo još jednog u vezu.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 10:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Pali su zadnjih 15 minuta u igri vjerovatno zbog silnih izmjena i da nije bilo fantasticnog Begovića Meksikanci bi uzeli bod. Kad se sve zbroji Mexico je imao tri dobre sanse, ali BIH je imala raspolozenog golmana a i dobro su stajali na sredini terena veci dio utakmice sto je i odlucilo utakmicu. Po meni hendikep i jedina greska Sušića je to sto je poveo Tinu Sušića a ne Zukanovica koji mu je prijeko potreban ozada. BIH kao i prije najranjivija u odbrani i skok igri.

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 10:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Meni prijateljske utakmice nikad nisu bile pokazatelj nizašta.Dovoljno mi je vidjeti ovaj vikend Italia-Irska 0-0,Njemačka-Kamerun 2-2,Kolumbija-Senagal 2-2td,itd,itd...Kriju se aduti,čuva se od povreda,zamora,probavaju se ŽNJ kombinacije,mijenja se po 6 igrača.... Za turnirski sistem i utakmice svaka tri dana,Bosni fali bar 3-4 ozbiljna igrača,da bi napravila išta.Za mene će biti veliko iznenađenje ako prođu grupu,nekako teško mogu takav scenario i zamisliti. Mislim da će Hrvatska mnogo jači utisak ostaviti,izrasli su u jako respektabilnu,čvrstu,iskusnu, reprezentaciju....ali volio bih da se prevarim.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 10:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

De Slager sta ti je, Hrvati su losiji od Bosne, Vece sanse komsije imaju od Hrvatske da prodju grupu i to debelo.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 10:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Kladimo se u tri gajbe piva,kad budemo u julu u završnici pravili reprizu ovog 14-og? :D

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 10:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Mislim da realno Bosna moze proci grupu. Nigerija jeste jaka, ali nije bolja sigurno od Bosne. S druge strane Bosna moze iznenaditi svakoga i ako prodju dalje vjerovatno u osmini finala idu na Francuze koji u zadnje vrijeme nisu dobri sto su pokazale i kvalifikacije. Tako da nije nemoguce da Bosna dogura do cetvrtfinala, ali veliki uspjeh bio bi proci grupu sto je kazem realno. Hrvati ce tesko proci grupu Kamerun odlican nije dzabe rezultat sa Njemackom koja se nije stedjela zeljeli su ih uzeti pred svojim navijacima ali nisu mogli. Mexico isto dobra ekipa tako da bice i tu velike borbe za 2.mjesto.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 11:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Schlager je napisao:
Ja mislim da je to onaj mladi štoper (igra nekad i u vezi) što je važio za velikog talenta u hamburgu,igrao sa Grahom u U21..Ali čim je on prešao iz Hamburga u Ferencvaroš,nekako mi to nije nikakav obećavajući korak kad je njegova karijera u pitanju :( :(

Pa sad mislim daje Ferencvaroš u ovom trenutku kvalitetniji od Hamburga i mislim daje ostao tamo samo bi propao kao i oni sami.Ovo mu je sansa da ode u jacu ligu i jaci klub,a mislim da hoce.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 11:20 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Sep 2013, 18:12
BOSS66 je napisao:
Schlager je napisao:

Pa sad mislim daje Ferencvaroš u ovom trenutku kvalitetniji od Hamburga i mislim daje ostao tamo samo bi propao kao i oni sami.Ovo mu je sansa da ode u jacu ligu i jaci klub,a mislim da hoce.

Hoce sigurno.. zainteresovani neki njemacki klubovi za njega, uz dobru predstavu na SP ide sigurno.

BL Boy je napisao:
Mislim da realno Bosna moze proci grupu. Nigerija jeste jaka, ali nije bolja sigurno od Bosne. S druge strane Bosna moze iznenaditi svakoga i ako prodju dalje vjerovatno u osmini finala idu na Francuze koji u zadnje vrijeme nisu dobri sto su pokazale i kvalifikacije. Tako da nije nemoguce da Bosna dogura do cetvrtfinala, ali veliki uspjeh bio bi proci grupu sto je kazem realno. Hrvati ce tesko proci grupu Kamerun odlican nije dzabe rezultat sa Njemackom koja se nije stedjela zeljeli su ih uzeti pred svojim navijacima ali nisu mogli. Mexico isto dobra ekipa tako da bice i tu velike borbe za 2.mjesto.

Najveca prednost nigerijaca sto su fizicki potkovaniji. Dakle mogu trcati kao konji, dok im taktika nije jaca strana. Ne dati im prostora, uz brz gol na pocetku, to je raspad sistema po njih. Te price o cetvrtfinalu su u ovom trenutku ipak malo predaleko..

Po meni ubjedljivo najvece otkrice u zadnjih godinu dvije, momak koji ce tek puni potencijal pokazati u Brazilu..

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 11:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Kladimo se u tri gajbe piva,kad budemo u julu u završnici pravili reprizu ovog 14-og? :D

Nemerem vec ima previse opklada :D

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 11:21 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Sep 2013, 18:12
Posljednje prognoze kazu 10 000 nasih protiv Argentine.. Srecno momci.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kKN3SniFY7o[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 11:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2013, 16:37
Mali Besic se vec "dokazao" u reprezentaciji u nekim rani utakmicama.No tada jos suvise mlad nije mogao u prvi 11 a i Rahimic je jos igrao.Onda se desio mali blic izmedju Besica i Jagodica u U21 i Besa je jedno vrijeme bio na "ledu" sto se tice reprezentacije.No svojim igrama u Madjarskoj (ko zeli neka mu pogleda statistiku i koliko kotira u toj ligi) i Rahimicevom penzijom pozvan je za SP.Ono sto sam vidjeo do sada mi govori da smo dobili zadnjeg veznog za naredni 10-tak godina.

Naravno prijateljske i zvanicne utakmice su dva svijeta no lijepo je pred samo Svjetsku dobiti ne tako lose Slonove i Meksikance.Dosta stvari ce zavisiti od te prve utakmice.Mnogi su tu upisalu nulu na BiH no ja se potajno nadam bar jednome bodu.Ako odigraju srcano kao ove dvije zadnje sve je moguce.

Jos samo da je Zukatu imjesto TinkiVinkija i Pandza umjesto Sunjica ili Vrsajevica bio bi jos spokojniji.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 12:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Miske je napisao:
Mali Besic se vec "dokazao" u reprezentaciji u nekim rani utakmicama.No tada jos suvise mlad nije mogao u prvi 11 a i Rahimic je jos igrao.Onda se desio mali blic izmedju Besica i Jagodica u U21 i Besa je jedno vrijeme bio na "ledu" sto se tice reprezentacije.No svojim igrama u Madjarskoj (ko zeli neka mu pogleda statistiku i koliko kotira u toj ligi) i Rahimicevom penzijom pozvan je za SP.Ono sto sam vidjeo do sada mi govori da smo dobili zadnjeg veznog za naredni 10-tak godina.

Naravno prijateljske i zvanicne utakmice su dva svijeta no lijepo je pred samo Svjetsku dobiti ne tako lose Slonove i Meksikance.Dosta stvari ce zavisiti od te prve utakmice.Mnogi su tu upisalu nulu na BiH no ja se potajno nadam bar jednome bodu.Ako odigraju srcano kao ove dvije zadnje sve je moguce.

Jos samo da je Zukatu imjesto TinkiVinkija i Pandza umjesto Sunjica ili Vrsajevica bio bi jos spokojniji.

Besic u ove dvije tekme....Wow.

Da ne znam ko je lik - tokom sinocnje utakmice bih mislio da je neki prekaljeni vezista...a ne decko od 22 (?) godine...jak u duelima, strasan NA LOPTI (sto je nesto sto se rijetko nalazi)...ovo iskustvo na SP (mjesto u prvih 11 je sebi zacementirao) ce mu biti priceless...te ako karijeru nastavi kako bi trebao - imamo defanzivnog veznog za iducih 10 godina...i to fantasticnog.

Ne vidim sto bi zelio izbaciti Sunjica...momak je konacno poceo pruzati OK partije u repki - a izrazito je mlad...treba klince forsirati (Vranjes, Sunjic, itd.), Pandza to vise nije...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 13:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Znaci Grahovac ga je poduvao za poziciju zadnjeg veznog

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 13:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Cosa Nostra je napisao:
Znaci Grahovac ga je poduvao za poziciju zadnjeg veznog

Odakle ti to,pa nije Besic "Mesi" da ga Graha nemoze izbaciti :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 13:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Za ova velika takmicenja jeste, tu upadaju sven susici ili menadzerski igraci i sl. a u nekim kvalifikacionim imace vjerovatno priliku.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 13:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Grahu ću ja nagovoriti da igra za Austriju!

Kao Arnautović.

Kad sjedemo sledeći put,objasniću mu našu porodičnu istoriju i da je moj i njegov pradjed u WW1 ratovao za Austriju.Protiv Srbije,naravno.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 14:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Grahu ću ja nagovoriti da igra za Austriju!

Kao Arnautović.

Kad sjedemo sledeći put,objasniću mu našu porodičnu istoriju i da je moj i njegov pradjed u WW1 ratovao za Austriju.Protiv Srbije,naravno.

Hahahah onda ste vi bas blizak rod :lol: ,jel to znaci daje gotovo sa prelaskom :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 14:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ja mislim da je stvarno blizu Rapidu,i da ovo više nije samo novinarsko popunjavanje prostora. Čak mislim da za transfer više nije ni bitno kakav će biti danas protiv Poljske,eto samo da se ne povrijedi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 63  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]