banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 15:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 300 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Apr 2014, 12:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
sestre su se obećale Bogu na vjernost.....!

Obecale su se i forumasice kojekome pa si i njima neodoljiv
:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 13:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
opet je šakal kriv,koji je potencirao najnevažniji dio mog posta :angry4: :angry4:

poenta je trebala biti kako je VRS i u tako teškim vremenima čuvala samostan u aleksandrovcu....a malo je trebala to biti i reklamna kampanja za sds,jer đeneral talić je jedini od svih generala ostao na našoj strani,nakon što su zakuvali mladić i karadzić 1995 :lol: :lol: ...čak i kad je momo sahranjivan gore blizu moje vikendice,odnekud se pojavio radovanov vijenac "mom đeneralu...."...iako se tih godina krio radovan....

ali zahvaljujuć šakalu,tema je otišla u vražju mater,kao i obično :(

z

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 13:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Ferhadija i danasnja Banjaluka ... nasusna potreba za buducnost.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 13:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Kako od jednog trolovskog pokušaja ispade dobra tema, samo za humor. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 13:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

seven je napisao:
Kako od jednog trolovskog pokušaja ispade dobra tema, samo za humor. :D

ovim tvojim vaskrsnućem,vukova tema je dobila puni smisao,iako je dosad djelovala besmisleno!! 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 13:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nisam ja čiko,(ili kako se već zvao onaj...) pa da vaskrsavam. :D
zar ti je promaklo da sam ja tu već par dana, skoro redovno. :o
:lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 13:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
zar ti je promaklo da sam ja tu već par dana, skoro redovno.

i ako si se pojavljivala,to je garant bilo na temi "serije",za koju godinama bezuspješno tražim opciju kako da mi se uopšte ne pojavljujeu u "pogledaj aktivne teme" :lol: :lol:

ono,kao kad nekog člana staviš na ignore listu 8)

em ne gledam serije,em sam jednom tu napisao osvrt na utakmicu juventus-inter,misleći da sam na temi SERIE A!!

srećom,nakon desetak minuta sam skontao koliko sam glup :( :(

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 13:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Slager je nas dobri vojak Svejk :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 13:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
i ako si se pojavljivala,to je garant bilo na temi "serije",za koju godinama bezuspješno tražim opciju kako da mi se uopšte ne pojavljujeu u "pogledaj aktivne teme" :lol: :lol:

em ne gledam serije,em sam jednom tu napisao osvrt na utakmicu juventus-inter,misleći da sam na temi SERIE A!!

Naravno, ja sam uglavnom na serijama, a sport ništa, nada, njet. Čudno da smo se ikad i sreli na forumu onda. :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 13:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Slager je nas dobri vojak Svejk :lol: :lol:

Slager samo zalijeva cvijece :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 13:58 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Nemam ništa protiv džamija, niti bilo kojih vjerskih objekata, ali ipak onaj zvuk koji ispuštaju je baš ružan, bar meni. Ona neka molitva pred veče, oko 8-9, iz džamije u Vrbanji se ladno čuje kod mene u dvorištu, iako sam udaljen 2-3 kilometra najmanje. Uredu da se čuje, ali malo okolo samo. Ako tako bude u gradu, mogu misliti šta će biti.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 14:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ovog u Mejdanu jedva čujem, u početku je bilo malo glasnije, sad su utišali, ni ne primijetim. Ali zvona su jako glasna. Ni ona mi ne smetaju inače, osim subotom ili nedjeljom ujutro kad jedva čekam priliku da se naspavam, a probude me "zorom".

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 14:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

seven je napisao:
Schlager je napisao:

Naravno, ja sam uglavnom na serijama, a sport ništa, nada, njet. Čudno da smo se ikad i sreli na forumu onda. :lol: :lol:

OŠTAR DEMANT!!

ne samo da smo se družili na caffe,već si porasla u mojim očima pisajući (doduše prerijetko)na temi fk borac,koju sad i ti i ja ignorišemo! 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 14:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

U pravu si, kafana da, a Borac nije da ignorišem, nego se još nisam vratila u prave nolajf vode, da spamam na svakoj aktivnoj temi. :D
Danas sam dobro počela, očito.
'oće'l Zoka zaključati ovo i obrisati nas, ili da se pretvaramo da je ovo kafana i dalje? :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 15:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
The_new_Statesman je napisao:
Koliko je sve to bilo glasno prije rata? Zvona i ezani?

Dovoljno glasno da se cuje samo sto nikome smetalo nije.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 16:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Pa ako cemo sad stimati da bude sve kao prije rata,za koji qrac su ovoliki ljudi izginuli? Nije normalno da imamo isti ili veci broj dzamija, a vjernika 10 puta manje.To naprosto nije normalno.

Sent from my iPad using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 16:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Da, da a SPC pune prepune.. za Bozic i Uskrs :lol: a cim predje crkveni prag psuju Boga :-?

Cinjenica je da su Muslimani prije rata slavili Bajrame, Katolici isli na mise i sva im djeca pohadjala vjeronauku, samo eto Srbima bivalo branjeno da idu u crkvu :lol: :roll:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dzamija i crkvi treba graditi vise i jos vise. Naime, kao odgovorni poslodavci, boziji predradnici pomazu vladi u zbrinjavanju armije nezaposlenih. Takodje, studenti trebaju napustati neperspektivne studije poput ekonomije i okrenuti se Bogu, ovaj, teologiji.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 16:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Sep 2013, 18:12
MuskoBre je napisao:
Pa ako cemo sad stimati da bude sve kao prije rata,za koji qrac su ovoliki ljudi izginuli? Nije normalno da imamo isti ili veci broj dzamija, a vjernika 10 puta manje.To naprosto nije normalno.

Sent from my iPad using Tapatalk

Na ovom forumu ima ljudi sa poprilicno ekstremnim stavovima, ali ljudi poput tebe su najgori. Ovaj soj cuti, i tek se povremeno javi, sto dodatno daje na tezini njegovim postovima. Tek povremeno posije svoju mrznju, potajno likujuci nad svime sto se desilo.

Nece puno uraditi onaj sto svaki dan brsli o srpstvu/bosnjastvu, drobi o strankama, ko je poceo rat i slicne beskrajne teme. Al ovakav, koji skuplja i skuplja, pa odjednom bljuvne svoju mrznju, e takav insan je najopasniji:

MuskoBre je napisao:
Ja kad sam prije 10 godina pricao da koje god Borcevo dijete zaigra ikad za BIH, a pravoslavac je, treba da mu se dozivotno zabrani ulazak i na gradski, i u sam grad, i deportovati ga u neku africku zemlju, i zapaliti mu sve dokumente. Tad su svi vikali da sam jebeni nacionalista i primitivac, da je to njima posao, da od toga zive, da je odskocna daska u karijeri, da ce se bolje prodati, itd. Neke stvari se ne rade nikad, i ni po koju cijenu. Da sve ima svoju cijene, sad bi se svi zvali Amar, Irfan i Suljo.
Vi ste svi svrsavali i na Maletica i na Grujica, i na ostale pederikose koji su se prodali kao za neku karijeru, a karijere nidje ni s glave, barem ne te na koju su oni racunali i sl. Sto nije igrao Koroman za BiH? Zato sto je covjek imao kvalitet za bolju reprezentaciju, i to onu kojoj stvarno i pripada, a ne ta djubrad koja bi i islam primila, i onda drzala casove iz racionalnosti, pa ja sam sportista, pa ja sam tolerantan, pa rat je davno bio, pa u pitanju je karijera.
Kad se samo sjetim koliko su navaljivali na Kukica da zaigra za kosarkasu reprezentaciju BiH, 10 puta ga zvali, 10 puta im se zahvalio. Vidio covjek da reprezentaciji Srbije primirisati ne moze, ali mu nije padalo na pamet da igra za BiH, mirna Bosna, bio i ostao gospodin.
Ne moze me niko ubijediti da je to zaostala, huskacka prica, da ljudi nisu davali dvoje djece da im pogine, da bi isti oni koji kao pljescu Maleticu "kao", izadju sa tog istog stadiona,i poslije pola sata pricaju kako je RS genocidna i treba je ukinuti. Jebem i vas, i vase karijere, konji jedni samozivi.
Prosle, mozda pretprosle godine, stanem u jednom kaficu popricati sa jednim od tadasnjih, a i sadasnjih ljubimaca Vulturesa..Provlacila se tada prica kako ce ga mozda selektor zvati u reprezentaciju, MOZDA. Kad sam mu to spomenuo, samo se nasmijao, i rekao, moze zvati koliko hoce, ne pada mi na pamet. Da li je dobio poziv, ne znam, mislim da nije, ali i da jeste, siguran sam da bi bilo kao sto je i rekao.
Sve ovo sto je ovaj mali smrdo napravio, samo je logican slijed. Izdajnici su igrali za BiH, niko ih prozivao nikad nije, cak su docekivani i kao spasioci, u vise navrata. Vidio mali da se digne halabuka 2-3 dana, i nikom nista.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 16:20 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Sep 2013, 18:12
Ja bi napisao post, al obrisace onaj hartzog. Vrijedi li mi pisati. :D Izreceno je ovdje dosta toga i mogu da kazem da mi se svidja tok diskusije. Dobro primjeceno za BL bosnjake da su prije rata bili dosta manje okrenuti vjeri, tacna konstatacija da su bosnjaci rusili stvarno manje vjerskih objekata u ratu.

Napisacu malo veci post ovih dana ako uhvatim vremena. ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 300 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]