MuskoBre je napisao:
Pa ako cemo sad stimati da bude sve kao prije rata,za koji qrac su ovoliki ljudi izginuli? Nije normalno da imamo isti ili veci broj dzamija, a vjernika 10 puta manje.To naprosto nije normalno.
Sent from my iPad using Tapatalk
Na ovom forumu ima ljudi sa poprilicno ekstremnim stavovima, ali ljudi poput tebe su najgori. Ovaj soj cuti, i tek se povremeno javi, sto dodatno daje na tezini njegovim postovima. Tek povremeno posije svoju mrznju, potajno likujuci nad svime sto se desilo.
Nece puno uraditi onaj sto svaki dan brsli o srpstvu/bosnjastvu, drobi o strankama, ko je poceo rat i slicne beskrajne teme. Al ovakav, koji skuplja i skuplja, pa odjednom bljuvne svoju mrznju, e takav insan je najopasniji:
MuskoBre je napisao:
Ja kad sam prije 10 godina pricao da koje god Borcevo dijete zaigra ikad za BIH, a pravoslavac je, treba da mu se dozivotno zabrani ulazak i na gradski, i u sam grad, i deportovati ga u neku africku zemlju, i zapaliti mu sve dokumente. Tad su svi vikali da sam jebeni nacionalista i primitivac, da je to njima posao, da od toga zive, da je odskocna daska u karijeri, da ce se bolje prodati, itd. Neke stvari se ne rade nikad, i ni po koju cijenu. Da sve ima svoju cijene, sad bi se svi zvali Amar, Irfan i Suljo.
Vi ste svi svrsavali i na Maletica i na Grujica, i na ostale pederikose koji su se prodali kao za neku karijeru, a karijere nidje ni s glave, barem ne te na koju su oni racunali i sl. Sto nije igrao Koroman za BiH? Zato sto je covjek imao kvalitet za bolju reprezentaciju, i to onu kojoj stvarno i pripada, a ne ta djubrad koja bi i islam primila, i onda drzala casove iz racionalnosti, pa ja sam sportista, pa ja sam tolerantan, pa rat je davno bio, pa u pitanju je karijera.
Kad se samo sjetim koliko su navaljivali na Kukica da zaigra za kosarkasu reprezentaciju BiH, 10 puta ga zvali, 10 puta im se zahvalio. Vidio covjek da reprezentaciji Srbije primirisati ne moze, ali mu nije padalo na pamet da igra za BiH, mirna Bosna, bio i ostao gospodin.
Ne moze me niko ubijediti da je to zaostala, huskacka prica, da ljudi nisu davali dvoje djece da im pogine, da bi isti oni koji kao pljescu Maleticu "kao", izadju sa tog istog stadiona,i poslije pola sata pricaju kako je RS genocidna i treba je ukinuti. Jebem i vas, i vase karijere, konji jedni samozivi.
Prosle, mozda pretprosle godine, stanem u jednom kaficu popricati sa jednim od tadasnjih, a i sadasnjih ljubimaca Vulturesa..Provlacila se tada prica kako ce ga mozda selektor zvati u reprezentaciju, MOZDA. Kad sam mu to spomenuo, samo se nasmijao, i rekao, moze zvati koliko hoce, ne pada mi na pamet. Da li je dobio poziv, ne znam, mislim da nije, ali i da jeste, siguran sam da bi bilo kao sto je i rekao.
Sve ovo sto je ovaj mali smrdo napravio, samo je logican slijed. Izdajnici su igrali za BiH, niko ih prozivao nikad nije, cak su docekivani i kao spasioci, u vise navrata. Vidio mali da se digne halabuka 2-3 dana, i nikom nista.