Wrangler je napisao:
Ja nikako da shvatim kako Putin do sada nije reagovao na ova dešavanja, i malo dijete vidi čemu ovo vodi a on šuti, dali igra neku igru i čeka povoljan trenutak ili je nešto drugo neznam ali mi nije jasan nikako, pobogu brate ako nije igrač dovoljnog kalibra da se nosi sa ovakvom situacijom što ne preda vlast nekom ko jeste.
Svojevremena reakcija kakvu je priredio u Gruziji je primjerena jednoj sili kakva je Rusija a ova apatija prema Ukrajini mi nije jasna.
заборављаш да се у русији тренутно одржавају олимпијске игре и да су очи цијелог свијета упрте у њих.
па све западне земље би аутоматски повукле своје учеснике.. и тако раде све што могу да ту олимпијаду прикажу у лошем свијетлу.
ту је и друга ствар као што сам већ споменуо, лако је напасти на грузијце који нису славени, пуца им к за њих, мали су и никад неће моћи имати неки утицај а и преко њихове територије не иде толико цијеви као преко украјине.
напасти украјину значило би братоубилачки рат, огромне посљедице у будућности за однос те 2 земље и негативан утицај на економију.
уосталом, јако давно је запад схватио да ће словене најлакше поразити уколико их завади једне с другима.
Jebale ih igre...ko im sada gleda olimpijadu, dok se oni igraju Nato im šelnuči po komšiluku i vjeruj da se neće zaustaviti na Ukrajini. Hitler je trebao prevaliti hiljade kilometara da dođe du Ruske granice i već se bio dobro izmorio dok će ovi novi nacisti jednostavno osvanuti na njihovim granicama dok medo spava zimskim snom, zar opet treba da im dođu pred vrata Moskve da bi se trgli iz sna. I Hitler je pričao kako ga Rusija i njihova prostranstva i resursi ne interesuju pa znamo kako poče i kako se završi.
Kažeš negativan uticaj na ekonomiju...pa ako se ovako nastavi ovo će prerasti u sunovrat Ruske nacije...rasparčat će ih kao što su i EX YU, kada nahuškaju narod neće im pomoći ni nuklearne glave.