escon je napisao:
Šta sad to znači da Prva jednom u 3 mjeseca pusti neki sportski prijenos i odma je riječ o kvalitetnom kanalu? A to što je u iduća 3 mjeseca krcata sa sapunicama gore nego ovi naši domaći kanali - to ništa, ha? Super si.
Tom logikom, Zvezda u godini odigra 4 utakmice, jao kakva provala, Boze. Pravi si biser
Neko bi rekao, a gdje je tu tenis?
escon je napisao:
Imao sam Prvu dugo vremena preko Totala i osim sportskih prenosa ništa vredno pomena na tom kanalu nema. Ne znam kad sam u sred dana se zadržao na tom kanalu duže od 5sec.
Pa kako da znas sta gledas kad se nizi duze zasrzao duze od 5 sec. Briljantno
escon je napisao:
Od domaćeg sadržaja osim Ivanovića kojeg već možemo da pratimo, ništa drugo na tom kanalu nema. U 21h, nakon maratona sapunica, stave neku domaću seriju od 30min (kad odbiješ reklame) i zbog toga bi trebalo da se uvodi ovaj shit od televizije? Ma daj me nemoj..
Izvinjavam se svima na offu, ali ne mogu da vjerujem da neko može Prvu i "kvalitet" da stavi u istu rečenicu, i još da bukvalno u svakoj poruci plazi za njom da se uvede u ponudu.

Ivanovic, Bujosevic, Zvezda - redovno kod mene, nije los im ni informativni program, mada je, iskreno, bio bolji dok su bili FOX.

Zenski dio publike vec ima svoje.
I da, pitao bih sta znaci rijec plazi? Dajte da bar na ovom forumu komuniciramo jezikom odraslih ljudi. Ako smo odrasli.
Daky je napisao:
Ja sam već jednom rekao da na Prva uopšte nije toliko dobra koliko je neki predstavljaju.
A o prvoj plus da ne govorim. Sve reprize emisija sa zemaljske Prve.
Daky, nisu svi imali FOX pa su sve to vec gledali. Ni ja nisam, a gledao sam svojevremeno onaj FOX poprilicno cesto. Inace ovaj kanal se cesto poredi sa Pink 2. Ako cemo opet tako gledati, Pink 2 je za klasu bolji.
Daky je napisao:
Meni čak i RTRS, pa i B92 imaju bolji program od Prve koja ubija sa Turcima i Indijcima.
Nisu u pitanju ovdje ni B92, ni RTRS ni Prva. Ovdje je nesto drugo u pitanju. Ako vec operater nas zatrpava smecem, a zatrpava, mogao bi za promjenu, ubaciti i ponesto gledljivo.
escon je napisao:
onda u 21h imaju jednu epizodu emisije "moja velika svadba", emisija sa kojom su se do juče svi sprdali dok je išla na rts-u
Ne vidim sta je problem sa tom emsijom. Osim sto joj koncepcijski nije bilo mjesto na Javnom servisu. Nastavljas da briljiras ili si dobio otkaz na Prvoj, sta li.
escon je napisao:
sve u svemu nula.
Sve su svemu 30 puta bolje od TK, Slona, Valentina, Maglaja, Sanskog Mosta. Ako je Prva nula, ovo je minus beskonacno

Ne rece li neko da je dno ipak pomicno. I evo pridruzujem se ideji da se batali prica o Prvoj, neko bi mogao pomisliti da dobijam honorar sto reklamiram emsije koje gledam.
Daky je napisao:
Nego, ne znam koliko ste upoznati sa "prvim bh filmskim kanalom" - Cinema TV. Možda postoji mogućnost za ubacivanje ovog kanala, doduše nije toliko atraktivan, ali može proći.
http://tvprofil.net/tvprogram/#!datum=2 ... =cinema-tvTi se bavis tim filmskim kanalima, pa ti vjerujem na rijec. Ne moras ni kopirati link sa tv profila. Po meni, moze i Cinemania. I ona je u 16:9.
Ja bih ipak najradije HBO, a vidim da su se svi pomirili sa tim da je HBO privilegija IPTV I DTH korisnika.
Nego poetna price je sljedeca: HBO, Cinemax, AXN, FOX-ovi, Sport klub kanali - DA. Kantonalni i tarot kanali, i ostale brljotine i pljuckice - NE.