banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 14:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 585, 586, 587, 588, 589, 590, 591 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Feb 2014, 18:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
@ Escon
Kao sto vec rekoh, o kvalitetu odredjenog tv kanala govori njegov kompletan programski sadrzaj, od domace produkcije, informative preko sporta i zabave do filmskog i serijskog programa, a ne samo pojedini njegovi dijelovi.

Vjerovatno imas neke svoje, samo sebi znane razloge. Ali to na kraju nije ni bitno. Kao sto rekoh, i dalje su gledati i Zvezdu i Bujosevica i Ivanovica na Prvoj. Kao i ostale emisije u njihovoj produkciji koje mi se dopadnu, a koje se na ATV-u ukazu sa par dana, sedmica ili vise zakasnjenja. Cak i Mikijeva terapija pa cak i u reprizi, kao i Kes taksi su gledljiviji od ogromne kolicine tzv programskih sadrzaja kojima nas bombarduju pojedine kvazi-televizije.

I da za one koji ne znaju, kvalitet slike Prve na SBB-u, kao i na DVB-T2 mrezi je - veoma veoma dobar. Za nase, banjalucke standarde - fantastican. :D

I da stavimo tacku, na ovu besmislenu rasrpavu, ponekad mi je stvarno veoma veoma drago, sto se ukusi razlikuju. :D

CopyLeft je napisao:
Kakve veze ima što je RTL Kockica na hrvatskom. Imaš Minimax na srpskom budi malo tolerantan pa žive sve grupe ljudi u RS/BiH.

Tolerantan sam ne brini, ali mislim da je prioritet priustiti najmladjima siru ponudu djecjih tv kanala na srpskom jeziku, pa tek onda na ostalim jezicima. Ionako banjalucani osnovci imaju dovoljno problema po skolama zbog izraza koje koriste, a kojih nema u srpskom jeziku. :-?

Nego, Copy, sta bi sa tvojim pritiskom na operatera da se uvodi SciFi. :D

Sta mislite, da li je korektno da konkurencija ( m:tel, Total ) imaju HBO a Elta - ne? Cinemax? FOX-ove, pored m:tel-a i Total-a ima cak i Telrad u ponudi? Elta ne? Kuda vodi ovo sa svim ovim Pinkovima? Koliko cemo uopste Pinkova imati na kraju? Zar moramo sve sto Pinkova imperija proizvede ubaciti u shemu? Pink Western - ok, ali ovoliko prograndovskih ruzicastih pljuckica bas i ne.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2014, 18:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2014, 14:55
Kakav je ovaj Discovery Science što stalno reklamiraju na Discovery?

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2014, 19:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
онако, није лош ако ти не смета што нема превод

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2014, 19:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2014, 14:55
Engleski razumijem ko srpski tako da nije problem :D Da li Elta planira ubaciti i taj kanal?

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2014, 20:22 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Maj 2007, 10:35
drug je napisao:
@ Escon
Kao sto vec rekoh, o kvalitetu odredjenog tv kanala govori njegov kompletan programski sadrzaj, od domace produkcije, informative preko sporta i zabave do filmskog i serijskog programa, a ne samo pojedini njegovi dijelovi.

Vjerovatno imas neke svoje, samo sebi znane razloge. Ali to na kraju nije ni bitno. Kao sto rekoh, i dalje su gledati i Zvezdu i Bujosevica i Ivanovica na Prvoj. Kao i ostale emisije u njihovoj produkciji koje mi se dopadnu, a koje se na ATV-u ukazu sa par dana, sedmica ili vise zakasnjenja. Cak i Mikijeva terapija pa cak i u reprizi, kao i Kes taksi su gledljiviji od ogromne kolicine tzv programskih sadrzaja kojima nas bombarduju pojedine kvazi-televizije.

I da za one koji ne znaju, kvalitet slike Prve na SBB-u, kao i na DVB-T2 mrezi je - veoma veoma dobar. Za nase, banjalucke standarde - fantastican. :D

I da stavimo tacku, na ovu besmislenu rasrpavu, ponekad mi je stvarno veoma veoma drago, sto se ukusi razlikuju. :D

Šta sad to znači da Prva jednom u 3 mjeseca pusti neki sportski prijenos i odma je riječ o kvalitetnom kanalu? A to što je u iduća 3 mjeseca krcata sa sapunicama gore nego ovi naši domaći kanali - to ništa, ha? Super si.

Imao sam Prvu dugo vremena preko Totala i osim sportskih prenosa ništa vredno pomena na tom kanalu nema. Ne znam kad sam u sred dana se zadržao na tom kanalu duže od 5sec. To je možda kanal idealan za domaćice koje traže turske, indijske i slične serije 0-24, ali opet i taj sadržaj ima preveliku konkurenciju na domaćim kanalima da bi ga se uvodilo samo zbog toga.

Od domaćeg sadržaja osim Ivanovića kojeg već možemo da pratimo, ništa drugo na tom kanalu nema. U 21h, nakon maratona sapunica, stave neku domaću seriju od 30min (kad odbiješ reklame) i zbog toga bi trebalo da se uvodi ovaj shit od televizije? Ma daj me nemoj..

Izvinjavam se svima na offu, ali ne mogu da vjerujem da neko može Prvu i "kvalitet" da stavi u istu rečenicu, i još da bukvalno u svakoj poruci plazi za njom da se uvede u ponudu. :oops: :-?

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2014, 20:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
drug je napisao:
Nego, Copy, sta bi sa tvojim pritiskom na operatera da se uvodi SciFi. :D

Sta mislite, da li je korektno da konkurencija ( m:tel, Total ) imaju HBO a Elta - ne? Cinemax? FOX-ove, pored m:tel-a i Total-a ima cak i Telrad u ponudi? Elta ne? Kuda vodi ovo sa svim ovim Pinkovima? Koliko cemo uopste Pinkova imati na kraju? Zar moramo sve sto Pinkova imperija proizvede ubaciti u shemu? Pink Western - ok, ali ovoliko prograndovskih ruzicastih pljuckica bas i ne.

Ajde da se svi udružimo pa dan nam uvedu SciFi ne bih imao niša protiv. Napišemo kolektivno svako po mail i vjerovatno bi imalo efekta. 8) Voljeli bi one 4 erotske pljuckice. :D A stvarno hronično nam nedostaje Science Fictiona ili ti naučne fantastike. Premalo je ponekad Na rubu znanosti i Ancient Aliens. Ovim putem javno još jednom molim uredništvo Elta TV 1 HD da otkupe npr Star Trek Enterprise, The Next Generation, Voyager ili Deep Space Nine i tako budu prva televizija u BiH koja je emitovala Star Trek (ne računam ono malo što je FTV emitovala i stala).

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2014, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Ja sam već jednom rekao da na Prva uopšte nije toliko dobra koliko je neki predstavljaju. Stvarno ne znam šta je ovde toliko atraktivno. http://tvprofil.net/tvprogram/#!datum=2 ... -srpska-tv
A o prvoj plus da ne govorim. Sve reprize emisija sa zemaljske Prve.
Meni čak i RTRS, pa i B92 imaju bolji program od Prve koja ubija sa Turcima i Indijcima.

Nego, ne znam koliko ste upoznati sa "prvim bh filmskim kanalom" - Cinema TV. Možda postoji mogućnost za ubacivanje ovog kanala, doduše nije toliko atraktivan, ali može proći. http://tvprofil.net/tvprogram/#!datum=2 ... =cinema-tv

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2014, 21:30 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jan 2014, 12:25
Podržavam svaku akciju za poboljšanje ponude u Elti,yebem ti više streamove kad god je engleska ili španska liga ili euroliga,daj taj SK il nek napišu na sajtu da ga nikad neće bit da ne tipkamo bez veze..

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2014, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Sta pustaju na Pink Style da li nam je to potrebno na Elti ?

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2014, 21:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
I ja se pitam. Vjerovatno isto što i na Fashionu, Liveu i Worldu, nekakve show bizz kamilice tipa Red Carpeta. http://tvprofil.net/tvprogram/#!datum=2 ... pink-style
Bolje da su napravili neki SF kanal.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2014, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pink Live i moze proci nekako,pustaju koncerte tako da je to vise muzicki a Fashion i World ne gledam...

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2014, 21:43 
Pripravnik
Pripravnik

Daky je napisao:
Ja sam već jednom rekao da na Prva uopšte nije toliko dobra koliko je neki predstavljaju. Stvarno ne znam šta je ovde toliko atraktivno. http://tvprofil.net/tvprogram/#!datum=2 ... -srpska-tv
Meni čak i RTRS, pa i B92 imaju bolji program od Prve koja ubija sa Turcima i Indijcima.

pa o tome ja govorim, oni bukvalno od 8 do 21h imaju samo turske, meksičke i indijske sapunice pomiješane sa vijestima i treš emisijama "šta su danas radili poznati" .. hvala ali ne hvala :roll:

onda u 21h imaju jednu epizodu emisije "moja velika svadba", emisija sa kojom su se do juče svi sprdali dok je išla na rts-u, prastaru repirzu reprize serije "na terapiji" koju su 500 puta pustili do sada (napravljena još u doba dok je prva bila fox!!), te na kraju kao šlag na tortu malo američkog filmskog programa - troja - išla na pink movies 2 prije 20tak dana, znači filmovi niti jedan mlađi od decenije

sve u svemu nula.

o prva plus reprizama ne treba ni trošiti riječi, kvalitet slike na tom kanalu vjerujte NE ŽELITE vidjet, .. ljudi kukaju o pink-ovim filmskim kanalima no kvalitet PINK-a je za ovaj kanal ravan HD-u, na kraju krajeva bacite pogled na rtvforum pa sami vidite u kakvom tonu se piše o tom kanalu. znači ljudi su skroz razočarani tim kanalom.

Daky je napisao:
Nego, ne znam koliko ste upoznati sa "prvim bh filmskim kanalom" - Cinema TV. Možda postoji mogućnost za ubacivanje ovog kanala, doduše nije toliko atraktivan, ali može proći. http://tvprofil.net/tvprogram/#!datum=2 ... =cinema-tv

što da ne, kanal ide u 16:9 (neki ovdje kažu da samo zbog toga treba uvrštavati kanale :lol: ) a još je i prvi bh filmski kanal - treba mu pružiti šansu bolje nego sakupljati kojekakve "prve" :)

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2014, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka

Ovo je vec preslo u temu o Prvoj...

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2014, 22:33 
Pripravnik
Pripravnik

evo sa moje strane nema više offa

ontopic: cinema tv stvarno zvuči zanimljivo :)

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2014, 22:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

escon je napisao:
Šta sad to znači da Prva jednom u 3 mjeseca pusti neki sportski prijenos i odma je riječ o kvalitetnom kanalu? A to što je u iduća 3 mjeseca krcata sa sapunicama gore nego ovi naši domaći kanali - to ništa, ha? Super si.

Tom logikom, Zvezda u godini odigra 4 utakmice, jao kakva provala, Boze. Pravi si biser :lol:
Neko bi rekao, a gdje je tu tenis? :wink:

escon je napisao:
Imao sam Prvu dugo vremena preko Totala i osim sportskih prenosa ništa vredno pomena na tom kanalu nema. Ne znam kad sam u sred dana se zadržao na tom kanalu duže od 5sec.

Pa kako da znas sta gledas kad se nizi duze zasrzao duze od 5 sec. Briljantno :lol: :lol: :lol:

escon je napisao:
Od domaćeg sadržaja osim Ivanovića kojeg već možemo da pratimo, ništa drugo na tom kanalu nema. U 21h, nakon maratona sapunica, stave neku domaću seriju od 30min (kad odbiješ reklame) i zbog toga bi trebalo da se uvodi ovaj shit od televizije? Ma daj me nemoj..
Izvinjavam se svima na offu, ali ne mogu da vjerujem da neko može Prvu i "kvalitet" da stavi u istu rečenicu, i još da bukvalno u svakoj poruci plazi za njom da se uvede u ponudu. :oops: :-?

Ivanovic, Bujosevic, Zvezda - redovno kod mene, nije los im ni informativni program, mada je, iskreno, bio bolji dok su bili FOX. :D Zenski dio publike vec ima svoje.
I da, pitao bih sta znaci rijec plazi? Dajte da bar na ovom forumu komuniciramo jezikom odraslih ljudi. Ako smo odrasli. :wink:

Daky je napisao:
Ja sam već jednom rekao da na Prva uopšte nije toliko dobra koliko je neki predstavljaju.

Daky, nisu svi imali FOX pa su sve to vec gledali. Ni ja nisam, a gledao sam svojevremeno onaj FOX poprilicno cesto. Inace ovaj kanal se cesto poredi sa Pink 2. Ako cemo opet tako gledati, Pink 2 je za klasu bolji.

Daky je napisao:

Nisu u pitanju ovdje ni B92, ni RTRS ni Prva. Ovdje je nesto drugo u pitanju. Ako vec operater nas zatrpava smecem, a zatrpava, mogao bi za promjenu, ubaciti i ponesto gledljivo.

escon je napisao:

onda u 21h imaju jednu epizodu emisije "moja velika svadba", emisija sa kojom su se do juče svi sprdali dok je išla na rts-u

Ne vidim sta je problem sa tom emsijom. Osim sto joj koncepcijski nije bilo mjesto na Javnom servisu. Nastavljas da briljiras ili si dobio otkaz na Prvoj, sta li. :lol:

escon je napisao:
sve u svemu nula.

Sve su svemu 30 puta bolje od TK, Slona, Valentina, Maglaja, Sanskog Mosta. Ako je Prva nula, ovo je minus beskonacno :wink: Ne rece li neko da je dno ipak pomicno. I evo pridruzujem se ideji da se batali prica o Prvoj, neko bi mogao pomisliti da dobijam honorar sto reklamiram emsije koje gledam. :lol:

Daky je napisao:

Ti se bavis tim filmskim kanalima, pa ti vjerujem na rijec. Ne moras ni kopirati link sa tv profila. Po meni, moze i Cinemania. I ona je u 16:9. :lol:

Ja bih ipak najradije HBO, a vidim da su se svi pomirili sa tim da je HBO privilegija IPTV I DTH korisnika.

Nego poetna price je sljedeca: HBO, Cinemax, AXN, FOX-ovi, Sport klub kanali - DA. Kantonalni i tarot kanali, i ostale brljotine i pljuckice - NE.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2014, 23:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drug je napisao:
Kantonalni i tarot kanali, i ostale brljotine i pljuckice - NE.

E tu se slažemo, ali svi znamo da Elti teško pada da izdvoji određenu sumu za kanale koji se plaćaju. Eto, i Prva je među njima. :D Usput, mislim da u BiH samo Telemach zvanično ima Prvu u ponudi. Nisam 100% siguran da li još neko ima (ako izuzmemo total koji je zvanično nema u ponudi), što još jedan znak da će se neće uskoro pojaviti na elti.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2014, 23:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ma to je poenta price. Gdje je na Elti HBO? Nije li sramno sto HBO kanala uopste nema u ponudi? A zna se da su to najkvalitetniji filmski kanali. Kazu mora u dodatni paket, pa pobogu neka idu u dodatni paket. I pinkove je trebalo u dodatni paket a u osnovnom ostaviti mozda samo Pink, Pink2 i Pink 3. Ko to zeli, uzece HBO kanale, Pink kanale i u dodatnom paketu. Ali dajte da ih imamo u ponudi. I HBO kada je vec tu Pink.

FOX-ovi kanali? Ista prica. Imaju ih i m:tel i Telrad sto znaci da izbacivanje ovih kanala iz ponude nije jedinstven i zajednicki stav AKOP-a. Dajte nam nazad FOX-ove.

AXN, SciFi, Sport klub kanali...Ima toga dosta. Dajte da se jednom podvuce crta. Dosta je vise smeca u ponudi.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2014, 00:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2003, 13:27
Telemach nema Pinkovih kanala jer nisu hteli platiti 1 € po korisniku nego bolje platiti PRVU TV koja kosta 0,05 € po korisniku 8) . Nemaju neki Cinestara, neki nemaju FOX-a. SK nema niko u RS to smo vec utvrdili. Fox i RTL 2 smece od kanala, ja to ne gledam i ne interesuje me. Ova eltina ponuda je za 15 KM najbolja za tu cijenu za sada. U Telemach Sarajevo digitalna televizija sa 130 kanala kosta 25 KM. Steta sto nema HBO u dodatnom paketu, tu se slazem ali sta bih.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2014, 00:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma svi su oni isti. Mtel je za novu godinu izbacio mgm, mtv dance, mtv rocks, discovery world, a ubacio axn i discovery id pa se hvale se novim kanalima. U svakom slučaju elta predvodi ekipu.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2014, 00:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Дочеках и тај РТЛ2. Слушао сам бајке о истом претходних мјесеци, нисам се хтио мјешати у дискусију. Једна обична кич телевизија. Уосталом као и 95% у понуди. Је ли могуће да неко уопште прави паралелу између РТЛ2 и ПРВЕ у дигитали? Немогуће је правити.

Што се тиче фајт канала, похвале Елти.

И није фраза, нити демагогија, Спорт Клуб је пријеко потребан. Дефинитивно за велики број корисника кабловске телевизије СК је један од најбитнијих. Ништа мање од Арена. Већину људи коју знам када питам што ће ти кабловска услиједи одговор " да гледам све лиге и те Арене, Спортклубове". Можда се не дружим са интелектуалцима..

Осим Арена у тренутној понуди пратим још свега четири канала: Дискавери, Натур, РТС и СОС.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 585, 586, 587, 588, 589, 590, 591 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]