banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 11:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1796 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 90  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Feb 2014, 00:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
superhik je napisao:
Sve trojicu bih zajedno zapalio i popisao.

Udariti, pokazati da se ne bojis, reci dosta je, natjerati ih da podnesu ostavke, raspisati izbore. Onog ko posle toga dodje na vlast natjerati da sudovi rade svoj posao, osloboditi medije. Jel ti covjece vidis koliko je sve ogrezlo u kriminal i korupciju? Sta se pravis lud jbt..

I ako treba zapaliti jebenu zgradu vlade, ionako su nas pokrali ko volove dok je izgradjena, mozemo je napraviti jos jednom.

Niko ne moze uhapsiti citav narod, a RS ce i dalje biti tu, ti i ja cemo je isto voljeti. Pa nije ona samo Dodikova ili Bosiceva ili bilo cija od njih, mamu im jebem u usta skrvbava!!

pa koga bi ti doveo?
i demokratskim i nedemokratskim putem nemaš koga dovesti
protesti da, ali mirni protesti. nećeš paliti i rušiti ono za šta sam i ja plaćala porez
izbori
kritična masa
što reče TNS kada izlaznost bude oko 70% i budu znali da će nerad biti sankcionisan.
ali ne
mi ćemo sjediti kući, bojkotovati izbore pa se posle žaliti
dizati revolucije iz fotelja
pozivati na paljenje sopstvenog grada
i ajde ti meni sad reci, popalimo sve..srušimo vlast...koga staviti na tu istu vlast? mora neko voditi državu

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 00:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
superhik je napisao:
Sve trojicu bih zajedno zapalio i popisao.

Udariti, pokazati da se ne bojis, reci dosta je, natjerati ih da podnesu ostavke, raspisati izbore. Onog ko posle toga dodje na vlast natjerati da sudovi rade svoj posao, osloboditi medije. Jel ti covjece vidis koliko je sve ogrezlo u kriminal i korupciju? Sta se pravis lud jbt..

I ako treba zapaliti jebenu zgradu vlade, ionako su nas pokrali ko volove dok je izgradjena, mozemo je napraviti jos jednom.

Niko ne moze uhapsiti citav narod, a RS ce i dalje biti tu, ti i ja cemo je isto voljeti. Pa nije ona samo Dodikova ili Bosiceva ili bilo cija od njih, mamu im jebem u usta skrvbava!!

рођени, тако је и мој тетак говорио `92, ма какав рат, ко ће нас дират, ми смо сви југословени.
ја сам те питао кога би ти умјесто додика и сдс ти кажеш "оног ко послије тога дође на власт".. ко је ОН?
реци ми име једног политичара који би на себе узео терет рс?
ми смо младо и мало друштво које се није демократски развило и овакве ствари могу само зајебати тај процес.
ја бих први изашао и пратио неког ко дође и каже, ево народе, стање је тако и тако.
ми хоћемо то то и то и кад дођемо на власт биће тако тако и тако.
има ли ико муда да изађе пред овај народ и то каже?
е то је одлика земаља и нација које су научиче размишљати за себе и радити за своје интересе.
ово хо-рук мајку ти лоповску зајеби. увијек ћу бити против тог.

Schlager je napisao:
pele mali,cini mi se da si malo dublje zagazio u problematiku od mene...sta je po tebi pozadina ovoga,sta se iza brda valja?

искрено, немам појма али као и ти и ја сам примјетио пар ствари а то је одлична синхронизација и добра организованост.
пратио сам ситуацију и коментаре и по мојој процјени ово је увод у укидање кантона у фбих а временом и ентитета.
јединствена бих под кринком грађанске револуције.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 00:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
A kako mislis da sankcionises nerad? Setnjom? Balonima?

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 00:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mozda ste vi svi u pravu. Mozda ja grijesim. Mozda je u pravu i Cvijanovicka koja kaze da je RS jedno apsolutno demokratsko drustvo. Mozda je RS Norveska a Federacija Egipat.

Mozda mi svi ustvari zivimo dobro a ja ne kontam. Mozda je najbolje da sacekamo jos 50 godina da postanemo pametniji. Ne znam.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 00:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
superhik,ne zajebavaj..nije sad nikakav tajming za pizdarije ovdje...i ako se budemo bunili,to trebamo sami pokrenuti,a ne kao ovce zato sto se u zenici i sarajevu pali...jel tako?

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 00:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
superhik je napisao:
Schlager je napisao:
je li zaista taj fb postao tako mocno oruzje da se ljudi u tim grupama mogo ovako super izorganizovati?

Jeste, zato sto zivimo u doba globalizacije, ne moras da ides vise na mitinge da bi nesto cuo, ne treba ti dnevnik. Zasto je ispalo ovako? Po meni najvise sto su juce i prekjuce bili mirni protesti, a policija maltretira narod, baca suzavce, ponasa se odvratno prema svom narodu. Vidio si onaj klip gdje drot prsce suzavcem studentariju koja mirno stoji ispred svog faxa. Dopizdilo ljudima bolan, gledaju Hrvatsku u EU, gledaju Srbiju na putu ka njoj, a kod nas i dalje Sejdic-Finci. Ja kontam da je to.

pa nije problem u sprovodjenju sejdic finci u RS!!!problem je kod ovih sto pale parlament i arhivu....

ja ponavvljam pitanje, koga bi postavili na vlast nakon sto srusimo,zapalimo,unistimo grad i otjeramo ljude iz fotelja? sds, pdp....koga?nisam politicki opredjeljen da neko ne pomisli da nekome drzim stranu.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 00:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ko je pomenuo balone?
ajd ti meni objasni šta posle nereda? šta ti misliš da će se izroditi u federaciji posle ovog?
ja ne vidim ništa dobro iza onog dima

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 00:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja vidim barem to da su vlade nekih kantona podnijele ostavku, i da ce nesto da se mijenja. Ko ce sad vladati to je njihova stvar, ali ko god da bude, nece kupovati auta od 150 000 maraka za lafo sluzbene potrebe. To je sigurno. I barem malo ce slusati glas naroda jer ce se sjecati danasnjeg dana i kako su spasavali zive glave.

Za pocetak, i to je dovoljno. I to je moja poenta. Nemojte mi stalno izvrtati rijeci i govoriti da sam ja za anarhiju i rusenje. Rekao sam samo da treba traziti promjene mirnim putem, ali je velika vjerovatnoca da ih necemo dobiti. Ko zna, mozda je sve ovo i dobro za RS, mozda su nam ovi u federaciji ucinili uslugu, jer ono sto se desilo danas dole, moze da se desi i u RS. Mislice o tome kad opet budu izabrani.

Toliko, moram sad da spavam :D Drago mi je da smo vodili ovu diskusiju i da sam i ja a i vi shvatili i naucili nesto. Laku noć.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 00:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
superhik je napisao:
Mozda ste vi svi u pravu. Mozda ja grijesim. Mozda je u pravu i Cvijanovicka koja kaze da je RS jedno apsolutno demokratsko drustvo. Mozda je RS Norveska a Federacija Egipat.

Mozda mi svi ustvari zivimo dobro a ja ne kontam. Mozda je najbolje da sacekamo jos 50 godina da postanemo pametniji. Ne znam.

да, најбоље је да сачекамо и да учимо.
овакве револуције су и започеле са србима, ред би био да их срби и сахране.
мање више сличан рецепт који је кориштен на много свјетских жаришта након 5. октобра се опет вратио на почетну тачку, скоро.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 00:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

superhik je napisao:
Ja vidim barem to da su vlade nekih kantona podnijele ostavku, i da ce nesto da se mijenja. Ko ce sad vladati to je njihova stvar, ali ko god da bude, nece kupovati auta od 150 000 maraka za lafo sluzbene potrebe. To je sigurno. I barem malo ce slusati glas naroda jer ce se sjecati danasnjeg dana i kako su spasavali zive glave.

Za pocetak, i to je dovoljno. I to je moja poenta. Nemojte mi stalno izvrtati rijeci i govoriti da sam ja za anarhiju i rusenje. Rekao sam samo da treba traziti promjene mirnim putem, ali je velika vjerovatnoca da ih necemo dobiti. Ko zna, mozda je sve ovo i dobro za RS, mozda su nam ovi u federaciji ucinili uslugu, jer ono sto se desilo danas dole, moze da se desi i u RS. Mislice o tome kad opet budu izabrani.

Toliko, moram sad da spavam :D Drago mi je da smo vodili ovu diskusiju i da sam i ja a i vi shvatili i naucili nesto. Laku noć.

možda si i u pravu..vidjećemo šta sutra nosi

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 00:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 22:37
Ma samo se primiriti i pratiti sta se tamo desava.
Nikakve proteste kod nas ne treba organizovati.

Na sta li ce tek sad liciti ono nesrecno Sarajevo kuku majko :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 01:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Evo citam malo druge forume, klasicna jalijaska suplja, zanemari patetiku, procitajte samo boldovani dio:

Citiraj:
Da, desilo se to danas da se gradjanska hrabrost napokon probudila i da se razumijemo, nisu to huligani nisu to divljaci. Nisu to divlja djeca. To su djeca koja svaki dan roditeljima traze 2, KM za kafu, to su djeca koju svaki dan izbacuju iz vozila javnog prijevoza, to su djeca, ciji roditelji su zivote davali i od zivota odvajali da im djeca imaju gdje zivjeti. Ne nazivajte ih huliganima, ne nazivajte ih divljacima. Zeljkovicu ne poredi tu djecu sa Cetnicima koji su oteli nekome roditelje bracu i sestre. Ne govorite Zeljkovicu da djeca Sarajeva nisu gladna... nije ni sve ni u hljebu, na taj hljeb Zeljkovicu treba nesto i da se stavi.
Kantoni ove zemlje su višak. Višak su i Zeljkovic i Bubica i Budimir i Niksic i cijela parlamentarna skupstina i struktura vlasti.
Da, izgorile su nase zgrade, nasi objekti i mi cemo ih izgraditi, a sta vi vec danas radite??? Dali mozda namjestate vec nekome tendere za obnove objekata, dali vec birate tendere i ponude za obnovu bilo koje stete?
Kantoni treba da se ukinu i ugase. Gradske uprave treba da vide svoja podrucja. Treba gasiti entitete, mijenjati Ustav, gasiti Dayton.

Neka policija kao u drugim gradovima stane na stranu gradjana. Neka pohapse one koji su isprovocirali ovo stanje. Tuzilastvo treba smijeniti u kompletu i postaviti ljude koji ce izdati naloge za hapsenje svih politickih tajkuna koji su uzeli gradjanima hljeb iz usta i dali ga svojim familijama da maltretiraju druge gradjane koji nisu s njima u krvnoj vezi.

Kada se smijeni u drzavi 2000 vladara onda ce se poceti mijenjati neke stvari.

Ne nazivajte djecu Sarajeva divljacima, to su djeca heroja koja zele svoja prava i zele da zive i da im se pomogne a ne da ih se sputava!

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 01:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Čim je prikazano onda da u Zenici se umjesto dejtonke stavlja zastava Armje bih, tu je đavo odnio šalu. Svima je bilo jasno da je "neimaština i glad" mazanje očiju.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 01:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Odoh spavati. Danas imao slobodnog vremena, najvise proveo uz net i tv, nema cega se nisam naslusao. Odma zabolila glava.

I onda skontajte npr Pojas Gaze, ovakve stvari ko dobar dan, non stop se desavaju neredi, hoce ovi na vlast, hoce oni, teorije zavjere, rusenje, paljenje.. uf, nije ni cudo sto svi prije ili kasnije prsnu.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 01:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 01:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Bosna za šaku duhana.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 02:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Feb 2007, 21:27
Ne nasjedati na ove "proteste", ovo je sve sumnjiva rabota, kao i kamera u Saraeavu 15 sekundi nakon pada granate u periodu 92-95. Kod Muslimana je sve prozeto politikom, obratiti paznju kako su se zaogrnuli Varta i zastavama sa ljiljanima, ima tu i uzvika Allahu Ekber i tekbir. I nemojte da lazete da niko od Muslimana ne pominje ukidanje entiteta i vracanje "gradjanskog ustava iz 92-e", upravo sam na klix-u procitao par komentara (bolesnih) Muslimana koji opet upiru prstom u Dodika i Srpsku. Rijec "cetnici" se i danas cula mnogo puta, od Lagumdzije do obicnih Muslimana. Njihovi politicari su samo nalicja ISTE politike. Vjerujem da ce sutra na FTV-u reci da su Srbi dolazili iz Srpske i palili tamo po Frtaljstanu. Malo je reci da kod nas ima kriminala i da su nasi politicari zasluzili giljotinu, ali sad uopste nije tajming za to, niti je ova "pobuda" iz Frtaljstana potpuno iskrena.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 02:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Maj 2013, 20:35
Koja curka

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 02:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Da ga nema trebalo bi ga izmisliti.

Objašnjava u posljednja tri

http://vasicrajko.blogspot.com/

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 02:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Feb 2007, 21:27
Ne mogu samo da shvatim daidzu "Srbina" Slobodana Popovica iz Banja Luke koji je bio u stranci Zlatka Lagumdzije, koji je u zadnjih deset dana pokazao (Oric/protesti) da je veci islamski fundamentalista od lokalnih komandanata Al Nusre iz Sirije. I takav Zlatko je socijaldemokrata? Sacuvaj nas Boze takvih "Srba".

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1796 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 90  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]