superhik je napisao:
Sve trojicu bih zajedno zapalio i popisao.
Udariti, pokazati da se ne bojis, reci dosta je, natjerati ih da podnesu ostavke, raspisati izbore. Onog ko posle toga dodje na vlast natjerati da sudovi rade svoj posao, osloboditi medije. Jel ti covjece vidis koliko je sve ogrezlo u kriminal i korupciju? Sta se pravis lud jbt..
I ako treba zapaliti jebenu zgradu vlade, ionako su nas pokrali ko volove dok je izgradjena, mozemo je napraviti jos jednom.
Niko ne moze uhapsiti citav narod, a RS ce i dalje biti tu, ti i ja cemo je isto voljeti. Pa nije ona samo Dodikova ili Bosiceva ili bilo cija od njih, mamu im jebem u usta skrvbava!!
рођени, тако је и мој тетак говорио `92, ма какав рат, ко ће нас дират, ми смо сви југословени.
ја сам те питао кога би ти умјесто додика и сдс ти кажеш "оног ко послије тога дође на власт".. ко је ОН?
реци ми име једног политичара који би на себе узео терет рс?
ми смо младо и мало друштво које се није демократски развило и овакве ствари могу само зајебати тај процес.
ја бих први изашао и пратио неког ко дође и каже, ево народе, стање је тако и тако.
ми хоћемо то то и то и кад дођемо на власт биће тако тако и тако.
има ли ико муда да изађе пред овај народ и то каже?
е то је одлика земаља и нација које су научиче размишљати за себе и радити за своје интересе.
ово хо-рук мајку ти лоповску зајеби. увијек ћу бити против тог.
Schlager je napisao:
pele mali,cini mi se da si malo dublje zagazio u problematiku od mene...sta je po tebi pozadina ovoga,sta se iza brda valja?
искрено, немам појма али као и ти и ја сам примјетио пар ствари а то је одлична синхронизација и добра организованост.
пратио сам ситуацију и коментаре и по мојој процјени ово је увод у укидање кантона у фбих а временом и ентитета.
јединствена бих под кринком грађанске револуције.