@davorr3
Lijevom trakom slika, desna nema senzora. Pazi

Mislim da ona zadnja postavljena kamera, prva odavde prije Maglaja u selu "Ševe" ili tako nesto nema oznaku/upozorenje...
@Merkava
Ja bih izabrao cestu preko Vucjaka jer je manje prometan a solidna cesta... Kad predjes prugu u Dragalovcima i okrenes prema Stanarima ka Doboju, milina. Pravac, nov asfalt, ides koliko zelis. Policija, ako je ima, je najcesce odmah poslije raskrsnice poslije pruge, ka Stanarima...
Do Prnjavora, ako zuris, idi preko Celinca i Josavke. Kad se odvojis od Celinca nema policije uopste. Ako se cudo desi pa i da budu, nemaju radar. (Imali jedan pa ga pokvarili

) Od Banjaluke do Prnjavora, ako ides preko Klasnica, ces naici na bar dvije patrole. Savjet: sa prnjavorskom policijom ne pokusavaj da se "dogovaras". Opstina im dijeli dodatak na platu da bi kaznjavali te su nepotkupljivi a vrebaju na svakom cosku. Samo ces gore napraviti.
Minus trase preko Josavke je sto je cesta od Ukrine do Prnjavora (22 km) u losem stanju. Lose uradjena, a kolone kamiona svakodnevno tuda prevoze kamenje za novu trasu autoputa pa tuda oprezno zbog cestih ulegnuca i rupa.
Preko Teslica je sporije i smor je i prolazis kroz previse opstina da te ne uhvati negdje policija, u KV-u ili u Jelahu bar. A mislim da je kroz Jelah ogranicenje 40 duz citavog onog pravca od nekoliko kilometara?
Ja bih izabrao preko Josavke, Vucjaka, Stanara do Doboja da idem tamo, ali ja znam cestu napamet pa znam i gdje su najvece rupe i gdje da kocim prije nego sto je vidim