Неки дан сам био у БЛ и увео Елту у стан (интернет и кабловску). Дошло њих петорица, направили гужву у стану као да ће да штемују или реновирају стан. Ај' она двојица за интернет су то лепо урадили, провели ми кабал кроз предвиђене рупе на рачунарском столу и објаснили све како шта, брзину нисам проверавао јер сам тад имао само телефон да га испробам, углавном ради. А са телевизијом је била већа мука, прво су они тражили неке спојнице на улазу у стан и у ходнику сат времена.

Па ми онда на новом LG ТВ нису знали наћи титлове и набедише ме да су ме они у Зеусу за*ебали тј. оштетили јер ми нису испоручили 2 даљинска уз ТВ, као да фали онај класични даљински са нумерациојом на себи и прелистају упуство за ТВ и нађу слике 2 даљинска један који имам и један класични и набеде ме да немам тај други. Они ми устврдише да сви SMART телевизори имају два даљинска (класични и онај један што ради као миш са курсором, а ја добио само тај што ради са курсором) После кад сам сам читао видим да је то универзално упуство за више телевизора истог произвођача и да има много даљинаца, а изнад сваког ситним словима пише за који је модел ТВ-а и чини ми се да је за мој предвиђен само тај који сам и добио. Онда сам набрзака прешалтао и успут сам нашао како да укључим титлове и бирам бројеве са притиском на куглицу, али нигде у оном списку канала нисам нашао ХД Арене, додуше, јако сам журио!? На којим бројевима буду ХД Арене???
Успут, благо речено, разочарао сам се квалитетом тј. неквалитетом слике на 42 инчном телевизору, очито сам купио превелик екран за њихов квалитет слике.

onda ti nesto nije uredu...na TV od 200Mhz je slika ko mlijeko, skoro da ne moze bolje...bar je tako kod mene...to mora biti vrhunska slika, ili ti je do Elte ili TV-a...Ili si ti nerealan???