banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 22:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 538, 539, 540, 541, 542, 543, 544 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Nov 2013, 20:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Odoše Jure i Ferdo. :D

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 20:50 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Ja veceras konto pogledati Friday film :D Ice Cube i Chris Tucker alaa zla

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 22:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2013, 08:16
Hoće li nakon ispadanja Nova TV da nam zadrže pretplatu na 14?

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 22:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Ne. Ici ce na 16. Ako je poskupjela nakon ispadanja FOX kanala i SK-a, zasto bi Nova bila izuzetak? :D

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 23:08 
Stara kuka
Stara kuka

Dostojna zamjena za Novu,bio bi RTL 2 HR :) Amadeuse nadam se da ce biti nesto od toga :D

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 23:55 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Apr 2013, 23:09
Ovo je raspad sistema,izgubili su svojom krivicom SK,i FOX kanale,sad jos ove zabrane,znači da smo spali na gledanje Pink kanala...strašno

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2013, 00:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Meni je RTL kvalitetniji kanal od Nove i nadam se da njega neće dirati. :D

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2013, 00:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
meni nisu ni jedan ni drugi nesto,neka vrate fox-ove i sk-ove i neka ukinu sve hrvatske kanale,ja bi bio zadovoljan

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2013, 00:29 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
NovaTV mi neće faliti u životu

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2013, 00:56 
Stara kuka
Stara kuka

CNN ide uredno sad na Elti,ovo je izgleda Lud zbunjenog :-D

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2013, 01:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

RTL vam nije nešto a tražite Prvu koja opet ima program sličan RTL-ovom, čak i slabiji. Ja na RTL-u volim pogledati Galileo i još neke emisije, a nađe se i koji film. A to je u poređenju sa Novom koju uopšte nisam gledao, velika razlika. Nisam rekao da je najkvalitetniji kanal, ali nije ni nekvalitetan i zato ga želim u kablovskoj radije nego neke druge kanale iz regiona (Happy, B92 info, RTS 2, RTCG i sl.) . Sigurno će se mnogi složiti da su RTL i RTL 2 bolji kanali od Nove i Dome. I eto, RTL 2 može bar malo nadoknaditi nedostatak FOX-ovih kanala. :)

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2013, 01:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Ja se slažem s ovim što Daky piše. Licemjerno je samo tražiti za sebe a druge ko šiša.
Uglavnom svejedno ko nas sve šiša zajedno ostaće nepoznato. :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2013, 06:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
dukicas je napisao:
Неки дан сам био у БЛ и увео Елту у стан (интернет и кабловску). Дошло њих петорица, направили гужву у стану као да ће да штемују или реновирају стан. Ај' она двојица за интернет су то лепо урадили, провели ми кабал кроз предвиђене рупе на рачунарском столу и објаснили све како шта, брзину нисам проверавао јер сам тад имао само телефон да га испробам, углавном ради. А са телевизијом је била већа мука, прво су они тражили неке спојнице на улазу у стан и у ходнику сат времена. :( Па ми онда на новом LG ТВ нису знали наћи титлове и набедише ме да су ме они у Зеусу за*ебали тј. оштетили јер ми нису испоручили 2 даљинска уз ТВ, као да фали онај класични даљински са нумерациојом на себи и прелистају упуство за ТВ и нађу слике 2 даљинска један који имам и један класични и набеде ме да немам тај други. Они ми устврдише да сви SMART телевизори имају два даљинска (класични и онај један што ради као миш са курсором, а ја добио само тај што ради са курсором) После кад сам сам читао видим да је то универзално упуство за више телевизора истог произвођача и да има много даљинаца, а изнад сваког ситним словима пише за који је модел ТВ-а и чини ми се да је за мој предвиђен само тај који сам и добио. Онда сам набрзака прешалтао и успут сам нашао како да укључим титлове и бирам бројеве са притиском на куглицу, али нигде у оном списку канала нисам нашао ХД Арене, додуше, јако сам журио!? На којим бројевима буду ХД Арене???
Успут, благо речено, разочарао сам се квалитетом тј. неквалитетом слике на 42 инчном телевизору, очито сам купио превелик екран за њихов квалитет слике. :(

onda ti nesto nije uredu...na TV od 200Mhz je slika ko mlijeko, skoro da ne moze bolje...bar je tako kod mene...to mora biti vrhunska slika, ili ti je do Elte ili TV-a...Ili si ti nerealan???

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2013, 09:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Zanimljivo mi je na koji je način napisan članak posebno zadnji pasus od kojeg se ne odustaje.
Ovaj post je ontopic jer se pominje Elta-Kabel.

Citiraj:
BLICNET I ELTA KABEL ISKLJUČILI NOVU TV
Slika

Nakon Open IPTV platforme, emitovanje programa Nove TV do daljenjg su obustavili i kablovski operateri Blicnet i Elta Kabel.

Podsjećamo da su na osnovu zahtjeva hrvatske televizijske kuće Nova TV, kao i na osnovu odluke Regulatorne agencije za komunikacije BiH, svi kablovski i telekom operateri u BiH obavezni prekinuti distribuciju kanala Nova TV.

Zbog toga program Nove TV do daljnjeg neće biti moguće pratiti ni u programskoj shemi Blicneta i Elta Kabela, što su pomenuti kablovski operateri objavili na svojim web stranicama.

Nakon što je RAK donio odluku prema kojoj kablovski i IPTV operateri u BiH više ne smiju reemitirati programe Nove TV, Asocijacija kablovskih operatera i distributera mrežnih usluga u BiH - AKOP pregovara s Novom TV preko pravnog zastupnika u našoj zemlji. Nova TV ima interes da nastavi sa reemitovanjem u BiH, a u AKOP-u se nadaju konačnom rješenju ovog pitanja.

Izvor: Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2013, 13:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Чим им из "Нове" кажу да треба да се плати, интерес Елте ће нагло да спласне. :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2013, 14:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
Treba izbaciti i rtl hr a uvesti možda axn i scifi

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2013, 14:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ајде? :D

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2013, 15:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

dadotb je napisao:
dukicas je napisao:
Неки дан сам био у БЛ и увео Елту у стан (интернет и кабловску). Дошло њих петорица, направили гужву у стану као да ће да штемују или реновирају стан. Ај' она двојица за интернет су то лепо урадили, провели ми кабал кроз предвиђене рупе на рачунарском столу и објаснили све како шта, брзину нисам проверавао јер сам тад имао само телефон да га испробам, углавном ради. А са телевизијом је била већа мука, прво су они тражили неке спојнице на улазу у стан и у ходнику сат времена. :( Па ми онда на новом LG ТВ нису знали наћи титлове и набедише ме да су ме они у Зеусу за*ебали тј. оштетили јер ми нису испоручили 2 даљинска уз ТВ, као да фали онај класични даљински са нумерациојом на себи и прелистају упуство за ТВ и нађу слике 2 даљинска један који имам и један класични и набеде ме да немам тај други. Они ми устврдише да сви SMART телевизори имају два даљинска (класични и онај један што ради као миш са курсором, а ја добио само тај што ради са курсором) После кад сам сам читао видим да је то универзално упуство за више телевизора истог произвођача и да има много даљинаца, а изнад сваког ситним словима пише за који је модел ТВ-а и чини ми се да је за мој предвиђен само тај који сам и добио. Онда сам набрзака прешалтао и успут сам нашао како да укључим титлове и бирам бројеве са притиском на куглицу, али нигде у оном списку канала нисам нашао ХД Арене, додуше, јако сам журио!? На којим бројевима буду ХД Арене???
Успут, благо речено, разочарао сам се квалитетом тј. неквалитетом слике на 42 инчном телевизору, очито сам купио превелик екран за њихов квалитет слике. :(

onda ti nesto nije uredu...na TV od 200Mhz je slika ko mlijeko, skoro da ne moze bolje...bar je tako kod mene...to mora biti vrhunska slika, ili ti je do Elte ili TV-a...Ili si ti nerealan???

"Утјерај" слику стандардне разлучивости (резолуције, дефиниције, како год) у 42 инчни ТВ, нема Бога да буде одлична, таман да ТВ ради на 2МХз а не на 200Хз. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2013, 15:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
80Vlado je napisao:

Digli pretplatu, moraću do njih nisam se dugo drao i svađao...skidaju kanale dižu pretplatu e neće moći :angry4:

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2013, 16:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2003, 13:27
nepokoreni je napisao:
80Vlado je napisao:

Digli pretplatu, moraću do njih nisam se dugo drao i svađao...skidaju kanale dižu pretplatu e neće moći :angry4:

140 kanala, HD kanali i to na vise TV za 15 KM za kablovsku. Nema nigdje jeftinije i za tu cijenu bolje ponude. Steta za Novu ali kao sto su svi rekli ioanko nije neki kanal. 120 digitalnih kanala kosta u Telemachu i HS kablovskoj u Sarajevu 25 KM, manje kanala i bez HD i losija kvaliteta. Usput Telmach ima SK, HS nema i Arene ima HS, Telemach nema.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 538, 539, 540, 541, 542, 543, 544 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]