Ma dobro, nisam ni ja toliko zatucan da nešto preskočim samo zbog postera. Shvatam da je film dobar, al' kad pogledam - javim tačno šta mislim...
Nego, budući da se javio @guess who sa suprotnim mišljenjem o posteru, a ja sam bio apsolutno siguran da mi nešto strašno ide na živce u vezi s tim, otišao sam na google, malo čačkao i ubrzo shvatio tačno o čemu se radi (nemojte ovo shvatiti kao kritiku filma, kao što rekoh, nisam ga još ni gledao, pričam samo o posteru):
1.) Takozvani "loner viewed from the back" važi za jedan od 10 najčešćih klišea u svijetu filmskih postera

2.) Sjetio sam se trejlera - neki srećan par ekscentričnih individua suprotnih osobina (što je scenaristički kliše) doživljava turbulencije zbog bolesti djeteta (što je još jedan scenaristički kliše, spominjan na časovima režije, dakle, u istoj je ravni kao i pojava ljubičastog ili rozog oldtimer-a u kadru)...Pritom, u trejleru oni nešto sviraju i pjeavju, dakle umjetnici(filmadžije) govore o omjetnicima, što mi se, u pogledu teme, nikad nije činilo kao nešto nadahnuto. Dakle, trejler me je nervirao još prije postera

.
3.) Te nesrećne tetovaže... - Koliko ste puta već vidjeli curu s istetoviranim leptirom???
4.) Poster priziva široke mase:"dođite da gledate istetoviranu tetu i njene ljubavne jade" a film se bavi mnogo ozbiljnijim stvarima. Dakle, poster podilazi masama, stoga je ljigav.
5.) Sad znam da nisam šampon pomenuo bez razloga...pa u savkoj drugoj reklami za kozmetičke proizvode možete vidjeti ženski lik u ovoj pozi, gotovo identično kadriran.
6.) Kombinacija naslova u kombinaciji s firgurom s postera djeluje kao nešto za djevojčice koje slušaju Paramore.