drakula je napisao:
ssaassaa je napisao:
Ma ovaj popis je po meni propao,mislim da ce pokazati stvarnu sliku o broju srba i hrvata ali da ce broj muslimana biti mnogo mnogo veci,a time nece ni biti stvarni broj ljudi po gradovima koji tu zive,navescu samo vrbanju ovu kod nas gdje je stiglo 20 autobusa i da ce tih 20 autobusa popisati oko 5000 bosnjaka.Da vjerovali ili ne 5000 ali to je samo jedno mjesto.Kolegica mi kaze da je u vrbanji na nekoj trosnoj kuci gdje skoro izraslo drvo na kucnom pragu ima neka nana koja je popisala oko 20 ukucana,a sama kuci ida je takvih slucajeva mnogo.Kaze da je nenormalan broj bosnjaka popisan dole,da je cak i instruktor isao da njom i neki strani posmatraci i da se ljudi krste i da ne mogu vjerovati.Neko ovdje rece da taj broj muslimana je na nivou statisticke greske,kao nece ih biti ni 10 000,a samo u vrbanji 5000 vise,mogu samo misliti koliki ce to broj biti u citavoj BiH.Opet se pokazalo da smo mnogo naivni i da ne gledamo dalje od svog nosa
Potpisujem!
Hajde bar neko da konta o cemu pricam.
Контамо ми то сви!
И једино што је изводљиво да се попис прогласи неважећим, или да власти Републике Српске испитају све могуће малверзације, којих је на стотине!!! Замислите какво је стање у мањим срединама, попут Сребренице, Братунца, Котор Вароша, Гламоча(фбих), Вукосавља,Братунца.... да не говорим о Јањи и осталим територијама гдје има бошњачког становништва...
Они су овај попис схватили као РАТ! И ту је крај сваке приче, боли њих она ствар за кукњавом причом о ђеносајду и чему већ, желе урадити оно што им није успјело 91е... Желе своју државу на тлу Балкана, и све док то сваком Србину добро не уђе у главу и уши, понашаћемо се као и до сада, пасивно, незаинтересовано,а наши очеви, дједови синови који су дали своје животе да би ми данас живјели у миру и слободи се у гробовима преврћу имајући у виду да њихова покољења на све гледају као пролазно и небитно...
Упркос свему, очекујем у РСу колико толико реалне резултате... Само немојте ону причу, нек су се пописали мимо прописа бошњаци, неће они гласати.... Та прича не пије воду... Они мисле да ће након овог пописа имат 2 своје општине у Српској и још 2 на путу да то постану... Размишљајте о сваком дијелу наше Републике Српске... Не само Западу.