banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 14:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Sep 2013, 04:29 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Disconnect - da li ce ovaj film neko nominovati za oskara 2014 ne znam, al znam da u zadnje vrijeme uglavno glupi filmovi dobiju oskara, Argo nevidjeno smece od filma. Ukoliko vam se dopao Crash, Traffic, 21 Grams onda je Disconnect film za vas. Pokusavam se sjetiti jos nekog filma poputa Crash, vise isprepletanih, ukrstenih prica koje se sudaraju. U pitanju je drama koja na prvi pogled izgleda malo mracna, depresivna al istinita tj portret realnog zivota narocito u danasnje vrijeme kad imamo kompjutere, internet, chat sobe da se ispricamo sa neznancima u vezi bracnih problema, porodicni problema il drustvene sajtove poput FB, Twitter, Myspace gdje takodje dijelimo slike, svoj zivot. Da ne zaboravim i adult web sajtove. Film govori o prevarama, uzamanje tudjih identiteta, ambicijama za uspjehom, seksualnom iskoristavanju, zlostavljanju (mislim na cyber bullying gdje danasnji tinejdzeri gladuju za ovakvom vrstom igranja). Veoma lako postajemo tudji jedni prema drugima, unutar porodice, ne brinemo o posljedicama svojih postupaka koje mogu da nam se vrate kao bumerang. I tek kad se nesto lose desi, istrazujemo gdje smo to zakazali i shvatimo koliko smo razjedinjeni. Borba za zivotom nas ponekad cini slijepcima da ne vidimo sta se pored nas desava. A mozda je i internet, drustveni sajtovi, doba tehnologije u koje zivimo krivo za sve pa je potrebno samo pronaci dugme "disconnect" vratiti se realnom svijetu i uzivati u socijalnom zivotu sa porodicom, komsijama. Da ne pretjeram, al od mene cista 10-ka i nadam se da ce film biti nominovan za Oskara i preuzeti krunu od glupog Argo..

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2013, 06:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Sehxor je napisao:
Ako pogledas ostale zombie filmove, ovaj je "masterpiece".

Resident Evil i 28 Days Later su izmislili svijet za ovo.

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2013, 10:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
WWZ je very very very no

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2013, 11:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Slika

Režija: Vincent Gallo
Scenario: Vincent Gallo
Glavna muška uloga: Vincent Gallo
Muzika: Vincent Gallo

... i Christina Ricci kao glavna ženska uloga, koja pomaže da uđemo u svijet Vinsenta Galeeee :D

Jedni ga nazivaju narcisoidnim ekscentrikom, drugi samoživim idiotom, treći mu se dive, četvrti pljuju na sve strane, no niko nije ravnodušan prema ovom multitalentovanom čovjeku.
Ovo je njegov režiserski prvenac, kažu i "poluautobiografski" film, ma šta to značilo.

No, ovo sve meni nije bogzna bilo bitno, meni se film dopao. :) Humor u filmu mi je sjeo, komični dijalozi su me baš onako poštenski zasmijavali, a lik majke mi je jedan od impozantnijih filmskih majkolika za koje znam.

Billy je izašao iz zatvora, u kome je odradio pet godina priznajući pod prijetnjom nekaj kaj nije učinio, što mu dođe vraćanje duga u promašenoj opkladi glede neke utakmice.
Izlazeći, otima Leeejlu (Kristina Riči), koja treba da glumi njegovu zaručnicu i odlaze njegovim budalastim roditeljima..
To bi valjda trebalo biti ono "o čem se radi". No, film je puno više od toga.
Billy je neko ko je imao nesrećno djetinjstvo, nakaradu majku koja mu nije davala ni mrvu ljubavi, oca patologiju svoje vrste, bla, bla... Baksuzan je bio i depresivan cijeli život i očajno mu treba da ga neko voli i prihvata. O Lejli ne znamo ništa, a ona i nije tu da bi o njoj znali nešto. Važan je Bili. Ovo je njeg njegova priča, ma kako izgledala sumanuto i narcistički.

Uglavnom, još sad ga podgrijte da se skida. :)

Ocjena: 9/10

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2013, 18:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
http://www.imdb.com/title/tt1951261/

Jel normalno da gledas film komediju i da se ne na smijes ni jednom?

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2013, 20:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
Ko je gledao "Zatvorenike"? Da li je film dobar kao sto se prica?

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2013, 20:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2013, 12:45
richa je napisao:
http://www.imdb.com/title/tt1951261/

Jel normalno da gledas film komediju i da se ne na smijes ni jednom?
Ne valjaju današnje komedije,svake godine su sve lošije i lošije.....

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2013, 20:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
just.looking je napisao:

Ko zene preko 21...

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2013, 20:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2013, 12:45
Interesanto poređenje.....pa da,samo je vino vremenom bolje.I možda još ponešto..........

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2013, 20:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2013, 02:12
800 je napisao:
Slika

... i Christina Ricci kao glavna ženska uloga, koja pomaže da uđemo u svijet Vinsenta Galeeee :D

Jedni ga nazivaju narcisoidnim ekscentrikom, drugi samoživim idiotom, treći mu se dive, četvrti pljuju na sve strane, no niko nije ravnodušan prema ovom multitalentovanom čovjeku.
Ovo je njegov režiserski prvenac, kažu i "poluautobiografski" film, ma šta to značilo.

No, ovo sve meni nije bogzna bilo bitno, meni se film dopao. :) Humor u filmu mi je sjeo, komični dijalozi su me baš onako poštenski zasmijavali, a lik majke mi je jedan od impozantnijih filmskih majkolika za koje znam.

Billy je izašao iz zatvora, u kome je odradio pet godina priznajući pod prijetnjom nekaj kaj nije učinio, što mu dođe vraćanje duga u promašenoj opkladi glede neke utakmice.
Izlazeći, otima Leeejlu (Kristina Riči), koja treba da glumi njegovu zaručnicu i odlaze njegovim budalastim roditeljima..
Billy je neko ko je imao nesrećno djetinjstvo, nakaradu majku koja mu nije davala ni mrvu ljubavi, oca patologiju svoje vrste, bla, bla... Baksuzan je bio i depresivan cijeli život i očajno mu treba da ga neko voli i prihvata. O Lejli ne znamo ništa, a ona i nije tu da bi o njoj znali nešto. Važan je Bili. Ovo je njeg njegova priča, ma kako izgledala sumanuto i narcistički.

Extra. Gledao sam ga davno. Ali namazan je on svim bojama,kako je samo obradio onu Chloe Sevigny iz Gumma za scenu nesimuliranog oralnog sexa (čitaj: pušenja) u Brown bunnyju. :D

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2013, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
malteras je napisao:
just.looking je napisao:

Ko zene preko 21...

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2013, 07:42 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pogledah sinoć "After Earth". Neloše, samo ružan ovaj Smithov mali..
7/10

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2013, 08:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
800 je napisao:
O Lejli ne znamo ništa, a ona i nije tu da bi o njoj znali nešto.

Hej nemoj tako, davno sam gledala film a najjasnija stvar koja mi je u glavi ostala je da Lejla znam da stepuje :lol:.

Interesantna stvar vezana za reditelja/scenaristu/glavnog glumca :D
http://www.vgmerchandise.com/store/pages.php?pageid=4
Citiraj:
For the modest fee of $50,000 plus expenses, I can fulfill the wish, dream, or fantasy of any naturally born female. The fee covers one evening with Vincent Gallo. For those who wish to enjoy my company for a weekend, the fee is increased to a mere $100,000. Heavy set, older, red heads and even black chicks can have me if they can pay the bill. No real female will be refused. However, I highly frown upon any male having even the slightest momentary thought or wish that they could ever become my client. No way Jose. However, female couples of the lesbian persuasion can enjoy a Vincent Gallo evening together for $100,000. $200,000 buys the lesbos a weekend. A weekend that will have them second-guessing.

a radi i sa inostranstvom :lol:
Citiraj:
I am willing to travel worldwide to accommodate clients. However, travel days are billed at $50,000 per plus all premium flight fees. Scanning for STD's is required as is bathing and grooming prior to our encounter. Detailed photos of potential clients also required prior. An extra fee for security to protect me is charged on top of the fantasy fee. Security fees will vary depending on the details of an encounter and how much security I will need.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2013, 15:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Welcome home od Metallice dobija potpuno novu dimenziju nakon prve minute ovog dokumentarca.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6qoXVjcKjLE[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2013, 22:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
diogen je napisao:
800 je napisao:
Slika

Extra. Gledao sam ga davno. Ali namazan je on svim bojama,kako je samo obradio onu Chloe Sevigny iz Gumma za scenu nesimuliranog oralnog sexa (čitaj: pušenja) u Brown bunnyju. :D

Gledao ga dok sam tražio neke zanimljivosti za vrijeme faksa. Meni je ovaj film remek-djelo. Mislim da je fora sa kadriranjem scene ručka takoreći revolucionarna. Kao i onaj show spotlight...haha, vrh.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2013, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

vise govori o faksu :)

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2013, 23:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
"Zatvorenici" su prilicno dobar triler. Lijepo je odradio tu atmosferu koja je bila potrebna u ovakvoj vrsti filma, gluma Dzejk Dzilenhal je odlicna, njegova najbolja uloga, Hju Dzekman preglumljuje, Vajlola Dejvis standardno dobra,Terens Hauard vrlo dobar, Melisao Leo losa. 152 minute nisu dosadne, ali je bar 30 minuta mogao biti kraci.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2013, 23:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
diogen je napisao:

Nisam gledala, čula sam ponešto o tome. A samo prvi dio rečenice mi zvuči zanimljivo:
Professional motorcycle racer Bud Clay heads from New Hampshire to California to race again.

Ocjena na IMBd majušna, izgleda da ni ta scena koju pominješ, film nije uspjela prodati. I neka nije. :D

A.J.V.A.R. je napisao:
Hej nemoj tako, davno sam gledala film a najjasnija stvar koja mi je u glavi ostala je da Lejla zna da stepuje :lol:.

Uči da stepuje. :) ... Sa nekim čudnim primjesama čarlstona. :lol:

:lol:
Samo kad ga vidiš (kad mu šliku vidiš), sve ti je jasno i ništa ti nije jasno.

Spoiler:
Slika

nasmjeshiti luzer je napisao:
Gledao ga dok sam tražio neke zanimljivosti za vrijeme faksa. Meni je ovaj film remek-djelo. Mislim da je fora sa kadriranjem scene ručka takoreći revolucionarna. Kao i onaj show spotlight...haha, vrh.

Nisam imala ideju da vas je ovoliko (troje :lol: :lol: , što je za ovaj forum impozantna cifra :D ) gledalo ovo uopšte. :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2013, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

taksi je napisao:
"Zatvorenici" su prilicno dobar triler. Lijepo je odradio tu atmosferu koja je bila potrebna u ovakvoj vrsti filma, gluma Dzejk Dzilenhal je odlicna, njegova najbolja uloga, Hju Dzekman preglumljuje, Vajlola Dejvis standardno dobra,Terens Hauard vrlo dobar, Melisao Leo losa. 152 minute nisu dosadne, ali je bar 30 minuta mogao biti kraci.

Dzejk dostao zao izgleda u trejleru.... Hju ako ne pjeva ili ako nije kostimiran u svakoj ulozi vidis zelju da,jelte, pjeva i bude kostimiran... nesto slicno kao LL Cool J, sto kaze Aries, kad god glumi bukvalno svaki sekund cekas beat da krene....

@800 - gledao i ja....u odnosu na Brown Bunny, banja Koviljaca

Brown Bunny mi uvijek zvuci kao relativno gadan fazon na racun analnog seksa

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2013, 23:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

A On the edge?

Opening scene je stvarno...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]