banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 11:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 63  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Sep 2013, 13:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
zerocool je napisao:
Vidis da nema ni jednog velikog slova, ne samo tu. ;)

sreća što ona talija na svraća na sportske teme,jer kod nje ne pije vode ono "jebo forume,ko će još na pravopis mislit"...po njoj je ta priča samo izgovor za moju (ili bilo čiju) nepismenost :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 13:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Nije daleko od istine. :D

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 13:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2013, 16:37
Schlager je napisao:
da li reprezentacija bih ima daleko najbolje navijače i najveću podršku od svih svjetskih reprezentacija,pogotovo na gostovanjima-ima

da li bih ima jednu od najtalentovanijih svjetskih reprezentacija,pogotovo od sredine prema naprijed-ima

da li su igrači bih uglavnom korektni i ok momci-jesu

da li volim da pogledam kad igraju i da li želim da pobjede-da

da li će ta reprezentacija ikad u mom srcu buditi bar 10% emocija kao srbija-neće

da li bi se išta promjenilo da u timu igra svih 11 srba i da na tribinima nema nijedne ljiljanke-ne bi

eto,to je neki moj lični stav,naravno samo moj...čak mislim da je i prilično pošten,jer licemjerno bi bilo da ja sad nešto naprasno mijenjam svoje stavove kad sam se borio protiv takve bih,za nezavisnu republiku srpsku....doduše,nisam uspio,ali ne moram sad biti ni hinja i postati fan bih...

a što se tiče vas,mislim da se nešto i previše suzdržavate sa tim zastavama i previše gledate ko će šta reći....očito je da tu reprezentaciju srcem i dušom doživljavate samo vi,i poneki desnica radivojević i željko komšić....zato,ponosno istaknite tu ljiljanku,to vam najiskrenije kažem...pogotovo sad kad su sve maske pale i kad se svi smiju onoj priči "de ba,svi smo raja,nije važno ko je koje nacionalnosti,samo ljaksani gledaju na to"...naravno,mislim na ovo što se čitav bošnjački korpus mobilisao pred ovaj popis stanovništva da se slučajno ko ne bi pogrešno izjasnio,ne žaleći ni novca za hiljade autobusa i ne prezajući čak ni od najjadnije zloupotrebe dječice u cilju nacionalnog osvještavanja :(

Hm iskren do kraja.Takoga te poznajem ss.ba :) .Oko ljiljana je mali konflikt nastao jedno vrijeme.Jer raja je pocela razmisljati kao ako ne nosimo ljiljane necemo provocirati Srbe i Hrvate .No po meni je to pogresno.Ljiljani su zastava BiH i ja je nosim na svaku tekmu.Ovu "vartinu" nebi gazio jer je postujem kao sluzbenu al u meni ni gram emocija nema prema istoj.

Mislim ako BiH ode u Brazil da nece biti jedina sa prostora exYU.Hrvati bi mogli proci.Licno bi volio da prodju Crnogorci.Slovenci mi nisu bas za svjetskoga prije ste vi za to no Mihajlovic i njegovi rezoni su to unistili.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 13:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Miske je napisao:
Schlager je napisao:
da li reprezentacija bih ima daleko najbolje navijače i najveću podršku od svih svjetskih reprezentacija,pogotovo na gostovanjima-ima

da li bih ima jednu od najtalentovanijih svjetskih reprezentacija,pogotovo od sredine prema naprijed-ima

da li će ta reprezentacija ikad u mom srcu buditi bar 10% emocija kao srbija-neće

da li bi se išta promjenilo da u timu igra svih 11 srba i da na tribinima nema nijedne ljiljanke-ne bi

eto,to je neki moj lični stav,naravno samo moj...čak mislim da je i prilično pošten,jer licemjerno bi bilo da ja sad nešto naprasno mijenjam svoje stavove kad sam se borio protiv takve bih,za nezavisnu republiku srpsku....doduše,nisam uspio,ali ne moram sad biti ni hinja i postati fan bih...

a što se tiče vas,mislim da se nešto i previše suzdržavate sa tim zastavama i previše gledate ko će šta reći....očito je da tu reprezentaciju srcem i dušom doživljavate samo vi,i poneki desnica radivojević i željko komšić....zato,ponosno istaknite tu ljiljanku,to vam najiskrenije kažem...pogotovo sad kad su sve maske pale i kad se svi smiju onoj priči "de ba,svi smo raja,nije važno ko je koje nacionalnosti,samo ljaksani gledaju na to"...naravno,mislim na ovo što se čitav bošnjački korpus mobilisao pred ovaj popis stanovništva da se slučajno ko ne bi pogrešno izjasnio,ne žaleći ni novca za hiljade autobusa i ne prezajući čak ni od najjadnije zloupotrebe dječice u cilju nacionalnog osvještavanja :(

Hm iskren do kraja.Takoga te poznajem ss.ba :) .Oko ljiljana je mali konflikt nastao jedno vrijeme.Jer raja je pocela razmisljati kao ako ne nosimo ljiljane necemo provocirati Srbe i Hrvate .No po meni je to pogresno.Ljiljani su zastava BiH i ja je nosim na svaku tekmu.Ovu "vartinu" nebi gazio jer je postujem kao sluzbenu al u meni ni gram emocija nema prema istoj.

Mislim ako BiH ode u Brazil da nece biti jedina sa prostora exYU.Hrvati bi mogli proci.Licno bi volio da prodju Crnogorci.Slovenci mi nisu bas za svjetskoga prije ste vi za to no Mihajlovic i njegovi rezoni su to unistili.

Mozda da nije bilo mog starog, Shlagera i ostalih momaka koji su se borili protiv toga, a ovako, moze biti samo u tvojim najvlaznijim snovima :)

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 16:02 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Može malo o fudbalu?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 18:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
tek sada vidim, pa vise navijaca BiH u Slovackoj nego Slovaka :oops: :oops: :oops:

Koliko BiH ima utakmica do kraja i sa kime igraju?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 18:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Lihtenstajn kuci i Litvanija u gostima ja mislim.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 18:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
najbolja podrska od svih svjetskih reprezentacija? :lol:

de nemoj, ne mozes mijesati reprezentacije koje konstantno kad se igra veliko prvenstvo na strani imaju i po 30 000 ljudi (Eng, Njemacka...).. sa Bosnom, koja eto igrom slucaja, zbog nekih drugih okolnosti ima malo veci broj navijaca.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 18:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
zerocool je napisao:
Lihtenstajn kuci i Litvanija u gostima ja mislim.

Tacno.11 i 15 oktobra,Grci protiv Slovaka kuci i zadnju protiv Lihtenstajn kuci.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 18:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Sep 2013, 18:12
Reprezentacija BIH ima solidan tim, kontinuitet i navijace. Pred njima je buducnost, kome se to ne svidja neka izadje iz teme.

Litvanski stadion prima samo 9000, ali predvidjanja su da ce u gradu biti i 2-3 puta vise navijaca, svi nece moci doci do karte.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 19:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
А да се вратим на тему, ја сам се почео интересовати за репрезентацију БиХ након оне утакмице са Шпанцима, када су покрадени у оном 10-минутном продужетку, који је трајао таман толико колико је Шпанцима требало да дају гол. Међутим, чаршафи и "Убиј Србина" нису дозволили да се то интрересовање развије...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 19:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2012, 18:46
najbolji sastav bih (formacija 4-2-3-1):
begović
mujdža-spahić-zukanović(bičakčić)-kolašinac
medunjanin-salihović
hajrović-pjanić-lulić
džeko

šta mislite vi neutralni? valja li čemu ta ekipa, šta su joj loše, a šta jake strane?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 19:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da nije malo glupo izbacivati Misimovica zbog 1 lose utakmice? ;)

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 19:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

nemas nijednog zadnjeg veznog tu,a to je u modernom fudbalu nezamislivo,medunjanin i pjanic to definitivno nisu...zato si i izgubio od slovacke u zenici,a gubio i 70 minuta u zilini,dok konacno tvrdoglavi susic nije shvatio da se fudbal bez zadnjeg veznog ne moze igrati....

znaci,moras naci mjesta za rahimica ili zahirovica,ko ti je vec simpaticniji od njih....ja licno mislim da je rahimic i mrtav bolji od zahirovica,ali eto,ovaj drugi igra zato sto mu je sead susic menadzer.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 19:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma sve ce to biti uredu dok Kolasinac dobije papire,a sto se tice Miskea,svaka njemu cast al godine i kineska liga pokazuju pravo lice,nazalost.Mislim da je mogao jos 2 godine gurati negdje u evropskom fudbalu ali.....

Poslednji put menjao BOSS66 dana 13 Sep 2013, 19:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 19:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

on ti je lijevi bek!

veze nemas 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 19:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
on ti je lijevi bek!

veze nemas 8)

Pa imali rotacija u fudbalu,pojima ti nemas :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 19:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2012, 18:46
kako nema? to je igra sa 2 šestice. 1. salihović, kojem je to prirodna pozicija, ali je silom prilika u reprezentaciji i zadnju sezonu u klubu igrao na drugim pozicijama. i on je definitivno najkompletniji veznjak u ekipi, jedino je problem što je van forme ali će se valjda dovesti u red do svjetskog. 2. medunjanin je isto karijeru počeo kao dmf, sam je rekao da se tu najbolje osjeća, ali je istina da ne voli trčati. prednost mu je što se dobro defanzivno postavlja i jak je u duelu. vjerovatno će ovu sezonu gristi u klubu i doći u super formu pred sp, tako da ni trka neće izostati.
sa zahirovićem se ne zna. ako bude standardan u klubu i ako bochum bude u vrhu cvajte onda može i on. sljedeća opcija je kolašinac koji zna igrati dmf, ali onda bi zukanović išao na lijevog beka (može to igrati, ali je prespor za moj ukus).

rahimić je tu za ne daj bože, ako sve prethodne opcije zakažu. može se i to desiti, neko se povrijedi, drugi ne bude u formi, itd.

znači, medunjanin i salihović u top-formi bi bili savršen par šestica. pjanić je klasični play i sa ovom dvojicom iza sebe ne bi morao toliko da gine u defanzivi.

realno, misimović kao igrač iz kineske lige i sa pivskim burencetom ispred sebe nema šta tražiti u prvih 11 tima koji želi da na mundijalu bude više od pukog posmatrača. 10-20 minuta s klupe može, ali prvih 11 nikako.

po meni je najveći deficit ove ekipe desni bek. prošle kvalifikacije smo kiksali kad se mujdža povrijedio, u ovima ista stvar. ognjen vranješ se pokazao kao čovjek koji bi ga mogao dostojno zamijeniti ali nakon ove povrede ne znam kako će to izgledati.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 20:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
"Ovakve navijače Slovačka nije vidjela 20 godina"

Slovaci: Perfektna atmosfera, Bosanci zaslužuju Brazil

Već od ponedjeljka navečer naši navijači su počeli dolaziti u Slovačku. U utorak su trgovi u Žilini bili puni, a Slovaci su bili spremni za najgore.

"Svi se mi još sjećamo divljanja Torcide. Šta god da se desi danas scenarij će biti isti, šake, kamenje i krv. Trg je pun navijača Bosne i Hercegovine. Nose dresove Džeke, Pjanića i ostalih igrača. BH Fanaticosi nose dukserice i siguran sam da će biti problema. Iako je sada sve mirno siguran sam da će tokom utakmice biti nereda," piše jedan slovački novinar i nastavlja:

"Oba tima su na terenu, spremni smo za himne. Nadam se da slovačka himna neće biti izviždana. Osam hiljada Bosanaca himnu slovačke pozdravilo je aplauzom. Nevjerovatno! Tokom minute šutnje za Mareka Špilara tišina kao u crkvi. Kada je Hamšik postigao gol mislio sam da će čupati stolice, oni su nastavili da bodre svoju ekipu. Perfektna fudbalska atmosfera. Ovakvi navijači nisu bili ovdje već 20 godina. Nadam se da će doći opet, u velikom broju," pišu Slovaci.

Lijepo je procitati ovakav tekst, gdje nismo oznaceni kao balkanski divljaci :)

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2013, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Schlager je napisao:

Naravno, emocije su vezane za svaku reprezentaciju, i nema potrebe ništa siliti. Vrijeme u svakom slučaju čini svoje, ja npr navijam da Srbija bude praval na Evrobasketu(BiH je ispala) i bio bi sretan da to ostavare. To je moj stav, i ništa više. Što se tiče zastava, meni ljiljani neprestavjaju ništa, ta zastava za mene prošlost. Ova sadašnja zastava predstavlja upravo ovu BiH u kojoj mi živimo danas, a himna bez teksta govori sve o nama. Ali ipak smo prvi u grupi, imamo najbolje najvijače, na utakmicama BIH nema nacionalistiških skandiranja, i dok god bude ovako ja ču punim srcem navijati za BIH.
Schlager je napisao:
znaci,moras naci mjesta za rahimica ili zahirovica,ko ti je vec simpaticniji od njih....ja licno mislim da je rahimic i mrtav bolji od zahirovica,ali eto,ovaj drugi igra zato sto mu je sead susic menadzer.

Največa greška Sušiča je ta što držu generala Rahimiča na klupi. Mi takvoga igrača nemamo, Medunajnin je u ove dvije utakmice izgubio 50 lotpti, i umalo da nas košta Brazila. Danas Sućič reče da Rahimič navodno nije spreman, mada čisto sumljam.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 63  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]