banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 15:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 675, 676, 677, 678, 679, 680, 681 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Sep 2013, 08:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Рубрика, вјеровали или не! Спрема се продужење уговора за Михајловића! Је*еш златну рибицу, какво памћење Срби имају. Човјек који је од свих селектора успио да нас највише обрука, као награду за јадних 8 бодова и још јаднији фудбал који смо морали да гледамо, можда добије још једну прилику. Караџић је изгледа велики визионар, само и то јш не знамо.
Spoiler:
Siniša Mihajlović uveliko je bio "bivši" selektor Srbije, a onda je usledio meč sa Hrvatskom u Beogradu, dobra igra, i najverovatnije nova ponuda iz Fudbalskog saveza Srbije za popularnog "Mihu".

Aktuelni predsednik srpske "kuće fudbala" planira da Mihajloviću predloži nastavak saradnje i da upravo on bude i dalje kormilar "orlova" u pokušaju da dolete do Francuske i Evropskog prvenstva 2016.

"Razgovaraćemo sa Mihajlovićem i predočiti mu naše viđenje stvari. Uradićemo analizu pređenog puta, čuti, naravno, i njegovo mišljenje. U ovom trenutku veoma smo blizu odluke da mu ponudimo nastavak saradnje do EP 2016. u Francuskoj", ističe za "Sport" Tomislav Karadžić.

Mihajlović je bio taj koji je u reprezentaciji Srbije prvi povukao dublje "rezove" i selektirao mladu, ali perspektivnu ekupu. U Kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu je dosta lutao, naravno, pravio je i velike greške, ali posle preležanih "dečjih bolesti" igra "orlova" trebalo bi samo da napreduje.

"Javnost je bila za njegov dolazak na kormilo reprezentacije", podseća na činjenice Karadžić.

"Ali, shodno našem mentalitetu koji priznaje samo sve i odmah, došlo je do osuda i kritika, pre svega zbog toga što je izostao rezultat. Ali, i nekih stvari koje nemaju veze sa reprezentacijom. Mi smo još tada rekli da nam je cilj plasman na jedno od dva velika takmičenja, svesni da će Mihajlović podmladiti ekipu, zahvaliti se iskusnim igračima koji su mnogo dali reprezentaciji. Mislim tu na kapitena Stankovića, Jovanovića, Pantelića, Žigića, Krasića...", rekao je prvi čovek FSS.

Sve u svemu, Karadžić smatra da je Mihajlović uradio pravu stvar.

"Mišljenja smo da je Mihajlović uradio dobru stvar, nacionalnom timu podario mnogo novih imena koja su nam garant da ćemo u narednim kvalifikacionim ciklusima lakše pronalaziti put do završnice velikih takmičenja".

Neće svi biti zadovoljni ako Mihajlović prihvati novu ponudu FSS.

"Uglavnom su to isti oni koji su do juče napadali FSS i tražili upravo da Mihajlović postane selektor. Sada iz njima poznatih razloga traže smenu istog, a navodno sve zbog brige za budućnost srpskog fudbala. Upravo zbog te brige mi želimo kontinuitet i nastavak saradnje sa čovekom koji je na dobrom putu da reprezentaciji vrati poštovanje", rekao je Tomislav Karadžić.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2013, 08:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Znaci nista i od EP.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2013, 10:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Наш највећи проблем и јесте што су нам ставови од данас до сутра... то само код нас има, заборавља се шта је било јуче, важно је шта је данас, зато смо ту гдје јесмо, зато нам се дешава то што се дешава.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2013, 12:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Evo da i ja napisem svoj utisak. Ne stigoh na intoniranje himni, guzva na ulazu a dosao sam kasno u BG, moradoh otici na omrzeni mi jug ali bar sam lijepo mogao pratiti Sjever koji je vodio neko kao navijanje koje se sastojalo od vrijedjanja ustasa, povika Srbija, pjevanja Kosovu kao jos par pjesmica izuzetno kratkih. Prava je steta sto nemamo taj nacionalni stof i da imamo nekih desetak pjesama pa da ih vrtimo na utakmicama. Stadion je bio popunjen, suprotno najavama, po mojoj procjeni bilo je vise od 40.000.

Sto se tice utakmice, prvo poluvrijeme bili smo dosta boljiali nismo uspjeli realizovati prilike, drugo poluvrijeme je bilo izjednaceno, mada smo i tad bili za trunku bolji. Prva i glavna stvar je da smo NAPOKON dobili odlicnog napadaca. Mitrovic izgleda stvarno dobro na terenu, dobro se krece, gradi, ima osjeca, jos kad sakupi iskustvo bice brutalan napadac. Druga stvar, mislim da se na TVu ne vidi kakav je igrac Matic, pratio sam ga, kako momak cita igru, kako se krece, kako je smiren i ima pas, pregled igre, konstantno pokriva i vise od doje pozicije, ma odlicno. Od ostalih Lazar, Miralem, Bane, kao i stoperi su bili ok.
Kod Hrvata, nista specijalno, vidi se da su iskusniji, dobro igraju, organizovano samo ih selektor jebe izgleda, malo se gube ali na iskustvo izvlace. Najvise me iznervirao Modric, ja u zivotu nisam vidio ruznijeg covjeka, spoj jebenog midzeta, pekinezera, ne znham ni sam, odvratan je uzasno :) . Mandzukic je isto odlican napadac, klasa, nema sta. Bio sam tacno u liniji njegovog suta kad je dao gol. Stojkovic se pogresno postavio, ostavio je pola metra slobodnog u blizem uglu i on je to rutinski iskoristio. Sve u svemu, dobra igra ali nije to dovoljno za izgubljene kvalifikacije, Mihajlovicu aj ti polako u svoju Italiju a nama neka dodje neka iskusna kljusina da utegne ove momke, imamo veliki potencijal, jedna trenerska bomba poput Hidinka (naravno, on je preskup) bi od nase reprezentacije nacinila masinu :D

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2013, 12:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Matic je pokazao kakva je klasa, a Miha koliko je izgubio sa njim ...
Mitar i Lazar su nebruseni dijamanti uz dobrog selektora koji bi to utegao bilo bi svega mada igraci takodje tvrde da je Mihajlovic sa vremenom postao sve vise privrzen njima, usmjerio je sav bijes na sebe i ne da na igrace...Bane koga je najvise maltretirao uz nesrecnog Ljajica je sad za njegov ostanak

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2013, 12:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ima vremena do decembra da pokaze da nije bez veze izgubio kvalifikacije, ako do decembra pocnemo igrati kao Bajern ja sam za njegov ostanak 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2013, 13:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Skeva,postavi svoju sliku sa Juga,da te mogu zajebavat kad me iznerviraš nečim 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2013, 13:23 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ako se budu zvali normalni ljudi, ja vjerujem da možemo otići na EP. Je li iduće ono sa 24 ekipe?
Najbolja postava po meni od onoga što mi imamo: Brkić, Bane, Subota, Nastasić, Kolarov, Matić, Ljajić, Tadić, Đuričić, Lazar, Mitrović. Ima tu još Basta, Sulejmani, možda Kuzumanović ili taj Fejsa.
Volio bih vidjeti da jedno ovakva ekipa izađe da se bori. Ovdje ima dosta igrača koji znaju fudbal.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2013, 13:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
U vezni red Matić i Milivojević.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2013, 13:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Vezni red bez Luke molicu....

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2013, 13:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Skeva,postavi svoju sliku sa Juga,da te mogu zajebavat kad me iznerviraš nečim 8)

Mislis da sam toliko neiskusan da dopustim da me neko slika na jugu? 8)

Inace, bila je opaka ekipa na jugu, ja i dva lesinara :D

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2013, 13:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Jeste smorilo ono pjevanje jednih te istih pjesama i to uglavnom posvecenih ujkama,nemamo ni jedne pjesme za repku... Na severu su bile delije a na jugu bar 10 navijackih grupa...Inace zapad poluprazan,tako da nije moglo biti 40 hiljada...Mihajlovicu se ne smije oprostiti sebicnost i bezobrazluk i sto je najvaznije ocajni rezultati...Steta sto propustamo najjace sp ikad,zbog samovolje dve bitange...

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2013, 14:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Miljan Miljanić dobija ulicu u Banjaluci

Banjaluka – Legendarni trener i bivši selektor, nekadašnji prvi čovek Fudbalskog saveza Jugoslavije, pa počasni predsednik FS Srbije i Crne Gore Miljan Miljanić trebalo bi da dobije ulicu u najvećem gradu Republike Srpske.

Naime, odbornik u Skupštini Grada Banjaluka Marinko Umićević pokrenuo je incijativu da jedna od ulica u gradu na Vrbasu nosi ime fudbalskog maga i čoveka koji je stekao slavu treniraju dva slavna kluba, Crvenu zvezdu i Real Madrid. Uskoro će ovaj predlog ući u skupštinsku proceduru čime bi Miljan Miljanić posthumno postao i građanin Banjaluke, bar na ovakav način.
- Miljan Miljanić je počasni građanin Banjaluke i veliki prijatelj Republike Srpske. U najtežim vremenima, kada su odjekivale granate i čuli se meci „koridorom života“ dolazio je iz Beograda u Banjaluku da pomogne u formiranju Fudbalskog saveza tadašnje Srpske republike Bosne i Hercegovine. Bio je i ostao naš prijatelj i brat i valjda je red da mu se Banjaluka i Republika Srpska, bar na ovakav način, oduže i večno ga pamte – rekao je Marinko Umićević.

U obrazloženju Marinka Umićevića dalje piše da je Miljan Miljanić dobitnik Zlatne plakete Fudbalskog saveza Republike Srpske, povelje Grada Banjaluka, Zlatne povelje Fudbalskog kluba Borac i najvećeg pojedinačnog priznanja Republike Srpske, Ordena Njegoša Drugoga reda.

Banjalučanin Tomo Marić, novinar i publicista, inače saradnik Sportskog Žurnala i veliki prijatelj porodice Miljanić, objavio je knjigu „Miljan, ljudi i vrijeme“ posvećenu životu i radu legendarnog trenera. Knjiga je prevedena na engleski i španski jezik, obišla je i svet, dobila najveće nagrade i priznanja, a i u njoj ispisano je poglavlje o iskrenoj i prijateljskoj vezi između Miljana i Banjaluke, samim tim i Republike Srpske. Po toj knjizi snimaće se i film o Miljanu Miljaniću.
- Predlog izutetno popularnog odbornika Skupštine Grada Banjaluka Marinka Umićevića da jedna ulica u Banjaluci dobije ime po velikom čoveku i isto takvom fudbalofilu izraz je želje ne samo fudbalskih radnika Republike Srpske već i brojnih Banjalučana i žitelja Republike Srpske, jer je 1998. godine u javnoj anketi Miljan Miljanić dobio najviše glasova i uručena mu je Zlatna plaketa lista „Svijet sporta“ za životno delo u sportu – rekao je Tomo Marić.

Miljan Miljanić je ostavio dubok trag i u životu i radu Fudbalskog saveza Republike Srpske i uvek je bio rado viđen u Banjaluci i Republici Srpskoj koje žele da se večno sećaju svog brata i prijatelja, istinskog fudbalskog radnika kakvih je danas u svetu malo.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2013, 16:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Navijanje je bilo lose, iz razloga sto je monotono.
Jebli nas Siptari, da nas jebali. Pa mi nista drugo ne znamo sem "Ko ne skace, taj je Siptar". Pacenici smo.

A ako se ne plasiramo na naredno prvenstvo, sve stadione u drzavi preorati i zasaditi kukuruz, iliti ga, kuruz.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2013, 18:43 
Bič božji
Bič božji

Ako ne mognemo ući na EP sa 24 ekipe onda ne trebamo igrati fuce više.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2013, 18:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ako Sinisa ostane selektor i nastavi jesti govna kao do sad, necemo uci ni da se 48 kvalifikuje.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2013, 09:14 
Bič božji
Bič božji

http://www.mozzartsport.com/vesti/euro- ... andidaturu
Evo kako ćemo na EP :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2013, 15:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Mar 2011, 23:08
ne znam koji vam je sto ste toliko negativni, ovo je mihajlovic propustio ali srbija ima potencijal da bude sila u fudbalu. ekipa koja ima ivanovica,subotica,kolarova,nastasica,tosica,matica,ljajica,sulejmanija...ne treba brinuti..jos ako se nemanja vidic vrati ima da pobjedimo sve redom.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2013, 15:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
pročitajte današnji sportski žurnal u kome bane ivanović vapi da siniša ostane selektor!!

ljudi...na dobrom smo putu...koji će nam q sad neki tumbaković ili kosanović koji će opet zvati "najbolje",žigića,panteliju,vidića,krasića,laneta jovanovića...sad kad su nam mogli pomoći u ovom kvalifikacionom cklusu nije ih bilo...pustimo ovu dječurliju i sinišu na miru i uživajmo svi zajedno sledećih 10 godina!!

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2013, 16:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
:lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 675, 676, 677, 678, 679, 680, 681 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]