banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 05:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 135  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Avg 2013, 08:51 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Rivaldinho je napisao:
Erazmo Roterdamski je napisao:
Moram se malo odmoriti od FK. Tačno sve više jednu govna. Ne znam kakav je ovaj, ali ovo ne vodi na dobro. Nek je sa srećom.

Brz i to je to, izgleda. Juče slučajno dao gol, loše primio loptu, a ona odskoči tako da prevari Bajka a ovom se namjesti za lagan šut. Od Daude slabiji napadač sigurno. Znači onolika hajka na Daudu kako bi ga zamijenili - Onjilom :confused4:

Dobra ti ova za odmaranje od FK, i ja ću morati...

Mislio sam više od ovih vijesti i događaja oko kluba. To me nervira. Utakmice ću vjerovatno gledati, znam sebe.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2013, 12:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Raskoljnikov pametno cita i rezonuje...

Nije Covic pricao, on se davno distancirao od rukovodjenja jos kad nisu dali otkaze za radnu zajednicu i smanjenje broja zaposlenih...i nema sanse da je placen 450 000. za te pare smo mogli dovesti Milevskog ili Gekasa . zamisli njima smo nudili po 200 000 mrdji takodje a sad smo za Onjila dali jos vece pare malo ne ide ta logika. Za to kazem da ne vjerujete RSB jer su oni to jedini napisali jer se njihov zastitnik nije utalio tu.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2013, 15:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2013, 17:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Ovaj iznad vrijedi za trojicu. Jači, brži i viši ...

Još da ga Vešović i Kasalica nauče tehniciranju!!!!

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2013, 18:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U dva dana – dva napadača.

Srpski napadač Dragan Mrđa vratio se na Marakanu i potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, potvrđeno je Blicsportu iz kluba.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2013, 18:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa dokle vise?! Krila ni za lijeka..

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2013, 19:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Rivaldinho je napisao:
Moram se malo odmoriti od FK. Tačno sve više jednu govna. Ne znam kakav je ovaj, ali ovo ne vodi na dobro. Nek je sa srećom.

Brz i to je to, izgleda. Juče slučajno dao gol, loše primio loptu, a ona odskoči tako da prevari Bajka a ovom se namjesti za lagan šut. Od Daude slabiji napadač sigurno. Znači onolika hajka na Daudu kako bi ga zamijenili - Onjilom :confused4:

Dobra ti ova za odmaranje od FK, i ja ću morati...

Mislio sam više od ovih vijesti i događaja oko kluba. To me nervira. Utakmice ću vjerovatno gledati, znam sebe.

Utakmice ću i ja vjerovatno gledati, ali ne znam baš do kad, jer ovo nema smisla. S jedne strane oni lopovi pretplaćeni na titule počeli da prelaze sve granice besramnosti, a sa druge ovi što vode naš klub, pa... ne znam više ni kako da ih komentarišem i nazovem. Ne znam do kad još mogu tolerisati jebanje u zdrav mozak. Da se pojavi baja i kaže "igramo sa klincima i 5 starijih igrača, bićemo u sredini tabele ili donjem dijelu 3 godine, dok se ne sredi klub" pratio bih kao na iglama, ali ovo je svetogrđe, šta se radi. Klub je izgleda na putu da postane nezvanična privatna svojina nekolicine ljudi ili partija.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2013, 21:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
:lol: :lol: :lol: Tako jeee! :lol: :lol: :lol: Daj jos jednog napadaca, i polovnog stopera, ostalo ne treba, trpaaaj! 8) :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2013, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2013, 15:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ala ce Terzic da nas odere :lol:
A tog Cavrica smo htjeli da dovedemo dok je bio u Banatu cak se i ovdje pisalo o tome..

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2013, 15:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Krilo?! Nemoguce, mora da je greska. Treba nam jos jedan napadac.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2013, 15:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Rakic-Mihajlovic-Dauda-Onjilo-Mrdja... daj jos jednog, ne mogu ovih 5 iznijeti sezonu 8) .

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2013, 15:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Otiće Dauda, a ok igrač za našu ligu...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2013, 15:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Svake godine ista prica,pa dokle vise ili dovedite po jednog kvalitetnog spica i stopera ili nemojte nikoga dovoditi,opet po 5 polovnjaka bacanje para na plate,procenti klubovima i menadzerima :roll: :roll: :roll:. Ovaj Onjilo je smijesan igrac,za 4 godine u Javoru dao 8 golova, jest ferari al za Zvezdinu odbranu.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2013, 16:35 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ma pola ovoga je smeće. I ja mislim da ovaj Onjilo nije ni za kurca. Nije mi jasno što nikada na vrijeme ne napravimo tim.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2013, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2013, 17:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Ma pola ovoga je smeće. I ja mislim da ovaj Onjilo nije ni za kurca. Nije mi jasno što nikada na vrijeme ne napravimo tim.

Odusevio nas je time sto nam je umuvao go, na njemu smo dobili crveni itd itd...tim se nikad nece napraviti i s tim se treba pomiriti.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2013, 18:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Zvezda sada ima jači tim od Partizana.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2013, 18:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Partizan ima jaci lobi

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 13:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Zvezdina uprava ne zna kud udara... Sreća pa je dugogodišnji šampion u prilično lošem stanju i sam, a Vojvodina će vjerovatno tradicionalno da se rastavi sa igrom i timom, negdje polovinom sezone, pa Zvezda može da razmišlja o visokom plasmanu, inače bi to bio samo vlažni san. Ladno su se neki iz uprave raspitivali i za Nikolu Antića... Mozzartsport Ništa loše u tome - dečko je potencijal, perspektivan, mladi reprezentativac, bla, bla, samo što je lijevi bek, gdje već imamo dvojicu igrača, a na desnom nijednog... I ko tu s kim seksualno opšti, meni više nije jasno... Dovedu jednog napadača, on se povrijedi, onda se odigraju evropski mečevi, ispadne se iz Evrope, pa se dovedu još dvojica, a u međuvremenu se isproziva Dauda za nezalaganje, nezainteresovanost, do te mjere da se išlo na neku orkestriranu hajku na momka, istvoremeno se nedodirljivom kapitenu pišu patetične ode i hvalospjevi, kako nije zaslužio da mu se zviždi, iako je zaslužio i zvižduke i nogu u dupe. Onda prodaja Daude postane izvjesna, dođu neki Turci sa ponudom, odjednom se i Džaja inati, ne da ga sad Turcima, pa nek' imamo i 6 napadača. Tradicionalno se guraju priče o talentovanim klincima koji ne dobijaju šansu, pa mali od Radmila ispade vanserisjki talenat, iako se na utakmicama uglavnom isticao velikim šabanluokm, više nego talentom i tako dalje i tako dalje... Kratko i jasno, Džaji je možda interes Zvezde na prvom mjestu, ali on ne zna da opstaje u ovakvom stanju stvar, što bratija iz klape Kokeza, Tončev itekako zna i koristi. Čović je na mjestu, uradio je što je mogao, ali onog trenutka kad su njegove ideje gurnute pod tepih, djeluje mi kao da je digao ruke u fazonu "radite onda sami kako znate, živo me zabole".

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 135  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]